Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hoj. Je možné, že v Praze Letňanech v Letovské ulici parkoval s tmavou 407SW Přema??A proč Přema? Auto mělo vzadu čtyři laufy ( nikoho jiného si s tím nepamatuji ) a samozřejmě samolepku klubu. Jen ta spz 1Pxxxxx se mi nezdá.

Odesláno

ja v patek rano v hopo potkal 206 s hvezdickama. ve vnitr sedela lucka, ale venovala se spis telefonu.......

Odesláno
Včera jsem potkal hromadu kamarádů z klubu:potlesk

Myslis kamaradu z Peugeot Club Slovakia ? Co kdybys prestal provokovat (a Judes muze rovnou take) ??

[upravil dne 8/12/13 21:42 od StibTo]

Odesláno

Boli tam aj členovia a kamaráti z tohoto klubu. Nie je to žiadna provokácia a ak by si bol chcel mohol si prísť aj Ti, bola zastúpená aj Praha ;):papa.

Odesláno

JUdes: je standardni do tohoto vlakna prispivat jinym zpusobem. Obcas se nejaky clen do vlakna potkal jsem klubaka zvecni, ze vlastne byl na sraze, ale to je skoda mluvit....:)

[upravil dne 9/12/2013 17:25 od Scratch]

Odesláno

No vzhledem k tomu, jak málo SK členů jezdí na CZ srazy nemám příliš motivaci někam jet ... ale loni jsem v Senici byl.

Odesláno

Kata517: myslím si že kolem 4 + - jsem se tam směrem do Prahy opravdu vyskytoval :super ... nikde jsem si ale žádnýho modrýho Parťáka nevšimnul... nebo jsem zrovna koukal jinam :D

Odesláno

Skuci: To se mi stává taky, že koukám jinam :D:D .. kousek pod shelkou :D ... ae než jsem stačila zareagovat tak si byl pryč nebo spíš jsem si všimla jen černých znaků :D .. jela jsem za fialovou 407 :) .. Ono Parťák je ted spíš šedivomodrej:D:D ..

Odesláno
Když vám to uleví :roll Nebyl to sraz tohoto klubu, tak co...

No tak potkal nase klubaky nebo nepotkal nase klubaky?

Ted mi to hlava nebere. Jestli byl na srazu Skodovky, tak to sem psat nemusi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...