Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

pokud premyslis o 309, tak to tu 405 muzes vzit taky.. me se nejvic zamlouva 106, ikdyz bych v ni zrovna asi nechtel bourat... :( ale to bych nechtel ani tak!

kazdej cm na dylce dolu je dobrej:D ano 106 ideal, ale price uz je horsi, do tech dvaceti se mi to moc libi;)

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

V tom případě bych šel asi do tý 106ky. Díly seženeš a ten novější model bude o chlup bezpečnější než starší 309ka;)

jen mi vrta hlavou proc je na F znackach

Odesláno
Původně zaslal: buml

2 Mefisto86 > no tak me je malej muj break:D, ale tohle ma bejt proste druhy auto do rodiny, abymanzelak mohla na nakup, dojela si do prace a podobne. Koupili sme favo, ale razeni je proste problem, ne H jako takovy, ale sundani ruky z volantu

:D jeste ze vymysleli ten automat! Byvalka mela lepsi problem - bzdeni!! A jelikoz automaticke brzdy nikdo nevymyslel, tak nesmela za volant! :D

Odesláno

jen mi vrta hlavou proc je na F znackach

Řekl bych, že je chvíli dotažená a ještě u nás nepřihlášená (plus necelých 6k K4);)

no jen aby v tom nebyl nakej hacek, prihlaseni sem prosel se svoji lodi, bylo to v poho za tejden a cca 5t

Odesláno

2 Mefisto86 > no tak me je malej muj break:D, ale tohle ma bejt proste druhy auto do rodiny, abymanzelak mohla na nakup, dojela si do prace a podobne. Koupili sme favo, ale razeni je proste problem, ne H jako takovy, ale sundani ruky z volantu

:D jeste ze vymysleli ten automat! Byvalka mela lepsi problem - bzdeni!! A jelikoz automaticke brzdy nikdo nevymyslel, tak nesmela za volant! :D

Já měl jinej problém. Když jsem sedl do automatu a chtěl zastavit, instinktivně jsem levou nohou hledal spojku, až jsem zašláp brzdu.:D:D:D
Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

A co žapončíci - Swišť, Koltík, Korola apod???

V relaci do 50ti jsem našel prapodivnýho Civica (combi), jinak prakticky nic podle zadaných kritérií...

Odesláno
Původně zaslal: Mefisto86

Já měl jinej problém. Když jsem sedl do automatu a chtěl zastavit, instinktivně jsem levou nohou hledal spojku, až jsem zašláp brzdu.:D:D:D

nj, ale aspon jsi zastavil... :super

[upravil dne 20/7/07 f3Rd@]

Odesláno

To znám z Chryslera Voyagera, pěkně jsem si rozčísl úsměv o volant:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

A co žapončíci - Swišť, Koltík, Korola apod???

Medo, dik, ale neco na co jsou ND za lidovy ceny, ta 106 mi vrta hlavou:myslim:myslim:myslim

Odesláno

Tak tohle me problem nastesti nedela, ja v automatu brzim vetsinou levou, nak se mi to vzdy presteluje samo

Odesláno

Medo, dik, ale neco na co jsou ND za lidovy ceny, ta 106 mi vrta hlavou:myslim:myslim:myslim

Tak na japonce nejsou nahradni dily drahy.

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

ta 106 mi vrta hlavou:myslim:myslim:myslim

Já bych jí zkusil, cenu dokážeš stáhnout vždycky...

V popisku má napsáno že je havarovaná:myslim
Má tam pár šrámů, ale jinka je docela hezká.
Odesláno

Tak na japonce nejsou nahradni dily drahy.

uz je to dnes skoro jedno

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

V popisku má napsáno že je havarovaná:myslim

jo to vim, mam ti poslat fotky naseho facka:D Myslim ze Petr muze poreferovat;)

[upravil dne 20/7/07 buml]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...