Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

7. mini sraz Vysočina  

1. 1. 7. mini sraz Vysočina

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

2vendi.stejskal: jsem nabizel ze si muzes i sednout, pripadne ze vas provezu ;)

rad bych na tomto miste podekoval pani Vlaskove z Peugeot CR, ktera cervenou krasku zapujcila k osahani peugeotaky z vysociny :super

jinak srazy na vysocine se pomalu stavaji dvoudennimi, asi je budeme muset hlasit do nejake jine kategorie, co? :roll

PS: ta ranni mlha ve tri hodiny byla super, takhle dlouho uz jsem z chotebore nejel ani nepamatuju :) uuuplne jsem v te tme a mlze zabloudil do zdirce :aut

[upravil dne 28.10.07 Vvitty]

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

rad bych na tomto miste podekoval pani Vlaskove z Peugeot CR, ktera cervenou krasku zapujcila k osahani peugeotaky z vysociny :super

pridavam se tez k podekovani pani Vlaskove, bylo to prijemne se povozit zase v necem novem..

[upravil dne 28/10/2007 Béďa]

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

2vendi.stejskal: jsem nabizel ze si muzes i sednout, pripadne ze vas provezu ;)

jinak srazy na vysocine se pomalu stavaji dvoudennimi, asi je budeme muset hlasit do nejake jine kategorie, co? :roll

PS: ta ranni mlha ve tri hodiny byla super, takhle dlouho uz jsem z chotebore nejel ani nepamatuju :) uuuplne jsem v te tme a mlze zabloudil do zdirce :aut

Jjj já vim že jo,žes nabídnul svezení ,prostě líbí semi nová pěkná autí jako je i todle "Lvíče",todle bylo pro mě moooc fajnový a pak by se mi asi nechtělo si sednout do svýho mazla

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Tak koukám, že jsem o hodně přišel , každopadně bych stejně jen na vás koukal páč mám bloklou krčni pateř a mam kolem krku okrasu:(

A celej se votočit můžeš? :)

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: Pe.Tr

Tak koukám, že jsem o hodně přišel , každopadně bych stejně jen na vás koukal páč mám bloklou krčni pateř a mam kolem krku okrasu:(

A celej se votočit můžeš? :)

hele nechsi toho ty Kurte jeden:D:D:D

Odesláno

Kujonku, styd se, takhle nenazrany. Jinak na te fotce Ti chybi uz jenom ten preliv :)

Beda: ja nedojel ani do Libice, no. to asi tou mlhou :) kdyz jsem videl prvni ceduli s ukazatelem libice, tak to bylo 7km do libice a 10km do zdirce. Tak jsem si rikal, ze pak to vezmu radeji po statovce, i kdyz je to zajizdka. Ono kdyz je clovek bez mapy a pocestneho ve ctyri rano aby pohledal... tak to radeji vezme zavdek znamou cestou. Jeste jsem mohl skoncit v Chrudimi :)

Pe.tr: na okrasu tam byla cervena 207 SW :) ty bys tam byl vitanym hostem. a tou cokoladou by sis mohl vyztuzit krk i zevnitr :D

Aka a Janca: priste povinne na srazy na vysocine spacak a kartacek :) V podstate cela srazova vybava se hodi :)

PS: pro priste doporucuji na seznam kulturnich aktivit zaradit vyprodej v podnikove prodejne Pleas, akorat maji otevreno v sobotu tusim jen do 11 nebo 12h. Minimalne zenske prislusnice nasi rodiny to povazuji za velice zajimave misto, obvykle tam "usetri" na slevach velke penize :))

adresa je Havirska 144, www.pleas.cz

Odesláno

to se to odpoledni posezeni u salku cokolady bude zvrhavat pravidelne? :) to bylo prvne: pridame i veceri, jsme preslazeni, pak byla kultura, ted sport a nakonec je to z toho vikendovy sraz! :)

edit ad ps, to nas tam budes muste vzit sam :)

[upravil dne 28.10.07 aka]

Odesláno

no a kdyz pridame jeste ranni hon za slevami, navstevu knihovny, pripadne usporadame sraz v den knizniho veletrhu, a jeste par dalsich aktivit, tak za rok uz muzes jezdit preventivne v patek vecer :)

ad PS: zapomen, to delaji braskove takhle a pokazde strasne nadavaji, protoze je to na hodinu a urcite nemam tak vysoky limit na karte :)

Ted uz radeji presli na styl vysadit, odjet a znovu vyzvednout za dve hodiny :D

Odesláno

jo a prespavat budeme pravidelne u Bedi, jo? bude nepochybne nadsen :Dale pro knihovnu i veletrh jsem :)

nene, hezky s nami, at si uzijes vsechno :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...