Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Creams

Takže jsem vybral tyto 17" již jsou objednány tak snad budou Pežotku aspoň trošku sedět ! Rozměr je 7x17 ET 16 pneu bude 205/40/17 Bridgestone Potenza

aluqy3.jpg

exklusivní zhnilikáč :mrk:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Kulíšek

To je ilustrační foto :aut:D

Jedině že by měl jedno kolo 5-ti šroub, druhé 4-ř šroub ...:roker:D :D :D :D

ajo, jsem se podival zrovna jen na tu jednu fotku... :D

Odesláno

budu prodávat 17 Stilauto tak jestli by měl někdo zájem,ale sou poškrábané po předchozím majteli tak by chtěly spravit.To výjde asi 1 kolo na litr a já bych je dal tak za 12 i s gumama

Odesláno

Tak kolečka ještě chvilinku musí počkat ! Auto stojí stále na dílně a sháním poslední díly jako nárazník, masku a chladič. Vše tento rok bude jen tak :-) uvidím jak budu spokojen a podle toho budou další plány jako celolak atd :-)

Odesláno
Původně zaslal: Ohryy

Tak presne takove mam na sve 306,ale v 16 palcu. kde jsi je kupoval a na co to budes davat? ja premyslym taky o 17...

Můžeš poslat foto jak to vypadá na autě ????

Odesláno

hmm pěkný kolečka:P, já mam na svym lvíčeti 16'' od decentu a gumy 215/40 a sem snima spokojenej. Mam akorát jedinej problém a to že ve spojení se sportovnim podvozkem mi to na některej našich silnicích pěkně naklepává půlky, ale jinek ok

[upravil dne 29/7/07 kohlla]

Odesláno
Původně zaslal: L.I.P.O.8

budu prodávat 17 Stilauto tak jestli by měl někdo zájem,ale sou poškrábané po předchozím majteli tak by chtěly spravit.To výjde asi 1 kolo na litr a já bych je dal tak za 12 i s gumama

do bazaru jsem nekoukal kdyz jsem to prvni nasel tady..takze dej foto nebo odkaz :D:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...