Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

osvětlení zavazadlového prostoru

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny "Pažoutáře" sám jsem si ho pořídil před 2ma měsíci v autobaziku (306 1,9 SRDT). Mám ale dotaz na odborníky (pokud byl již dotaz předmětem diskuze tak se omlouvám) - osvětlení kufru je ovládáno bílým "čudlíkem" na 5tých dveřích přístupný po demontáži plastového krytu - dotaz co je uvnitř ? Snad kulička - aspoň podle "hrkání". Měřením Ohmetrem bylo zjištěno - někdy OK jiné měření KO - velký přechodový odpor.Je možno to navrtat a stříknout kontaktolem? Uvažuji o tom, že "čudlík " překlemuji a vedle osvětlení do plastu vyvrtám díru na nový vypínač.

Jaké jsou vaše zkušenosti ????

Odesláno

nejprve to sundej, ať máš dobrý přístup a světlo. Pak už uvidíš takové západky - ten obal je potřeba jehlami kousek roztáhnout a nějak vyndat klobouček. (Už si to přesně nepamatuju, dělal jsem to jen jednou.)

Odesláno

Já to řešil výměnou za spínač ze 406, protože přostříknutí kontaktolem nepomohlo. Spínač ze 406 je úplně stejnej. Jinak u peugeotu má objednací číslo 636637 a stojí asi 164,-. :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nebo vedle zamykacího mechanismu je na dveřích taková černá záslepka. Tam jsem u 306 dal vypínač, který jsem vyndal z 505, a padnul tam v pohodě. Natahat dráty a bylo... A ten vypínač je shodný i z jiných Peugeotů, snad i z 309 a 205...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...