lungo1 Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 Původně zaslal: elton lungo, koupit můžeš třeba tady v e-shopu: http://www.peugeot-club.com/index.php?co=eshop/vypis Jojo uz sem to obednal ,podlozky i samolepky ,ted jeste poslat penize na radne clenstvi a budu stastnej hahahahaha. A kdyz sme u toho tak ja jeste nikoho nepotkal Citovat
lungo1 Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 A skoda ze v e shopu neni privesek i pro nas 607ckare ,neni to nahodou DISKRIMINACE ????????? Citovat
lungo1 Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: shwaara Je fakt, že samolepka by byla nápadnější. Ono taky někdy těžko odhadnout, jestli když se před někoho zařadíš, tak jestli bliká kvůli podložce, nebo kvůli zařazení Holt lidi nedodržují bezpečné rozestupy a když se chceš zařadit, tak to naschval ještě přišlápnou Ale to je na jinou debatu See you on the road, men! To máš pravdu a rád tě poznám. Pokud tě probliknu, tak mi i zastavíš:D:D Az uvidis me tak blikej houkej jak o zivot a az mi dojde ze sem nic neprovedl a nebo mi neco neupadlo a ze to je pratelske pozdraveni tak nejen ze zastavim ale i to KAFE ti koupim :) Citovat
Medvěd Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 Původně zaslal: peugeot09 Tak stále čekám, kdy se tu ozve majitel tyrkysový 206, který mě potom, co se zařadil za mě a zavětřil podznačník, začal provokovat a kterému jsem stejně nakonec ujel. Včera kousek za Holešovicema, směr na centrum. Domnivas-li se, ze klubova nalepka ci podlozka pod RZ automaticky znamena vyjadreni zajmu dotycneho s Tebou zavodit, pak ver, ze konkretne v Praze jezdi minimalne jeden onalepkovany piskot, ktereho nevyprovokujes. Citovat
peugeot09 Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 Závodění? Nevím, co to slovo znamená. Citovat
lungo1 Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Tak naznac kde v praci stoji ,treba sem jeden z nich Citovat
shwaara Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Původně zaslal: lungo1 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: shwaara Je fakt, že samolepka by byla nápadnější. Ono taky někdy těžko odhadnout, jestli když se před někoho zařadíš, tak jestli bliká kvůli podložce, nebo kvůli zařazení Holt lidi nedodržují bezpečné rozestupy a když se chceš zařadit, tak to naschval ještě přišlápnou Ale to je na jinou debatu See you on the road, men! To máš pravdu a rád tě poznám. Pokud tě probliknu, tak mi i zastavíš:D:D Az uvidis me tak blikej houkej jak o zivot a az mi dojde ze sem nic neprovedl a nebo mi neco neupadlo a ze to je pratelske pozdraveni tak nejen ze zastavim ale i to KAFE ti koupim :) OK Jen teď 607 prodávám a nevím, zda bude příští auto taky 607. Mám vyhlídlou S60, 607 a Mondeo. Jinak jednu novou černou přebytečnou podložku pod RZ doma mám Citovat
lungo1 Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Ze by obchodni navrh? Ja mam taky vyhlidle jine ale musim cekat. Q7 nebo Touareg , ale zatim 607 dobra. Nejakej rok mi asi vydrzi. Znas to ,zenske. Citovat
Guest bostich Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Před Hervisem u Teska v Příbrami stává červený coupé, tak jsem se vtírnul a nafotil. Citovat
shwaara Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 lungo1: A co bys chtěl, podložku, nebo další 607? Co se týče podložky, tak z toho žádný obchod nebude. Tu Ti v rámci přátelských sousedských vztahů klidně daruji, stejně mám pocit, že příští auto nebude Peugeot - nenašel jsem žádnou pěknou novější 607. Citovat
lungo1 Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Krasne 607 maji v porsche na Prazske ,vyvonene ale HDI. Podlozku bych vzal aspon nez mi dorazi ty moje. Tvoji 607 nechci maj jednu a to mi staci :P Citovat
Haryk Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 zítra v neděli dopoledne , jedu směr Letohrad-Česká Lípa Citovat
shwaara Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 lungo: Našel jsem tam na netu 2 a oboje na mě ještě drahý Ad podložka: OK, není problém, ale já ji mám v Praze a do CB se dostanu tak za měsíc a půl nejdřív ) Citovat
Stifler Odesláno 11. červenec 2010 Odesláno 11. červenec 2010 Haryk - nepotkáme se, ale třeba uspějěš u jiných členů, na Českolipsku také jsou. Citovat
wooody Odesláno 12. červenec 2010 Odesláno 12. červenec 2010 včera sem potkal v ul strejdu Punkace.... Citovat
punkac Odesláno 14. červenec 2010 Odesláno 14. červenec 2010 hehe, konečně jsem taky potkal někde nějakýho klubáka jinde než na srazu Citovat
Haryk Odesláno 16. červenec 2010 Odesláno 16. červenec 2010 dovolená pěkná a a na nikoho sem nenarazil Citovat
lungo1 Odesláno 16. červenec 2010 Odesláno 16. červenec 2010 Původně zaslal: shwaara lungo: Našel jsem tam na netu 2 a oboje na mě ještě drahý Ad podložka: OK, není problém, ale já ji mám v Praze a do CB se dostanu tak za měsíc a půl nejdřív ) Podlozky uz snad dorazi ale az budes mit cestu do C.B tak pisni dame kafco. Jinak ja do PHA jezdim hodnbe casto. pic. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.