Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Přijmeme zpět Komisar ?  

1. 1. Přijmeme zpět Komisar ?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: stalmik

TO Aka:

Nepřipadá mě to normální to v žádném případě a nikdy jsem nic takového neřekl. Myslím si, že pokud se tu řeší RSS kanály a podobně není editace zdrojového kódu až takový problém. V editaci stále problém nevidím a dala by se taky upravit pouze na přechodnou dobu po napsání příspěvku.. Třeba 30minut. Nekde sem to viděl na nějakém německém foru a už je to nějakej pátek.. Nic já už jsem své řekl a za tím si stojím.

Nějak nechápu o čem to mluvíš, možnost editace a mazání pouze po dobu 60minut po založení příspěvku tu máme od ty doby co byl Komisar vyloučen, bud jsi si toho nevšiml, nebo mluvíš o něčem jinym co jsem nepochopil. Tenkrát jsem byl pro, a dokonce to navrhoval, dnes vím že to byla chyba, právě třeba kvuli možnosti editovaní či mazání zminěných inzerátů, atd.

[upravil dne 30/8/07 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

koukam, ze okurkova sezona zuri v plnem proudu....

v pripade komisare plne podporuji rozhodnuti vedeni, jako jeden z radnych clenu, kteri se aspon tech voleb zucastnili.

duvody jsou celkem jasne a jiz je zde zminili lide jako garfield, oddie, rebik, a spousta dalsich.

2 Stalmik a nekteri dalsi: kdyz neni napr. editace zdrojoveho kodu takovy problem, udelejte to! nebo najdete nekoho, kdo to zadarmo (sic!) udela. pokud se vam tolik nelibi vedeni klubu a jeho rozhodovani, stante se radnymi cleny, seberte podporu ostatnich, odvolejte ho a kandidujte! neni to zas tak dlouho, co se presne tohle po dlouhe letargii stalo, a od te doby se klub hybe nahoru.

ale to je moc prace, diskutovat a kritizovat do noci je jednodussi a clovek pri tom nemusi nic delat....

Ach jo kdyby si četl moje příspěvky pozorně zjistil by jsi že bych rád byl ve vedení P-C, ale časově není kdy. Příspěvek si najdi je tam vylíčeno proč a co se týče řádného členství tak řádným členem jsem. Co se týče voleb neměl jsem v tu dobu ani potuchy o tomhle fóru!! Co říct: nevim.. Ale také se do tebe nenavážím hmm?? Vedení mě vyhovuje a tohle je téma, které s ním prostě souhlasí. Kdyby ho vykop Jarda z druhý vesnice někde z hospody taky to nebude řešit hostinský protože se toho nezúčastnil.. Každopádně pokud další volby budou můžes si být 100% jistý že mě tam uvidíš!

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

TO Aka:

Nepřipadá mě to normální to v žádném případě a nikdy jsem nic takového neřekl. Myslím si, že pokud se tu řeší RSS kanály a podobně není editace zdrojového kódu až takový problém. V editaci stále problém nevidím a dala by se taky upravit pouze na přechodnou dobu po napsání příspěvku.. Třeba 30minut. Nekde sem to viděl na nějakém německém foru a už je to nějakej pátek.. Nic já už jsem své řekl a za tím si stojím.

Nějak nechápu o čem to mluvíš, možnost editace a mazání pouze po dobu 60minut po založení příspěvku tu máme od ty doby co byl Komisar vyloučen, bud jsi si toho nevšiml, nebo mluvíš o něčem jinym co jsem nepochopil.

A jak se teda edituje když tu na to nejsou ikonky? nebo sem slepý snad?? :o

Odesláno

TO Aka:

Nějak nechápu o čem to mluvíš, možnost editace a mazání pouze po dobu 60minut po založení příspěvku tu máme od ty doby co byl Komisar vyloučen, bud jsi si toho nevšiml, nebo mluvíš o něčem jinym co jsem nepochopil.

A jak se teda edituje když tu na to nejsou ikonky? nebo sem slepý snad?? :o

No ikonky tam jsou jen hodinu po tom co to založíš, je tam normálně tlačítko EDIT, vedle Quote a Report
Odesláno

stamilk : hledej šmudlo :)

jinak, není nad to, když je jeden odvážný - ale odvážnému štěstí přeje :) ... zatím mě kluk ještě nepřesvědčil, proč bych mu měl dát hlas, ale třeba ostatní ... nebo časem ;)

Odesláno

nechci prudit ale to co je mohlo býti jinak mne to připadá jako kdyby Váš soused řešil váš rozvod.S tímto tématem začal člověk ke kterému jsem měl důvěru ale skončila.Opakuji bylo to bez mého vědomí ale nikoho to asi nezajímá Řekli jste ne tak co řešíte dál.Jen se tady člověk pak baví na cizí ůčet

Odesláno

To RADEK: Myslíš téma nebo příspěvek? Když ti teď píšu odpověď a odešlu jí žádný edit a nic podobného nevidím. To je o čem mluvím...

Odesláno

To RADEK: Myslíš téma nebo příspěvek? Když ti teď píšu odpověď a odešlu jí žádný edit a nic podobného nevidím. To je o čem mluvím...

Příspěvek samozřejmě, téma jde editovat Nazev ale jen pokud jsi ho založil ty sám
Odesláno
Původně zaslal: dixii

nechci prudit ale to co je mohlo býti jinak mne to připadá jako kdyby Váš soused řešil váš rozvod.S tímto tématem začal člověk ke kterému jsem měl důvěru ale skončila.Opakuji bylo to bez mého vědomí ale nikoho to asi nezajímá Řekli jste ne tak co řešíte dál.Jen se tady člověk pak baví na cizí ůčet

Jak to můžeš říct "baví na cizí účet"? Připadá tě že se třeba já bavím? Ani náhodou..

Odesláno

Původně zaslal: aka

jake mas u techto nejnovejsich prispevku v pravo ikonky?

Quote a Report

Jakej používáš skin fora??

V defaultnim to jde, v mým Iconic to taky jde

post-0-14109596295742_thumb.jpg

Odesláno

Jak to můžeš říct "baví na cizí účet"? Připadá tě že se třeba já bavím? Ani náhodou..

měl by se vyjádřit dotyčný,který tohle začal,já osobně bych to jsem nedal,protože jsem si vědom co jsem způsobil tenkráte a kdybych tu žádal to co OK406 tak si připadám jako bych stál proti nepříteli ve válce,protože mi je jasné že to neprojde.Dotyčný měl snahu ale plně se to pomalu otočilo proti jemu

Odesláno

Původně zaslal: aka

jake mas u techto nejnovejsich prispevku v pravo ikonky?

Quote a Report

Jakej používáš skin fora??

V defaultnim to jde, v mým Iconic to taky jde

XP-Blue Original-old-old-old

Odesláno

měl by se vyjádřit dotyčný,který tohle začal,já osobně bych to jsem nedal,protože jsem si vědom co jsem způsobil tenkráte a kdybych tu žádal to co OK406 tak si připadám jako bych stál proti nepříteli ve válce,protože mi je jasné že to neprojde.Dotyčný měl snahu ale plně se to pomalu otočilo proti jemu

Ano slyšel jsem něco o soukromých zprávách a urážlivých obsazích... Ale to k válce patří :super

Vidíš spousta lidí se tu opírá že ani nevíš co si udělal a tak a opak je pravdou. Já být tebou bych to také sám nenapsal..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...