Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nebyl ten za 380Kc jen jednostupnovy se zlutym oznacenim a dvema vyvody ? na dva vetraky potrebujes 3 vyvodovy s cervenym krouzkem, ten je drazsi

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

ja mam jen dvouvyvodovy kabel, je tam sice uprostred misto na treti tentononc, ale tam nic neni, teda aspon v kabelu, co sem sundal z cidla ....???

:myslim

aha, tak to sorry, a kolik mas teda vetraku ? jeden nebo dva ? :D ja mam jeden jednorychlostni a cidlo s dvema vyvody, konektor mam trivyvodovej, ale jak pises, prostredni kontakt tam chybi, jsou jen 1 a 3, tak tohle cidlo stoji 248Kc v Autokelly po klubove sleve, vymenit ho jak jsem psal je prace na 10 minut, nejhur ze vseho se shani klic 29:D ale jde to povolit i 30kou, neni treba to nejak zvlast utahovat

Odesláno

Škoda, že bydlíš tak daleko, mám vše v garáži.;)

v patek jedu do CB, to bych se mohl stavit ;) , ale to uz potrebuju mit cidlo vymenene, dost se to ted hreje v tech vedrech, zatim teda ne do cervenyho a STOP se nerozsvecuje ale radsi to chci mit na cesty v cajku

Tak pokud budeš mít čas, tak dej vědět a můžeš zajet. Je to 35 km do Týna n/Vlt. z Č.B.;)

Odesláno
Původně zaslal: OK406

v patek jedu do CB, to bych se mohl stavit ;) , ale to uz potrebuju mit cidlo vymenene, dost se to ted hreje v tech vedrech, zatim teda ne do cervenyho a STOP se nerozsvecuje ale radsi to chci mit na cesty v cajku

Tak pokud budeš mít čas, tak dej vědět a můžeš zajet. Je to 35 km do Týna n/Vlt. z Č.B.;)

uvidim, vecer jedu do Krumlova na koncert a ohnostroj, takze dneska to asi bude dost nabity

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: OK406

uvidim, vecer jedu do Krumlova na koncert a ohnostroj, takze dneska to asi bude dost nabity

Já budu odpoledne v garáži.;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...