Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdarec...lidičky koupil jsem 307 break2.0hdi 66kw..první problém je ten blbej přepínač za 8000..pořád se mi přepínají dalkáče a potkávačky a automatické je tím pádem v háji..a na šroťáku nedostatkové zboží..náhodou nevíte jestli to nejde schrastit levně..jsem trošku už koncích..::grr ..a pak při 1100ot/min mi ta sviňdura kucká(2,3,4,5 rychlost)..nad1200 přede radost poslouchat..:)doufám že to bude jen palivový filtr..ale asi dokud ho nevyměním..takto nezjistím..:bojim

Díky moc a mějte se..

Odesláno

no tak to sa nieje comu divit... co poznam kamosov, kazdy len nadava. ale vzdy sa najde nejaky zmetok aj medzi dobrymi vecami... No a uz si zistil, co vybyja tu baterku? A co ten altik. A ked uz budes uplne v koncoch, urob si nejaky vypinac, co odpaja baterku, zatiahni to do vnutra, a budes to vzdy zapinat a vypinat, aby si nemusel kazde rano otvarat kapotu... :super

Odesláno
Původně zaslal: foxo

no tak to sa nieje comu divit... co poznam kamosov, kazdy len nadava. ale vzdy sa najde nejaky zmetok aj medzi dobrymi vecami... No a uz si zistil, co vybyja tu baterku? A co ten altik. A ked uz budes uplne v koncoch, urob si nejaky vypinac, co odpaja baterku, zatiahni to do vnutra, a budes to vzdy zapinat a vypinat, aby si nemusel kazde rano otvarat kapotu... :super

s altom som sa ani nezaoberal, tomu nedavam za vinu obcasne vybijanie, skor som sa zameral na tie kable v stredovom paneli, ten predchadzajuci majitel autoradio pozapajal len od oka, kable v rukach pozvazoval a preto som tam nasiel teraz tu chybu, ked som chcel u Machyla aktivovat ten novy displej PP. Proste tam sa nasla chyba komunikacie medzi notebookom a PP na mojom aute. Vyhadzovalo tam chyby, ktore som napisal na predchadzajucej strane. Vyzera to tak, ze ten modry vodic s autoradia nemal vobec byt zapojeny na kabel 9005 /nie som isty teraz ked to pisem tu v praci/. To bolo uplne zle zapojene. Najlepsie je ze som si kupil aj prenosny startovaci vozik do 900A a vozim ho v aute pre istotu, aby som nastartoval auto aj bez kablov od niekoho, ale zatial ta mrcha auto ani raz nevybilo.:D:myslim:D

Asi to boli ten modry kabel z autoradia/autoanteny/, pustal nejake napatia do bsi, ktorej sposobovali nejake mylne stavy a ona potom zostavala pomylena. Este mi ostava navstivit Tona Machyla a znova pripojit notebook a aktivovat novy PP.;)

Odesláno
Původně zaslal: foxo

no, tak snad, lebo viem, ze tento problem tu uz riesis roky.... :) a clen machyl je slovak??

no je to uz skoro rok, od decembra minuleho roku.

Tono tu nechodi casto.

On sa zivi predajom 406tiek a predajom autodielov na VSETKY auta, v najblzsej dobe ma otvorit autoservis tu v Puchove.

Takze tolko k tomu. Este dodam ze stale ziadne vybitie auta, PP neaktivovany.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...