Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

ja uz jsem taky nahral fotky na ftpko :)

Hm, takže ten adresář "kostelec_07" je od tebe?

Já jen, že v instrukcích je psáno: " po nalogování vytvoříte adresář s názvem akce a s vaším nickem popř ID "....;)

Odesláno

Ehm......pro příště bych Koudákovi zakázal přístup na FTP :roll:D:D:D:D I když fotky nováčka Petra (jako jednoho z mála znám jménem a ne pod nickem) mě dostávají ještě dnes i když naživo to bylo ještě lepší :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: Marlin

ja uz jsem taky nahral fotky na ftpko :)

Hm, takže ten adresář "kostelec_07" je od tebe?

Já jen, že v instrukcích je psáno: " po nalogování vytvoříte adresář s názvem akce a s vaším nickem popř ID "....;)

no, aj jsem tot am mel, ale jaksi se zkopirovalo neco jineho... :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Ehm......pro příště bych Koudákovi zakázal přístup na FTP :roll:D:D:D:D I když fotky nováčka Petra (jako jednoho z mála znám jménem a ne pod nickem) mě dostávají ještě dnes i když naživo to bylo ještě lepší :D:D:D

Však taky jsem mu pro jistotu poslal sms jestli můžu zveřejnit jeho spící fotky...

Prej když to nebude vypadat moc drastycky,tak jo..

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

JJ, KoudáK jak drží foťák tak je zákeřnej :D:D:D:D:D:D:D

post-0-14109596518638_thumb.jpg

Odesláno

Radek Hurvajz no ty máš co povídat.. Kdo mě to vyfotil v Šebetově jak tuhnu v autě...:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

Radek Hurvajz no ty máš co povídat.. Kdo mě to vyfotil v Šebetově jak tuhnu v autě...:D:D:D:D

No ale to jsem nebyl schovanej za sloupem, a potom když jsem tě viděl se slonicí tak jsem si nemohl pomoct:D:D:D:D
Odesláno

A já v klidu prospal mezi 6.tým a 7-mým pivem. Ale pokud To nejde, nic nenamítám. Někdy to na člověka padne a navíc, ty nový krbový kamna hrozně topily a v tom hicu.....

Druhej den to bylo OK. Zavírali jsem hospodu v 5:00

:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...