Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak tady jedna aktuální fotka kdysi mě - teď už bráchovo 205-ky. Rozhodli jsme se ji dotáhnout do konce, protože by si to rozhodně zasloužila, a tak se bude lakovat:)

PS: Auto nebu černo - červené, jak byl můj původní úmysl, ale pravděpodobně bílé s červenýma lištama. Jsem zvědavej jak bude vypadat celek, až se do něj vrátí i ten bílý interér:mrk Ještě zvažuju, jestli by nebylo doré dovnitř pořídit červený koberec z GTi:myslim

[upravil dne 31/1/09 Mef]

post-0-14109604422385_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Vokys

tak tady je taky muj milášek:papa

To je hodně hezký!Zeptám se tě-ty mlhovky jsou Uni nebo z 205Gti?Není to moc dobře vidět,ale nejsou jako původní na 309Gti...díky
Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Původně zaslal: Vokys

tak tady je taky muj milášek:papa

To je hodně hezký!Zeptám se tě-ty mlhovky jsou Uni nebo z 205Gti?Není to moc dobře vidět,ale nejsou jako původní na 309Gti...díky

Dík... hele určitě nejsou původní...tim sem si jistej... ale já už to takhle s nima koupil...takže ti to bohužel nepovim co je to zač...ale celkem tam seděj:)a to sem rád.

Odesláno

Tak jsem pořídil ještě jednoho člena do autoparku, není to zrovna peugeot, ale francouz jako poleno :D

[upravil dne 18/2/09 Stiv]

Odesláno
Původně zaslal: Stiv

Tak jsem pořídil ještě jednoho člena do autoparku, není to zrovna peugeot, ale francouz jako poleno :D

[upravil dne 18/2/09 Stiv]

post-0-14109604802545_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...