Ferry Odesláno 19. červenec 2007 Odesláno 19. červenec 2007 nebyl ten za 380Kc jen jednostupnovy se zlutym oznacenim a dvema vyvody ? na dva vetraky potrebujes 3 vyvodovy s cervenym krouzkem, ten je drazsi Citovat
Berkoff Odesláno 20. červenec 2007 Autor Odesláno 20. červenec 2007 ja mam jen dvouvyvodovy kabel, je tam sice uprostred misto na treti tentononc, ale tam nic neni, teda aspon v kabelu, co sem sundal z cidla ....??? Citovat
Ferry Odesláno 20. červenec 2007 Odesláno 20. červenec 2007 Původně zaslal: Berkoff ja mam jen dvouvyvodovy kabel, je tam sice uprostred misto na treti tentononc, ale tam nic neni, teda aspon v kabelu, co sem sundal z cidla ....??? aha, tak to sorry, a kolik mas teda vetraku ? jeden nebo dva ? ja mam jeden jednorychlostni a cidlo s dvema vyvody, konektor mam trivyvodovej, ale jak pises, prostredni kontakt tam chybi, jsou jen 1 a 3, tak tohle cidlo stoji 248Kc v Autokelly po klubove sleve, vymenit ho jak jsem psal je prace na 10 minut, nejhur ze vseho se shani klic 29:D ale jde to povolit i 30kou, neni treba to nejak zvlast utahovat Citovat
OK406 Odesláno 20. červenec 2007 Odesláno 20. červenec 2007 Škoda, že bydlíš tak daleko, mám vše v garáži. v patek jedu do CB, to bych se mohl stavit , ale to uz potrebuju mit cidlo vymenene, dost se to ted hreje v tech vedrech, zatim teda ne do cervenyho a STOP se nerozsvecuje ale radsi to chci mit na cesty v cajku Tak pokud budeš mít čas, tak dej vědět a můžeš zajet. Je to 35 km do Týna n/Vlt. z Č.B. Citovat
Ferry Odesláno 20. červenec 2007 Odesláno 20. červenec 2007 Původně zaslal: OK406 Škoda, že bydlíš tak daleko, mám vše v garáži. v patek jedu do CB, to bych se mohl stavit , ale to uz potrebuju mit cidlo vymenene, dost se to ted hreje v tech vedrech, zatim teda ne do cervenyho a STOP se nerozsvecuje ale radsi to chci mit na cesty v cajku Tak pokud budeš mít čas, tak dej vědět a můžeš zajet. Je to 35 km do Týna n/Vlt. z Č.B. uvidim, vecer jedu do Krumlova na koncert a ohnostroj, takze dneska to asi bude dost nabity Citovat
OK406 Odesláno 20. červenec 2007 Odesláno 20. červenec 2007 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: OK406 Škoda, že bydlíš tak daleko, mám vše v garáži. v patek jedu do CB, to bych se mohl stavit , ale to uz potrebuju mit cidlo vymenene, dost se to ted hreje v tech vedrech, zatim teda ne do cervenyho a STOP se nerozsvecuje ale radsi to chci mit na cesty v cajku Tak pokud budeš mít čas, tak dej vědět a můžeš zajet. Je to 35 km do Týna n/Vlt. z Č.B. uvidim, vecer jedu do Krumlova na koncert a ohnostroj, takze dneska to asi bude dost nabity Já budu odpoledne v garáži. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.