bajza206 SW Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Tak jestli jsem to dobře pochopil tak v ECU ten tempomat bloklej neni jen to neumožní soft PP2000 ano, nema pri volbe 206 tuto volbu zobrazenou dík za odpověd co nejdřív to zkusim:papa Citovat
Hellman Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Tak jestli jsem to dobře pochopil tak v ECU ten tempomat bloklej neni jen to neumožní soft PP2000 ano, nema pri volbe 206 tuto volbu zobrazenou dík za odpověd co nejdřív to zkusim:papa ja som to skusal a ani pri volbe ineho vozidla mi nedal moznost povolit tempomat v ECU.....v BSI ide bez problemov..... vie niekto poradit,ako povolit tempomat v ECU??? Citovat
carbik Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 Jsem dalsi v rade, ktery tempomat nedoresil. Packu mam, pres diagnostiku tlacitka funguji, povolit tempomat jde, ale nefunguje. ajsik, zde z fora radi vymenit fw ridici jednotky za novejsi Byl jsem v oficialnim servise, rekli novejsi neexistuje (mam RV 2004), v neoficialnim servisu zrovna nefungovala diagnostika (spise si myslim, ze jsme se poradne nepochopili a snazili se zapnout funkci tempomat na stavajicim fw v ridici jednotce). Ted babo rad, risknout flashovani sam (samozrejme s pomoci zkusenejsich - ajsik). Nebo otravovat po servisech az narazim na nekoho ochotnejsiho? Citovat
pito.za Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 Nemas cestu na slovensko do Ziliny mohli by sme na to pozriet. Citovat
Hellman Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 Aky mas motor a rok vyroby? Mam 2.0HDI, RHY,r.v. 10/2003...v BSI ide povolit volba \"tempomat\",v ECU mi tuto moznost ani neponuka....ak vies pomoct,budem povdacny.... Citovat
carbik Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 pito.za: toho bych vyuzil, do Ziliny to mam jen 100km diky za nabidku, vcas bych se ozval [upravil dne 14.3.2011 08:23 carbik] Citovat
pito.za Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 pito.za: toho bych vyuzil, do Ziliny to mam jen 100km diky za nabidku, vcas bych se ozval ok ,daj vediet Citovat
carbik Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 I u me uz tempomat funguje. HURÁÁÁ A chtel bych podekovat uzivateli \"pito.za\" za preflashovani fw v ridici jednotce, hlavne za jeho ledovy klid, ktery je pro tuto cinnost potreba. Podekovani patri i uzivateli \"ajsik\" za prvni nakopnuti a prvni rady. Jako tip bych pro ostatni jeste dodal, ze novym firmwarem v ridici jednotce dostanete automaticke zamykani dveri pro rozjezdu (jen je potreba doresit tlacitko) a treba automaticke stirani zadniho sterace pri couvani (musi bezet predni sterace). Citovat
Lukas.K Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 Zdravím všechny. Pročetl jsem si toto téma od shora až dolů. Mám Pažouta 206 z roku 2008 a motorem 1.4i 8V 55kW (TU3A). Jak jsem pochopil, tak stačí sehnat páčku tempomatu a v ECU \"povolit\" funkci tempomatu ? Pochopil jsem to správně ?? Díky Lukáš Citovat
HonzaZ Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 Jde jenom o to, zda to ŘJ motoru a BSI podporuje. Takže nejdříve diagnostika s vyzkoušením a teprve pak sháněj páčku. Citovat
Lukas.K Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 Moc dík za pomoc. Ještě otázečka, je tu někdo s diagnostikou kdo by mi to zjistil? Praha a okolí prosím Citovat
HonzaZ Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 Je. Mám vše, dia i páčku na zkoušení. Ovšem teď jsem dva týdny v jižních Čechách. Citovat
Buback Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 tady sem nasel neco zajimaveho, ale buh vi jak to funguje :/ http://www.conrad-anderson.co.uk/cruisecontrols/vehicle-specific-cruise-control/cruise-control-peugeot.htm Citovat
HonzaZ Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 Děkuji pěkně, nechci. To máš za tempomat 435 liber, tj. cca 13500,- Kč. Je to sice i s montáží, ale u nás to vyjde na cca 1800,- páčka a nějaké drobné za aktivaci. Citovat
Buback Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 jo kdyby to bylo az tak jednoduche do mojeho auta ani bych nehledal jinde. Ale co sem tady cetl, tak mam smulu Citovat
arino Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 vela sa tu zaciatku spomina 307 s motorom 1,4hdi. mne to tiez neide aktivovat v motore...takze zhanat jednotku z tohto motoru je zbytocne. uvidim k comu sa dopatram... stale rozmyslam o upgrade fw Citovat
jaydeep_peta Odesláno 24. květen 2013 Odesláno 24. květen 2013 Tak já to tady zas otevřu Poslední 3 dny jsem se snažil rozchodit tempomat v naší 206ce a prd. V diagnostice PP2000 je na 3 místech. V motoru, tam to páčku detekuje, pak ve sdruženým přístroji (budíky), tam jde taky nastavit, no ale v BSI nastavení odmítá, a to jakoukoliv ze 3 možností :-/ Je to r.v. 2007, tak jsem myslel že to bude OK (podle informací tady z fóra) a zatím teda nic. Napadlo mě jedině, jestli to nemůže bejt páčkou, která má i omezovač. Jestli s tou obyčejnější by to nebylo nadějnější? Jinak v testech ovládacích prvků v PP2000 páčka reaguje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.