Dundee Odesláno 20. červenec 2007 Odesláno 20. červenec 2007 V tom případě bych šel asi do tý 106ky. Díly seženeš a ten novější model bude o chlup bezpečnější než starší 309ka;) Citovat
buml Odesláno 20. červenec 2007 Autor Odesláno 20. červenec 2007 Původně zaslal: f3Rd@ pokud premyslis o 309, tak to tu 405 muzes vzit taky.. me se nejvic zamlouva 106, ikdyz bych v ni zrovna asi nechtel bourat... ale to bych nechtel ani tak! kazdej cm na dylce dolu je dobrej:D ano 106 ideal, ale price uz je horsi, do tech dvaceti se mi to moc libi;) Citovat
buml Odesláno 20. červenec 2007 Autor Odesláno 20. červenec 2007 Původně zaslal: Dundee V tom případě bych šel asi do tý 106ky. Díly seženeš a ten novější model bude o chlup bezpečnější než starší 309ka;) jen mi vrta hlavou proc je na F znackach Citovat
f3Rd@ Odesláno 20. červenec 2007 Odesláno 20. červenec 2007 Původně zaslal: buml 2 Mefisto86 > no tak me je malej muj break:D, ale tohle ma bejt proste druhy auto do rodiny, abymanzelak mohla na nakup, dojela si do prace a podobne. Koupili sme favo, ale razeni je proste problem, ne H jako takovy, ale sundani ruky z volantu jeste ze vymysleli ten automat! Byvalka mela lepsi problem - bzdeni!! A jelikoz automaticke brzdy nikdo nevymyslel, tak nesmela za volant! Citovat
f3Rd@ Odesláno 20. červenec 2007 Odesláno 20. červenec 2007 Původně zaslal: buml jen mi vrta hlavou proc je na F znackach ze by dovoz z francie? :D Citovat
Dundee Odesláno 20. červenec 2007 Odesláno 20. červenec 2007 Původně zaslal: buml jen mi vrta hlavou proc je na F znackach Řekl bych, že je chvíli dotažená a ještě u nás nepřihlášená (plus necelých 6k K4) Citovat
Medvěd Odesláno 20. červenec 2007 Odesláno 20. červenec 2007 A co žapončíci - Swišť, Koltík, Korola apod??? Citovat
buml Odesláno 20. červenec 2007 Autor Odesláno 20. červenec 2007 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: buml jen mi vrta hlavou proc je na F znackach Řekl bych, že je chvíli dotažená a ještě u nás nepřihlášená (plus necelých 6k K4) no jen aby v tom nebyl nakej hacek, prihlaseni sem prosel se svoji lodi, bylo to v poho za tejden a cca 5t Citovat
Maverick Odesláno 20. červenec 2007 Odesláno 20. červenec 2007 Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: buml 2 Mefisto86 > no tak me je malej muj break:D, ale tohle ma bejt proste druhy auto do rodiny, abymanzelak mohla na nakup, dojela si do prace a podobne. Koupili sme favo, ale razeni je proste problem, ne H jako takovy, ale sundani ruky z volantu jeste ze vymysleli ten automat! Byvalka mela lepsi problem - bzdeni!! A jelikoz automaticke brzdy nikdo nevymyslel, tak nesmela za volant! Já měl jinej problém. Když jsem sedl do automatu a chtěl zastavit, instinktivně jsem levou nohou hledal spojku, až jsem zašláp brzdu.:D:D Citovat
Dundee Odesláno 20. červenec 2007 Odesláno 20. červenec 2007 Původně zaslal: Medvěd A co žapončíci - Swišť, Koltík, Korola apod??? V relaci do 50ti jsem našel prapodivnýho Civica (combi), jinak prakticky nic podle zadaných kritérií... Citovat
f3Rd@ Odesláno 20. červenec 2007 Odesláno 20. červenec 2007 Původně zaslal: Mefisto86 Já měl jinej problém. Když jsem sedl do automatu a chtěl zastavit, instinktivně jsem levou nohou hledal spojku, až jsem zašláp brzdu.:D:D nj, ale aspon jsi zastavil... [upravil dne 20/7/07 f3Rd@] Citovat
Dundee Odesláno 20. červenec 2007 Odesláno 20. červenec 2007 Původně zaslal: Mefisto86 Já měl jinej problém. Když jsem sedl do automatu a chtěl zastavit, instinktivně jsem levou nohou hledal spojku, až jsem zašláp brzdu.:D:D To znám z Chryslera Voyagera, pěkně jsem si rozčísl úsměv o volant:D:D:D Citovat
buml Odesláno 20. červenec 2007 Autor Odesláno 20. červenec 2007 Původně zaslal: Medvěd A co žapončíci - Swišť, Koltík, Korola apod??? Medo, dik, ale neco na co jsou ND za lidovy ceny, ta 106 mi vrta hlavou:myslim:myslim:myslim Citovat
buml Odesláno 20. červenec 2007 Autor Odesláno 20. červenec 2007 Původně zaslal: Mefisto86 Já měl jinej problém. Když jsem sedl do automatu a chtěl zastavit, instinktivně jsem levou nohou hledal spojku, až jsem zašláp brzdu.:D:D Tak tohle me problem nastesti nedela, ja v automatu brzim vetsinou levou, nak se mi to vzdy presteluje samo Citovat
Dundee Odesláno 20. červenec 2007 Odesláno 20. červenec 2007 Původně zaslal: buml ta 106 mi vrta hlavou:myslim:myslim:myslim Já bych jí zkusil, cenu dokážeš stáhnout vždycky... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. červenec 2007 Odesláno 20. červenec 2007 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: buml ta 106 mi vrta hlavou:myslim:myslim:myslim Já bych jí zkusil, cenu dokážeš stáhnout vždycky... V popisku má napsáno že je havarovaná Citovat
f3Rd@ Odesláno 20. červenec 2007 Odesláno 20. červenec 2007 Původně zaslal: buml Medo, dik, ale neco na co jsou ND za lidovy ceny, ta 106 mi vrta hlavou:myslim:myslim:myslim Tak na japonce nejsou nahradni dily drahy. Citovat
Maverick Odesláno 20. červenec 2007 Odesláno 20. červenec 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: buml ta 106 mi vrta hlavou:myslim:myslim:myslim Já bych jí zkusil, cenu dokážeš stáhnout vždycky... V popisku má napsáno že je havarovaná Má tam pár šrámů, ale jinka je docela hezká. Citovat
jozefsv Odesláno 20. červenec 2007 Odesláno 20. červenec 2007 Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: buml Medo, dik, ale neco na co jsou ND za lidovy ceny, ta 106 mi vrta hlavou:myslim:myslim:myslim Tak na japonce nejsou nahradni dily drahy. uz je to dnes skoro jedno Citovat
buml Odesláno 20. červenec 2007 Autor Odesláno 20. červenec 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz V popisku má napsáno že je havarovaná jo to vim, mam ti poslat fotky naseho facka:D Myslim ze Petr muze poreferovat;) [upravil dne 20/7/07 buml] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.