destiny Odesláno 3. říjen 2003 Odesláno 3. říjen 2003 Na 307 2.0HDi bys tam taky neco mel? [Editován dne 3/10/03 destiny] Citovat
Toman Odesláno 4. říjen 2003 Odesláno 4. říjen 2003 Tak panove, asi se trochu rozepisu: Nejdriv muism rict ze jsem procetl starsi diskuzi k filtrum a sanim (=neocekavam brutalni narust vykonu apod). Ted jsem se byl podivat jak vypada muj klasik filtr a dle vzhledu muzu rict ze ma doslouzeno. Proto stale premyslim o teto nabidce za 790kc. Ale kam mam ten filtr prasknout? Klasickej filtr mam v te velke piksli za motorem (mysleno u steracu). varianta 1: Bylo by mozny tady ten kuzel normalne otocit a dat jako misto te vlozky (dovnitr te piksle) a zvrchu pripadne jeste nejak utesnit?(mysleno za by nenasaval ten vzduch kolem motoru) Privod vzduchu do te piksle je tam zajisten ze predu, vedle chladice originalnim nasavanim (i s klapkama a pripadnym sanim tepleho vzduchu z motoru). varianta 2: Tu piksli uplne vyhodit, udelat si \"redukce\" a fitr nekam vytahnout - nejspis jen nekam k nadobce k ostrikovacu a brzdne kapaliny (= cca 25cm od te puvodni) piksle. S nasavanim bych to vyresil asi jen tak, ze tu puvodni nasavaci hadici ze predku masky natocil pred ten filtr. (= zadny rezani kapoty a slozitelsi zasahy neplanuju). Takze co je lepsi varianta (jestli teda nejsou obe dve na prd)? A jeste jedna vec: Jak se otviraj ty klapky v tom nasavani (tedy vzduch z motoru/vzduch z masky)? Kde jsou ty cidla? - je to potreba nasavat ten teplej vzduch? (radsi si pockam na odpoved - mam svuj usudek ale clovek nikdy nevi...) Diky za vsechny odpovedi - zlepsovaky k nejake te variante meho reseni. Citovat
voštík Odesláno 5. říjen 2003 Odesláno 5. říjen 2003 JOJ 1. ten teplej vzduch neni treba nasavat, ale v zime je to lepsi...V lete tu hadici od vyfuku muzes klidne zahodit. Ta klapka je rizena podtlakem sacim traktu... 2. filtr dej co nejdal od motoru (kvuli teplu) a na co nejvic pristupne misto vuci vzduchu... Treba casto se dava za L svetlo, ale pak je dobre mu ten vzduch privest nejak zespodu..... A pak to napojit na ten zbytek trubek od sani.... Jestli si dobre vzpominam, tak na 1,4 je to takovy \"S\". Ten box uplne vyhod, byl by tam jen na problemy..... a dal uz me nic nenapada..... Citovat
Toman Odesláno 5. říjen 2003 Odesláno 5. říjen 2003 to vostik: to uz jsem si vsechno precetl ze se to dava za predni svetlo. Myslim si ze v mem pripade to tak resit nepujde. Neni tam ani moc mista (jedine to dat nekde za-vedle chladice) a tahal bych to asi tak metr dlouhym nastavcem k tomu sani a jeste bych to musel 2krat lomit Prave sem si rikal ze bych to tam vsechno nechal a dal ten filtr jako do te piksle ktera tam uz je - myslis ze to je uplna blbost? ze by tam bylo moc teplo? Asi mam na vyber fakt jen ty 2 varianty co jsem psal. Citovat
Guest Masinka Odesláno 5. říjen 2003 Odesláno 5. říjen 2003 jestli si chces nechat filt jenom v ty krabici co uz tam mas tak si kup rovnou filtr do boxu, jak to chces resit ty tak bys tomu mohl i ublizit. Citovat
voštík Odesláno 5. říjen 2003 Odesláno 5. říjen 2003 tak nejak. Daji se sehnat i filtry do boxu, ale Mr. StreetPro je asi nema.... takze nebudou za 790, ale treb aza 1500,- Citovat
Toman Odesláno 6. říjen 2003 Odesláno 6. říjen 2003 To masinka a vostik: jojo, ja vim ze existuji jen filtrove vlozky, ale za cenu opravdu kolem tech 1500kc a to se mi za to davat nechce. A pak teda please za vysvetleni cim bych mohl tomu filtru ublizit kdybych ho chtel dat jako misto te vlozky. Ta piksle je opravdu celkem velka, nijak by se tam nemackal a privod vzduchu je resen originalnim vedenim, coz by taky melo byt OK ne? p.s ale jestli mi to nezchvalite tak to takhle resit nebudu, ale pak se naseru a vyvedu to asi na stechu Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 6. říjen 2003 Odesláno 6. říjen 2003 http://www.volny.cz/ajsik/j.voci/P7300001.JPG Citovat
