Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kokylaka

Poradí mi někdo jaký rozměr zimáků na 306?Chystám se koupit obuté disky.

Mno, nejspíš rozměr, který máš v TP, pokud ale chceš riskovat (policie, pojišťovny, ...) tak podle gusta.

Já (vlastně co to kecám - nejen já :D) na zimu volím užší gumy - v létě 16" a 205/55, teď na zimu klasické 15" a 195/65, a to vše dle TP :super, vše na 406ku.

Odesláno

Už jsem se nemohl dočkat, tak jsem dnes přezul na nové Míšy - Alpiny (žena mi taky říká, že jsem blbej a i jiný neslušný slova) :super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: Mila_S

Poradí mi někdo jaký rozměr zimáků na 306?Chystám se koupit obuté disky.

Mno, nejspíš rozměr, který máš v TP, pokud ale chceš riskovat (policie, pojišťovny, ...) tak podle gusta.

Já (vlastně co to kecám - nejen já :D) na zimu volím užší gumy - v létě 16" a 205/55, teď na zimu klasické 15" a 195/65, a to vše dle TP :super, vše na 406ku.

Odesláno

To vím taky,že jaké mám v TP tak tam patří,ale nevím jestli 13-tky nebo 14-tky.

Já bych šel do 13", stejně to asi budou plecháče, takže žádnou parádu nezkazíš; a jsou užší a asi i levnější. :super

Odesláno
Původně zaslal: Mila_S

To vím taky,že jaké mám v TP tak tam patří,ale nevím jestli 13-tky nebo 14-tky.

Já bych šel do 13", stejně to asi budou plecháče, takže žádnou parádu nezkazíš; a jsou užší a asi i levnější. :super

Dík za názor,půjdu do 13-tek,jasně,že na plecháčích.
Odesláno

michelin určitě patří mezi nejlepší pneu, ale také mezi nejdražší. Platí se značka, a to dost. Takový Goodyear nebo Dunlop budou o dost levnější a kvalitou srovnatelný.

Odesláno

Firestone winterhawk mám jednu zimu. i když byla taková nijaká, tak jsou docela dobré. na sněhu jsou perfektní, na ledu jsou trochu horší než GY UG7 ale za to jsou docela tiché a nehučí... Tak asi tak. :D

Odesláno
Původně zaslal: petr307

:myslim a kdy tak nasazujete zimaky?

Když je zima :D:D:D

Ne vážně, je to různý, například já už je tam mám, protože když jsem byl na obutí nových gum, tak jsem to vzl z jedný vody načisto. A o víkendu jsem to přezul i Lídě.:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...