John Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 Upřímně na tu E30 bych se koukal spíš v cizině... než v čechách...přece jen tady ty auta mají většina už hoooooodně za sebou... a do 50tis se dá vpohodě si myslím něco pěknýho dotáhnout... A jen tak R5 Turbo nemá 150kw ale 116kw co si pamatuju.... a spotřeba co vím tak byla při bežný jízdě kolem 14l a sport kolem 20l. Ale to se u těhlech aut neřeší tolik.... :aut :aut Citovat
Fx Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 Tak pokud najdes auto do 1300 eur, tak se vejdes tip top s tim ze bys to vezl po ose. Tady v CR je situace tak trochu tragicka ohledne E30, hezky kousky jsou uz celkem drahy, horsi zas moc nemaj cenu. Nejlepsi je natrefit na nekoho, kdo nevi, co prodava... Takhle kamarad koupil 320i kupe se samosvorem za 7000 Kč a ještě mu k tomu dali nové zimáky, přitom auto zespoda netknuté. EDIT: TC baur je přestavba od úpravce spočívající v předělávce kupé na polokabrio. Jsou zachovány všechny boční partie vozu. [upravil dne 26.6.07 Fx] Citovat
John Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 Původně zaslal: Fx Tak pokud najdes auto do 1300 eur, tak se vejdes tip top s tim ze bys to vezl po ose. Tady v CR je situace tak trochu tragicka ohledne E30, hezky kousky jsou uz celkem drahy, horsi zas moc nemaj cenu. Nejlepsi je natrefit na nekoho, kdo nevi, co prodava... Takhle kamarad koupil 320i kupe se samosvorem za 7000 Kč a ještě mu k tomu dali nové zimáky, přitom auto zespoda netknuté. Tak tak kamarád teď koupil 325i za 5tis i kdyz bez papíru ale uplně supr motor všechno... takže si myslím,že je to hooodně o štestí a sehnat se dá ale ne za tyden... chce to čas. Citovat
Marlin Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 ja jsem se vesel lehce nad pade, is prihlaseim. Takze jako strch bych z dovozu nemel. Jako, rikas ze 170koni ti prijde malo. No, ja mam nekdy pocit ze tech mych 136 je nekdy az az, zvlaste na mokru.... Citovat
M.a.R.i Odesláno 26. červen 2007 Autor Odesláno 26. červen 2007 to Marlin: A kolik má najeto tvůj kousek? Citovat
M.a.R.i Odesláno 26. červen 2007 Autor Odesláno 26. červen 2007 Tak sem si všimnul,že je tu podobné téma a je staré jenom 4dni. Se omlouvám, nebyl sem na P-C skoro týden,tak sem to proflák. Co sem si četl druhé téma,tak tam taky hodně doporučujete tu E30 325. Pojedu se podívat na to Míčko a pokud má opravdu najeto jenom 92tkm,tak do něj půjdu, pokud bude za rozumný peníz a když to nevyjde,tak se budu ohlížet po tý E30. Raději to nebudu nějak uspěchávat. To už sem si posehnal Mi16 look na mé autí, tak to všechno zruším a budu šetřit penízky na nějaký žihadlo . Citovat
Marlin Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 moje ma najeto 125 000. Jo, ono jako pokud chces auto pro zabava tak doporucuji skutecnu tu tricu. Protoze to micko ty nemuze nabidnout takove poteseni jako trica. TO muj osobni nazor. JA jsem s tim spokjen. TO auto je neuveritelne vyvazne a jak komunikuje s ridicem. Jinak, pokud chces auto pro zabavu, tak bych moc na to jaky ma vykon nehledel, ale spise o tom jak je na tom podvozkove a jak te dokaze pobavit Citovat
Medvěd Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 Sem někde četl, že prej Ti Marlin to svý ISo nadělí za 40 tKč, aby neměl roupy a jezdil na piškotí srazy s tím, čím má Citovat
Marlin Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 :myslim:D:D:D JEste porad doma pezoti jsou dva.... a kdyz to dopadne. No radsi nic Citovat
