Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Kamart

Je nějaká předepsaná povinná barva podsvícení spz vzadu?chtěl bych si tam dát červené světílko.:roll

Vídám jednoho dědka, který má na Felicii vzadu červená světýlka na SPZ

A taky vídám dost aut, který to maj úplně odpojený.

Předepsaný - asi tak, jako že to musí být viditelně a zřetelně nasvícený aby to bylo ve tmě čitelné. Takže takové obecné - což si každý vysvětlí jinak. Jinak si to vysvětlíš ty a jinak ten policajt, co tě zastaví...

Hlavně aby viděl na známky TK a ME...

Odesláno

No přes den vám žádny policista nebude kontrolovat,jaké máte podsvětlení,nebo jestli vůbec nějaké máte,ale večer jak nebude viditelná rz tak jste v háji...věřte mi,já to musím vědet nejlíp:super:D

Odesláno
Původně zaslal: Luki2236

No přes den vám žádny policista nebude kontrolovat,jaké máte podsvětlení,nebo jestli vůbec nějaké máte,ale večer jak nebude viditelná rz tak jste v háji...věřte mi,já to musím vědet nejlíp:super:D

no o to jde co znamená vidět?? když bude nasvícená zeleně a bude vidět tak je to v pohodě ne??

Odesláno

Nejde o barvu...nikde není stanovené jaká má být,prostě jen musí být čitelná Rz v noci,myslím,že se udává 20m.No já bych ti pokutu nedal i kdyby jsi tam měl vánoční stromeček:D:D

Odesláno

Nikde to neni psano, jakou barvu, jenom viditelnost, ale mohou vas zprudit za modrou, protoze tuto barvu smi pouzivat na osvetleni jenom PCR, Hasici, Sanita ... ;) Ale jako u vseho je to na tom, na koho trefite ...

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

mam modry LEDky uz na druhym aute a vypada to dobre..a za skoro 3 roky mi na to zadnej cajt nerekl ani buu..a ze mi kontrolovali v noci zadni RZ uz mnohokrat:super

Modré světla nemají na autě co dělat, měl jsem čevené podsvícení na autě a když mě zastavili cajti tak mi řekli ´že mám štěstí že to nemám modrý - to by bylo bez debaty, ale jinak pohoda, tak sem se s nima ještě na tohle téma bavil, bylo to tak před dvěma rokama, no a parkovačky a osvětlení spz musí být tak jak je v sérii, tudíž bílé, nebo nažloutlé světlo, ostatní barvy prý ne-e, tak mi to vysvětlili...

Odesláno

Ha a já mám v parkovačkách bílé ledkové žárovky a ty mají takové nafialovělé světlo,něco jako xenon,tak by mě zajímalo co by mi řekli na tohle,a dal sem je tam proto,že mi během 1 měsíce prdly obě parkovačky naráz 2x tak sem tam rubnul ledkové a za 4 měsíce odešla jen 1

Odesláno

TUZING RULEEEZ :super:super:aut

Ja som si chcel dat zlte neony... ale nakoniec ma to preslo.. ani neviem preco :D

Ale podla mna osvetlenie SPZ nejakou bielou neonovou trubicou by mohlo zaujat... alebo bielimy LED... ale nie dvomi.. ale veeela ledkami :).. proste nech to osvetlenie OSVETLUJE az moc :)))

Odesláno
Původně zaslal: renm

Původně zaslal: Tommy306

mam modry LEDky uz na druhym aute a vypada to dobre..a za skoro 3 roky mi na to zadnej cajt nerekl ani buu..a ze mi kontrolovali v noci zadni RZ uz mnohokrat:super

Modré světla nemají na autě co dělat, měl jsem čevené podsvícení na autě a když mě zastavili cajti tak mi řekli ´že mám štěstí že to nemám modrý - to by bylo bez debaty, ale jinak pohoda, tak sem se s nima ještě na tohle téma bavil, bylo to tak před dvěma rokama, no a parkovačky a osvětlení spz musí být tak jak je v sérii, tudíž bílé, nebo nažloutlé světlo, ostatní barvy prý ne-e, tak mi to vysvětlili...

no ono je to spis,tak,ze modre ci cervene svetlo nesmi smerovat dopredu!tak to bylo receno me

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...