Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Původně zaslal: shwaara

Je fakt, že samolepka by byla nápadnější. Ono taky někdy těžko odhadnout, jestli když se před někoho zařadíš, tak jestli bliká kvůli podložce, nebo kvůli zařazení :D Holt lidi nedodržují bezpečné rozestupy a když se chceš zařadit, tak to naschval ještě přišlápnou :roll Ale to je na jinou debatu :) See you on the road, men!

To máš pravdu a rád tě poznám. Pokud tě probliknu, tak mi i zastavíš;):D:D:D

Az uvidis me tak blikej houkej jak o zivot a az mi dojde ze sem nic neprovedl a nebo mi neco neupadlo a ze to je pratelske pozdraveni tak nejen ze zastavim ale i to KAFE ti koupim :):):)

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Tak stále čekám, kdy se tu ozve majitel tyrkysový 206, který mě potom, co se zařadil za mě a zavětřil podznačník, začal provokovat a kterému jsem stejně nakonec ujel. Včera kousek za Holešovicema, směr na centrum. :aut

Domnivas-li se, ze klubova nalepka ci podlozka pod RZ automaticky znamena vyjadreni zajmu dotycneho s Tebou zavodit, pak ver, ze konkretne v Praze jezdi minimalne jeden onalepkovany piskot, ktereho nevyprovokujes.

Odesláno
Původně zaslal: lungo1

Původně zaslal: OK406

Je fakt, že samolepka by byla nápadnější. Ono taky někdy těžko odhadnout, jestli když se před někoho zařadíš, tak jestli bliká kvůli podložce, nebo kvůli zařazení :D Holt lidi nedodržují bezpečné rozestupy a když se chceš zařadit, tak to naschval ještě přišlápnou :roll Ale to je na jinou debatu :) See you on the road, men!

To máš pravdu a rád tě poznám. Pokud tě probliknu, tak mi i zastavíš;):D:D:D

Az uvidis me tak blikej houkej jak o zivot a az mi dojde ze sem nic neprovedl a nebo mi neco neupadlo a ze to je pratelske pozdraveni tak nejen ze zastavim ale i to KAFE ti koupim :):):)

OK :) Jen teď 607 prodávám a nevím, zda bude příští auto taky 607. Mám vyhlídlou S60, 607 a Mondeo. Jinak jednu novou černou přebytečnou podložku pod RZ doma mám :)

Odesláno

Před Hervisem u Teska v Příbrami stává červený coupé, tak jsem se vtírnul a nafotil. :aut

fotografie0217002.jpg

Odesláno

lungo1: A co bys chtěl, podložku, nebo další 607? :) Co se týče podložky, tak z toho žádný obchod nebude. Tu Ti v rámci přátelských sousedských vztahů klidně daruji, stejně mám pocit, že příští auto nebude Peugeot - nenašel jsem žádnou pěknou novější 607.

Odesláno

lungo: Našel jsem tam na netu 2 a oboje na mě ještě drahý :) Ad podložka: OK, není problém, ale já ji mám v Praze a do CB se dostanu tak za měsíc a půl nejdřív :))

Odesláno

lungo: Našel jsem tam na netu 2 a oboje na mě ještě drahý :) Ad podložka: OK, není problém, ale já ji mám v Praze a do CB se dostanu tak za měsíc a půl nejdřív :))

Podlozky uz snad dorazi ale az budes mit cestu do C.B tak pisni dame kafco. Jinak ja do PHA jezdim hodnbe casto. pic.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...