Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No osklive, jeste ze se ji nic nestalo. A take, ze nikdo nejel v protismeru. Jedna takova pani co mela mikrospanek minuly tyden sejmula jednoho znameho. Znamy v tom byl zcela nevinne a stejne ho odvezl vrtulnik. Nastesti se po 3 dnech probral, ale nasledky pravdepodobne ponese cely zivot.

Kudla kdyz jsem ospalej, tak zastavim a bud se vyspim nebo se aspon na 15 minut protahnu dam kafe. Ted meli vsichni stesti, ale taky to mohlo spatne dopadnout...

Odesláno

Tak spanek za volantem neni dobra vec , i kdyz se rika ze 1s mikrospanku je jako 2 hodiny normalniho spani . Jinak ted podobne ponicil kamarad byvalou Mardovou 106ku (sice jen cely pravy bok)

Odesláno
Původně zaslal: Emiš

No osklive, jeste ze se ji nic nestalo. A take, ze nikdo nejel v protismeru. Jedna takova pani co mela mikrospanek minuly tyden sejmula jednoho znameho. Znamy v tom byl zcela nevinne a stejne ho odvezl vrtulnik. Nastesti se po 3 dnech probral, ale nasledky pravdepodobne ponese cely zivot.

Kudla kdyz jsem ospalej, tak zastavim a bud se vyspim nebo se aspon na 15 minut protahnu dam kafe. Ted meli vsichni stesti, ale taky to mohlo spatne dopadnout...

To máš sice pravdu, ale většinou si to každej řekne až po ...

Já kolikrát taky když jedu a mám to nadoraz, tak si říkám, kua zastav, vylez, protáhni se, ale pok se přemluvím, že už je to jenom kousek, atd., asi to znáte všichni. Mikrospánek je sviňa. Je to hned, a najednou koukáte (v lepším případě) a jedete v protisměru. Taky jsem to zažil, ale ne s takovými následky.

Odesláno

Jo, mikrospánek to je "sviňa".

Taky se mi stalo, že jsem se zavčas probral /díkybohu na silnici III.třídy/, že bloncám v protisměru skoro na krajnici - naštěstí bez následků..

Po tomto šoku si už dávam zatracenej pozor - i když někdy musím vyslechnou kecy svý ženy "no jóóó, zas deš kouřit".

Odesláno

Gratulace k znovuzrození mamky,bude slavit narozky 2x v roce.S tou pojišťovnou dej vědět jak to dopadlo,těch 200 tis se mi zdá nereálných,ale až tak moc se v pojistkách nevyznám.Autí je škoda,to musela být hyba jako hrom.

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

Původně zaslal: Marlin

jinak se ptam, kdo chce hlinikoveš vicko nadrz, privzu ho do Kostelce a kdo se o nej prvni prihlasi, tak si ho muze vzit :)

šlo by na 306 break? :)

cece nevim. Jestli mas kulate tak mozna i jo. Ho nafotim

Odesláno

No, tohle sic bylo z unavy. Mela za sebou 600 km a odjizdela z domova v sest rano a cely den nic nejedla. Mno, ale uz vi, ze si musi davat bacha. JA teda zastavky dela, protze vim, ze mi to za to nestoji. Hlavne ironii je, ze mi vzdycky vynada kdyz jedu na jeden zatach a ze bych mel stave, ale sama to neudela :( Mno, ale hlavne ze je v poradku.

BTW, uz mame i cenik na 207mu a vychazi nam cca 480 000. s 1.6 HDi 90koni v prostredni vybave. Tak musime jeste ukecat slevu :) Mno a rzhodujeme se pro barvu.

Jinak s tou pojistovnou nevim, kolik vyplati, ale uz bychom mozna i meli na to kupce. Takze se uvidi. Ja bych od pojistovny videl tak 150 - 200. Idealni by byl proste zaklad 250, coz by meli byt penize od pojistovny a z prodeje. Mno uvidime.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...