oni Odesláno 3. říjen 2007 Odesláno 3. říjen 2007 chci se jen informovat,mam starej model,ale uz nemam rychlomer pohanenej lankem,ale chtel bych budiky z nejnovejsiho modelu,kde uz je digitalni ikazatel,tak se chci zeptat jestli po vymene bude vse fungovat!akorat ja mam pocit ze do mejch budiku jdou tri patice a di nivejch jen dve! Citovat
olda Odesláno 3. říjen 2007 Odesláno 3. říjen 2007 Tady jsou budíky z novýho modelu,jestli Ti to trošku pomůže. Citovat
Prunerl Odesláno 3. říjen 2007 Odesláno 3. říjen 2007 Když už jsme u těch budíků nevíte kolik má žárovička na podsvícení panelu přístrojů výkon??Chci si tam dát let diody?Tak nevím jaký.Ale vím že budou modry:roll Citovat
RichVa Odesláno 3. říjen 2007 Odesláno 3. říjen 2007 Původně zaslal: Prunerl Když už jsme u těch budíků nevíte kolik má žárovička na podsvícení panelu přístrojů výkon??Chci si tam dát let diody?Tak nevím jaký.Ale vím že budou modry:roll Mno jaký mají výkon nevím, ale v chytré knize se píše: "Žárovka je integrální součástí objímky a nelze ji samostatně vyměnit". Takže se mění žárovička i s objímkou. A další věc: můj má regulaci intenzity podsvícení, teď jest otázka, jak to vyřešit v případě LED diod Nicméně ford focus tam má výkon 3W, takže tady by o mohlo být podobné Citovat
PeterG Odesláno 3. říjen 2007 Odesláno 3. říjen 2007 u LED diod to bude rovnake. regulacia osvetlenia je len seriovo dany potenciometer. u diod to bude rovnako ako u ziarovky. cim mensi prud, tym menej elektronov bude PN priechod emitovat a menej svietit. Citovat
Prunerl Odesláno 3. říjen 2007 Odesláno 3. říjen 2007 Jojo moc díky prostě to zkusím.U těch objímek už jsem jednou žárovičku měnil a bylo to v pohodě .Diody hold budou muset projít pájecí procedůrou .Pokusím se to zdokumentovat a pak hodit na veb až budu řádným členem A regulaci intenzity zatím v autě nemám ale už se na tom pracuje.Potřebuju sehnat akorát to ovládání. Výstup tam mám z výroby;) Citovat
Dundee Odesláno 3. říjen 2007 Odesláno 3. říjen 2007 Původně zaslal: Prunerl A regulaci intenzity zatím v autě nemám ale už se na tom pracuje.Potřebuju sehnat akorát to ovládání. Výstup tam mám z výroby;) Dva ovládací prvky na intenzitu podsvětlení tady mám- jeden je z BXa a druhej ze 405ky (úplně stejný). Jde vlastně jen o to, abys přerušil + vodič na osvětlení palubky a vsadil to tam P.S.: Odkud jsi? Nerad bych takovou blbinu balil do nějaký krabičky:) [upravil dne 3/10/2007 Dundee] Citovat
oni Odesláno 4. říjen 2007 Autor Odesláno 4. říjen 2007 hele chlapi ajak to je z hodinama,budou mi pasovat hodiny s teplomerem kdyz budu mit i cidlo? Citovat
Prunerl Odesláno 5. říjen 2007 Odesláno 5. říjen 2007 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: Prunerl A regulaci intenzity zatím v autě nemám ale už se na tom pracuje.Potřebuju sehnat akorát to ovládání. Výstup tam mám z výroby;) Dva ovládací prvky na intenzitu podsvětlení tady mám- jeden je z BXa a druhej ze 405ky (úplně stejný). Jde vlastně jen o to, abys přerušil + vodič na osvětlení palubky a vsadil to tam P.S.: Odkud jsi? Nerad bych takovou blbinu balil do nějaký krabičky:) [upravil dne 3/10/2007 Dundee] V pohodě.Dostanu ho koncem týdne od pantáty.Jinak jsem z Teplic - Severní Čechy.Ale i tak moc díky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.