Georginho_cz406 Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 Myslím že dorazy jsou elektronické! Jinak co použít kondenzátor paralelně? Na vyrovnání skoků napětí? Nefungovalo by to? Citovat
stalmik Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 stalo semi to taky. stačilo odpojit a připojit konektor os ŘJ oken. Ideální je odpojit baterii kdy máš okno nahoře pak to neudělá.. Citovat
petr307 Odesláno 3. říjen 2007 Odesláno 3. říjen 2007 ja zase kdyz chci okno vytahnout nahoru, tak se porad zastavuje. drzim aby vyjelo az uplne nahoru, ale furt se zasekava.... ovsem neni to pravidlo, obcas to maka jak ma... Citovat
stalmik Odesláno 3. říjen 2007 Odesláno 3. říjen 2007 Původně zaslal: petr307 ja zase kdyz chci okno vytahnout nahoru, tak se porad zastavuje. drzim aby vyjelo az uplne nahoru, ale furt se zasekava.... ovsem neni to pravidlo, obcas to maka jak ma... No tak ty můžeš reklamovat ne?? mamce se zase na druhou stranu zasekává spínač na okno.. funguje ale nevrací se.. taky se to bude reklamovat a pohoda... Citovat
petr307 Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: petr307 ja zase kdyz chci okno vytahnout nahoru, tak se porad zastavuje. drzim aby vyjelo az uplne nahoru, ale furt se zasekava.... ovsem neni to pravidlo, obcas to maka jak ma... No tak ty můžeš reklamovat ne?? mamce se zase na druhou stranu zasekává spínač na okno.. funguje ale nevrací se.. taky se to bude reklamovat a pohoda... jj, ceka me garancka po dvou letech, tak uz si pisi seznam, co tam vsechno zlobi Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 Mě se zase někdy nechtějí otevřít! Od řidiče vždy, ale u spolujezdce a vzádu nejdřív nee. Trošku zmáčknu od řidiče a už jim to vzadu i u spolujezdce maká :-) Nevíte někdo co s tím? Citovat
filas1 Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 Původně zaslal: Jogin Ma tohle i 306KA? diky 306ka tohle nemá co já vím. Nemá ani dojezdy, tedy aspoň já je nemám. Citovat
Honzin Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 Původně zaslal: stalmik stalo semi to taky. stačilo odpojit a připojit konektor os ŘJ oken. Ideální je odpojit baterii kdy máš okno nahoře pak to neudělá.. To jsem zkoušel a nic. Citovat
Honzin Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 Původně zaslal: Georginho_cz406 Myslím že dorazy jsou elektronické! Jinak co použít kondenzátor paralelně? Na vyrovnání skoků napětí? Nefungovalo by to? Jak to myslíš (paralelně s čím?)? Popiš mi prosím zapojení a hodnoty kondenzátoru. Citovat
Burisek Odesláno 5. říjen 2007 Odesláno 5. říjen 2007 jo na tohle jsem taky koukal,ale na jiném servru,to je když zamknu auto,tak mi automaticky vyjedou okna,pokud budou otevřený ?? Citovat
filas1 Odesláno 5. říjen 2007 Odesláno 5. říjen 2007 Jasně, jde to zapojit tak, že když auto zamkneš, okna se ti sama zavřou. Citovat
Burisek Odesláno 5. říjen 2007 Odesláno 5. říjen 2007 super,díky,tak do toho jdu,to jsem vždycky chtěl v autě mít,díky za info Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.