Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 3 měsíce později...
Odesláno
Tak jestli jsem to dobře pochopil tak v ECU ten tempomat bloklej neni jen to neumožní soft PP2000 :myslim

ano, nema pri volbe 206 tuto volbu zobrazenou

dík za odpověd co nejdřív to zkusim:papa

ja som to skusal a ani pri volbe ineho vozidla mi nedal moznost povolit tempomat v ECU.....v BSI ide bez problemov.....

vie niekto poradit,ako povolit tempomat v ECU???

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jsem dalsi v rade, ktery tempomat nedoresil.

Packu mam, pres diagnostiku tlacitka funguji, povolit tempomat jde, ale nefunguje.

ajsik, zde z fora radi vymenit fw ridici jednotky za novejsi

Byl jsem v oficialnim servise, rekli novejsi neexistuje (mam RV 2004), v neoficialnim servisu zrovna nefungovala diagnostika (spise si myslim, ze jsme se poradne nepochopili a snazili se zapnout funkci tempomat na stavajicim fw v ridici jednotce).

Ted babo rad, risknout flashovani sam (samozrejme s pomoci zkusenejsich - ajsik). Nebo otravovat po servisech az narazim na nekoho ochotnejsiho?

Odesláno
Aky mas motor a rok vyroby?

Mam 2.0HDI, RHY,r.v. 10/2003...v BSI ide povolit volba \"tempomat\",v ECU mi tuto moznost ani neponuka....ak vies pomoct,budem povdacny....

• O 3 týdny později...
Odesláno

I u me uz tempomat funguje. HURÁÁÁ

A chtel bych podekovat uzivateli \"pito.za\" za preflashovani fw v ridici jednotce, hlavne za jeho ledovy klid, ktery je pro tuto cinnost potreba. Podekovani patri i uzivateli \"ajsik\" za prvni nakopnuti a prvni rady.

Jako tip bych pro ostatni jeste dodal, ze novym firmwarem v ridici jednotce dostanete automaticke zamykani dveri pro rozjezdu (jen je potreba doresit tlacitko) a treba automaticke stirani zadniho sterace pri couvani (musi bezet predni sterace).

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Zdravím všechny. Pročetl jsem si toto téma od shora až dolů.

Mám Pažouta 206 z roku 2008 a motorem 1.4i 8V 55kW (TU3A). Jak jsem pochopil, tak stačí sehnat páčku tempomatu a v ECU \"povolit\" funkci tempomatu ? Pochopil jsem to správně ??

Díky Lukáš

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Děkuji pěkně, nechci. To máš za tempomat 435 liber, tj. cca 13500,- Kč. Je to sice i s montáží, ale u nás to vyjde na cca 1800,- páčka a nějaké drobné za aktivaci.

• O 2 týdny později...
Odesláno

vela sa tu zaciatku spomina 307 s motorom 1,4hdi. mne to tiez neide aktivovat v motore...takze zhanat jednotku z tohto motoru je zbytocne. uvidim k comu sa dopatram... stale rozmyslam o upgrade fw

• O 1 rok později...
Odesláno

Tak já to tady zas otevřu :D Poslední 3 dny jsem se snažil rozchodit tempomat v naší 206ce a prd. V diagnostice PP2000 je na 3 místech. V motoru, tam to páčku detekuje, pak ve sdruženým přístroji (budíky), tam jde taky nastavit, no ale v BSI nastavení odmítá, a to jakoukoliv ze 3 možností :-/

Je to r.v. 2007, tak jsem myslel že to bude OK (podle informací tady z fóra) a zatím teda nic.

Napadlo mě jedině, jestli to nemůže bejt páčkou, která má i omezovač. Jestli s tou obyčejnější by to nebylo nadějnější?

Jinak v testech ovládacích prvků v PP2000 páčka reaguje.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...