M.a.R.i Odesláno 26. červen 2007 Autor Odesláno 26. červen 2007 No, abych zůstal věrný značce... Narazil jsem na tohle: PEUGEOT 306 S16,rok výroby 1994,nejeto 145000 Km,objem 2,0l 16v,výkon 150Ps. Na autě jsou nové rozvody,nové sportovní děrované kotouče (předek+zadek),originál destičky Peugeot,nový chladič,zánovní baterie,nové svíčky,nový olej Castrol Formula race 10w-60,nové filtry,otevřené sání Green,závodní výfuk sk. A dělaný na zakázku,nové tyčky stabilizátoru+silentbloky přední nápravy,nové komponenty zapalovací soustavy,uplně nové pneu Goodyear a Pirelli,nové 3-bodové pásy Sparco,a spusta dalšího-vše mohu doložit!!! K autu je nadále uplně nová spojka Luk,podvozkové díly přední nápravy (čepa+tyčky stabilizátoru) a olejové filtry. Auto je celkově zachovalé,udržované,po motorové stránce ve výborném stavu! Na laku je místy vidět že se jedná o 13 let starý vůz (odletující kamínky a asfalt). Auto bylo bořené na levé zadní kolo,což je malinko vidět. Auto je bez dalších investic. Ps: vada sedadla řidiče(nelze posouvat),a přední sedadla nejdou sklápět (díky 3-bodovým pásům). Cena je pevná...... 45 000,-Kč. Jak víc a víc nad tím přemýšlím, tak spíš je to o tom,že 405 je už moje třetí auto za 3 roky, nějak sem si zvyknul,že auta měním jako ponožky a chtěl bych zase další . A na druhou stranu se mi zase nechce prodávat moje 405,neboť jsem se do ní dost nasypal. Citovat
Aluška Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 A co toto ?? Tato modrá se mi líbí ještě více, jak ta červená . Cena by se třeba dala nějak ukecat . [upravil dne 26/6/07 Aluška] Citovat
f3Rd@ Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 Původně zaslal: Aluška A co toto ?? Tato modrá se mi líbí ještě více, jak ta červená . [upravil dne 26/6/07 Aluška] akorat to tak nejak neni do 50 000. Jinal 306 moc pekna, ale mi16 je mi16... Citovat
M.a.R.i Odesláno 26. červen 2007 Autor Odesláno 26. červen 2007 to Aluška: cena už je trošku výš,ale díky za tip Citovat
Aluška Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: Aluška A co toto ?? Tato modrá se mi líbí ještě více, jak ta červená . [upravil dne 26/6/07 Aluška] akorat to tak nejak neni do 50 000. Jinal 306 moc pekna, ale mi16 je mi16... Však jsem tam psala, že s cenou by se třeba dalo něco dělat . Citovat
M.a.R.i Odesláno 26. červen 2007 Autor Odesláno 26. červen 2007 to f3Rd@: Proč myslíš,že by byla Mi16 lepší? Jak se pořád pídím po tý E30,tak je to opravdu mazel. Nejhorší je,že si něco umanu a musím to mít hned. Dlouho nevydržím čekat . Ta S16 je taky moc hezká. Citovat
Maverick Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 Původně zaslal: M.a.R.i Jak víc a víc nad tím přemýšlím, tak spíš je to o tom,že 405 je už moje třetí auto za 3 roky, nějak sem si zvyknul,že auta měním jako ponožky a chtěl bych zase další . A na druhou stranu se mi zase nechce prodávat moje 405,neboť jsem se do ní dost nasypal. Já je měnim ještě rychleji. Mi16 je moje 3 auto za rok a půl:aut Když už jsi zmínil tu S16, tak pokud vim má totožnej motor co mám já v Mi16. :xvulCo mi říkal kámoš ze servisu Citroen (shodou okolností je ten motor i v Xantii 2.0 16V) tak je to snad nejvědší potížista, protože jsou tam prej blbě řešený podtlak - prej jich je moc a s**e se to:xvul Citovat
Marlin Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 jdi do trici ja na ni cekal ctvrt roku,a le ted si nestezuji Citovat
Maverick Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 Já bych zase šel radši do tý Mi16x4:aut Citovat
M.a.R.i Odesláno 26. červen 2007 Autor Odesláno 26. červen 2007 to Marlin: jj, jenom na nějakou hezkou narazit. Objevil sem tohle http://forum.e30.cz/316i-by-georg-t41765.html . Sice by to nebylo o výkonu. Ale je to prostě nádhera. Navíc je 30km odemne a cena by byla taky přijatelná. Už z toho blbnu, zítra a pozítří mám 2 zkoušky a ani sem nehráb. Jenom hledám a hledám... Citovat
M.a.R.i Odesláno 26. červen 2007 Autor Odesláno 26. červen 2007 Ježiši, to snad ne. Vypadá to,že začínám mít BMW chřipku. No fuj. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.