StreetPro Odesláno 6. říjen 2003 Autor Odesláno 6. říjen 2003 mno, veskrze je mozny dat ten malej filtr i do boxu, jeli patricne velkej, nicmene to nebude az tak super... vlozky nevedu, pouha vymena papiru za sport vlozku nema valneho smyslu, pojede to stejne, akorat ji budes moct prat... spis bych bud upravil ten airbox aby tam sel ten kuzel nebo dat kuzel misto boxu a privest k nemu trubkou od digestore vzduch treba od toho svetla... Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 6. říjen 2003 Odesláno 6. říjen 2003 http://www.volny.cz/ajsik/j.voci/P7300003.JPG http://www.volny.cz/ajsik/j.voci/P7300004.JPG Citovat
zoby Odesláno 6. říjen 2003 Odesláno 6. říjen 2003 2 StreetPro: jak dlouho budeš mít ty filtry. Mám zájem, ale čekám na prachy. Bude mi do 1,8 D stačit ten malej??? Citovat
StreetPro Odesláno 7. říjen 2003 Autor Odesláno 7. říjen 2003 nabidka je neomezena, mam toho vic, kdyztak se koukejte do rubriky Tuning na Diskusni foru na www.autohifi.cz napr. radicky, filtry, vyfuky, rezonatory, jete pneu, disky, krouzky kolem svetel a la AngelEyes a pod... Citovat
KaizerSose Odesláno 23. říjen 2003 Odesláno 23. říjen 2003 Napsán autorem Toman to vostik: to uz jsem si vsechno precetl ze se to dava za predni svetlo. Myslim si ze v mem pripade to tak resit nepujde. Neni tam ani moc mista (jedine to dat nekde za-vedle chladice) a tahal bych to asi tak metr dlouhym nastavcem k tomu sani a jeste bych to musel 2krat lomit Prave sem si rikal ze bych to tam vsechno nechal a dal ten filtr jako do te piksle ktera tam uz je - myslis ze to je uplna blbost? ze by tam bylo moc teplo? Asi mam na vyber fakt jen ty 2 varianty co jsem psal. Prosimtě jak jsi to vyřešil na 205tce ?? tam je to v originale řešený vzadu nad motorem a hadicí přivedenej vztuch od předniho světla ale jak to mám udělat abych tam šoupl ten sportovni filtr a netahalo mi to teplej vzduch od motoru ?? díky Citovat
deeper Odesláno 27. říjen 2003 Odesláno 27. říjen 2003 Odstínit nějakym plechem, nic jinýho s tim neuděláš. Citovat
Prochorrr Odesláno 14. červenec 2004 Odesláno 14. červenec 2004 I po roce možno od tebe filtr koupit? a platí stále to mobilní číslo jaxi uvedl? Nebo už mám po ftákách??? Nebo? litr za filtr je sranda... Citovat
bob Odesláno 14. červenec 2004 Odesláno 14. červenec 2004 Zdravim mel bych take zajem ale az tak na podzim nini nejsou finance. Citovat
lexa Odesláno 15. červenec 2004 Odesláno 15. červenec 2004 Zkusím ještě jednou a kratce: U nás v Ostravě na Jeremenku na burze jsem je taky viděl. Konstrukční provedení chvalitebně, jsou pěkný dokonce dvě barvy. kolik stojí normální vzduchová vložka? vyplatí se ten filtr, když přínos je téměř nulový a cena? nevím? sdělte své názory, prosím. Uvažuju o tom dlouho tahle cena se mi líbí. A co cena mycí vody a olejíčku? Čím se to myje a mastí-poraďte sdělte chytrosti. Citovat
merkurek Odesláno 15. červenec 2004 Odesláno 15. červenec 2004 už jste někdo testoval ten filtr na 405tce?? Citovat
Guest Masinka Odesláno 16. červenec 2004 Odesláno 16. červenec 2004 Napsán autorem lexa Zkusím ještě jednou a kratce: U nás v Ostravě na Jeremenku na burze jsem je taky viděl. Konstrukční provedení chvalitebně, jsou pěkný dokonce dvě barvy. kolik stojí normální vzduchová vložka? vyplatí se ten filtr, když přínos je téměř nulový a cena? nevím? sdělte své názory, prosím. Uvažuju o tom dlouho tahle cena se mi líbí. A co cena mycí vody a olejíčku? Čím se to myje a mastí-poraďte sdělte chytrosti. jasne vzuchace jsou super, ale musis mit v prasatku nasysleno na novou vahu vzduchu Citovat
lexa Odesláno 16. červenec 2004 Odesláno 16. červenec 2004 Na traktorku žadná váha vzduchu.:D:D Teď jsem se vrátil z krámu s ND mají je tam za 890,- , hodil jsem s nima malý pokec asi tak hodinu, já jsem ukecaný, jak je jistě tady vidět, a řekli: Vzducková vložka 180,-, pokud není komplet tuzing tak bychto tam vůbec nedával, je to jen na okrasu, vydrží 4-5 vyprání pak téměř OUT- výměna. Takže bude tuzing ala doma s normální vložkou. Uděláme výzkum a pak se uvidí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.