Reff21 Odesláno 13. červenec 2007 Odesláno 13. červenec 2007 Jo tu páru doporučuji....hlavně na těch motorech s elektronikou...(HDi..atd.)...a fakt je to hodně učinný...sem už to taky párkrát dělal... Citovat
Holly Odesláno 13. červenec 2007 Odesláno 13. červenec 2007 Když už se tedy musí dělat na špinavým, čím to pak nejlépe umýt? Co na to používáte? Myslím na ruce. [upravil dne 13/7/07 Holly] Citovat
Holly Odesláno 13. červenec 2007 Odesláno 13. červenec 2007 Po solvině mám vždycky černo pod nehty ještě 3 dny, nevíš o něčem lepším? Cena nerozhoduje, jenom účinnost. Návrhy jako H2SO4 neberu. Citovat
oddie Odesláno 13. červenec 2007 Odesláno 13. červenec 2007 Černo pod nehty třeba řešit předem - před prací zarej nehtama do mýdla, to mýdlo zabrání tomu, aby se ti tam dostala špína, a dostaneš ho ven lehce. Jinak se zeptej v servisu, co používaj oni, berou to po kýblích... Citovat
OK406 Odesláno 14. červenec 2007 Odesláno 14. červenec 2007 A co si to pořádně umýt v ředidle + solvina + mýdlo. A pak umýt nádobí. Tak to opravdu pomůže a vyčistí. A pozor, nic zdravotně závadného to není !!! Citovat
Reff21 Odesláno 14. červenec 2007 Odesláno 14. červenec 2007 Já používám MIO, beru to teda ve velkým balení, ale dá se to koupit i myslim v 0,5l lahvi....!!! to je fakt dobrý...a ještě jsem používal: SOLFA....asi, nevim už jistě...už jsem to dlouho nesehnal...ale to bylo dělo... Citovat
Ticcino Odesláno 14. červenec 2007 Odesláno 14. červenec 2007 Jelikož "špinavou" práci dělám jen jednou za čas, tak na mytí používám mýdlo a kartáček. Předtím si nehty i se špínou ostříhám nůžkami. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.