Ferry Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 ja nechal davat kat nekdy v listopadu 2006 v Benesove, nevim co to je za typ, ale posledni dobou mam pocit, ze v nem zase trochu rachoti, to LPG asi tem keramickym katum moc nedela dobre, proto jsem ted zacal koukat po katu s ocelovou nosnou mrizkou. Budu muset sundat ten soucasnej a prohlidnout ho , jeslti se zase nezacal sypat Citovat
stalmik Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Původně zaslal: Ferry ja nechal davat kat nekdy v listopadu 2006 v Benesove, nevim co to je za typ, ale posledni dobou mam pocit, ze v nem zase trochu rachoti, to LPG asi tem keramickym katum moc nedela dobre, proto jsem ted zacal koukat po katu s ocelovou nosnou mrizkou. Budu muset sundat ten soucasnej a prohlidnout ho , jeslti se zase nezacal sypat no já pevně doufam že až to rozpojím, že zjistím že je v pořádku.. Nechce se mi zrovna teď do něj investovat.. ale to se uvidí. Každopádně tam dám nějaký s kovovou mřížkou!! Citovat
Honzin Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Tak jsem včera navařil univerzální kat plochý od Benexu a moje kára zase nabrala zvuk důstojný pro čtyřistašetku. Žádný plechový, žádná rezonance. Dokonce se mi zdá, že to má svižnější záběr z nižších otáček (to už si ale možná moc fandím:D). Ideál je vývod o průměru 58mm venkem a pak je nutné dovařit kus trubky v délce cca 13 cm (podle výrobce katu), velikostně se tam vlízají bez problémů. Citovat
čakom Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Původně zaslal: Honzin Tak jsem včera navařil univerzální kat plochý od Benexu a moje kára zase nabrala zvuk důstojný pro čtyřistašetku. Žádný plechový, žádná rezonance. Dokonce se mi zdá, že to má svižnější záběr z nižších otáček (to už si ale možná moc fandím:D). Ideál je vývod o průměru 58mm venkem a pak je nutné dovařit kus trubky v délce cca 13 cm (podle výrobce katu), velikostně se tam vlízají bez problémů. Já chci taky:( Ještě to musím tak 7-14 dnů vydržet. Dnes jsem rano nastartoval s otevřenýma dveřima. Hroznej rachot:( Citovat
Ferry Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Původně zaslal: Honzin Tak jsem včera navařil univerzální kat plochý od Benexu a moje kára zase nabrala zvuk důstojný pro čtyřistašetku. Žádný plechový, žádná rezonance. Dokonce se mi zdá, že to má svižnější záběr z nižších otáček (to už si ale možná moc fandím:D). Ideál je vývod o průměru 58mm venkem a pak je nutné dovařit kus trubky v délce cca 13 cm (podle výrobce katu), velikostně se tam vlízají bez problémů. jj ten zatah se mi zdal taky lepsi, kdyz jsem dal novej, a to jsem predtim mel kat vytlucenej uplne venku a to jsi kupoval v Benexu ten CAT.003 od Novak (nejakych 2784? ) nevis jestli je nosna mrizka keramicka nebo kovova ? [upravil dne 18/4/08 Ferry] Citovat
Honzin Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Ferry já jsem to měl přesně taky tak. Pořád mě v tom rachotilo a myslel jsem že to jsou úlomky a povolený vnitřek katu, tak jsem to vybouchal a to teprve začala \"plechová\" hrůza. Jinak finančně celkem dobrý - kat za 2 500 Kč. Citovat
stalmik Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Původně zaslal: Honzin Ferry já jsem to měl přesně taky tak. Pořád mě v tom rachotilo a myslel jsem že to jsou úlomky a povolený vnitřek katu, tak jsem to vybouchal a to teprve začala \"plechová\" hrůza. Jinak finančně celkem dobrý - kat za 2 500 Kč. mohl bys hodit link na ten KAT.. Taky se přidám a koupím nový... Citovat
Maki Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 cau vsem , tak to vypada ze to asi nejvetsi problem dela 1.8 i ( LPG) je vas tu nejvic , no me asi pred pul rokem na palubnim pocitaci se objevila zprava ANTI POLLUTION SYSTEM FAULT na 206 CC 1.6 16V a v servise rekli ze je to prechodna vada katalyzatoru , no uz je to pul roku a pri kazdymnastartovanito pipne a napise se ta zprava na na palubce sviti kontrolka diagnostiky , tak to asi prechodna vada nebude co? ale pritom to auto zadnej rachot nedela , no pri nastartovani to ma nekdy divnej zvuj na 1 sec jiank nic , neni to svickama? Citovat
Honzin Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 Koupil jsem na www.autokelly.cz, kód dílu 99.40.521, 58 mm trubka (univerzální díly, doplňky výfuku). Citovat
stalmik Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 Původně zaslal: čakom Já koupil tento. Už ho jen navařit. máš odkaz a cenu?? Citovat
čakom Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Bohužel odkaz nemám sehnal mi to kamoš. [upravil dne 10.5.2008 čakom] Citovat
čakom Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 hotovo Tak jsem to dneska projížděl a musím říct že to má zas kresnej zvuk. [upravil dne 11.5.2008 čakom] Citovat
stres3dcz Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 lepsi nez trubka bude asi sportovni kat kterej stoji stejne min nez origo:aut Citovat
BV406 Odesláno 19. prosinec 2008 Odesláno 19. prosinec 2008 zdar chlapi, jak poznam, ze je \"vysypanej\" katalyzator nebo s nim neni neco v poradku ? musim auto zvedat a odmontovat ho a podivat se ? a jak se takovy dojeb...ny katalyzator projevuje ? diky Citovat
jack 306 Odesláno 19. prosinec 2008 Odesláno 19. prosinec 2008 sportovní kratayzátor? no jak sme všichni začínali na fichtlech tak sme se poučili že nejlepší věco jsou ty originál protože konstruktéři věděli co dělali. nebo potom speciánli pro knokrétni vozidlo ale to je zas drahé Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.