Bohouš Odesláno 13. červenec 2007 Odesláno 13. červenec 2007 I když jsme dorazili později, tak pohoda vánek Ale nejlepší byla stejně cesta domu s Rebikem a jeho rohlikovým autem :D:D Za kterou mu tímto ještě jednou děkuji Citovat
aka Odesláno 13. červenec 2007 Odesláno 13. červenec 2007 Původně zaslal: John Původně zaslal: aka sem zas ten slalom beh nestihla....ach joooo Protože ani slalom nebyl.... Jinak chci poděkovat všem,kteří se na Džbáně dneska ukazali za supr večer a bezva pokec. A už se těším na září až bude další minisraz. :papa Jeeee, Johne, ted jsi me moc potesil :):) Citovat
Neon Odesláno 13. červenec 2007 Odesláno 13. červenec 2007 Ehm ... sorra, že jsem nedorazil a vynechal po prvé za posledních 16 Džbánů, ale trošku jsem se zasekl u auta při montáži fólií ... Citovat
Rebik Odesláno 13. červenec 2007 Odesláno 13. červenec 2007 Ahoj všem, vzhledem k pokračující neuctivosti obsluhy na Džbáně jsme s Oddiem navrhli na zkoušku přesun v září do nového útočiště v Praze 8 u Bulovky. Měl jsem tam asi šest akcí a vždy to bylo super, navíc tam mají venkovní terasu s grilem, zaparkujeme v pohodě, akorád slalomy nepůjdou, ale stejně se skoro nejezdí. Proč taky, při čtyřech srazech ročně -)) http://www.nakorabe.cz/cz_main.php?view=3 Citovat
Mila_S Odesláno 13. červenec 2007 Odesláno 13. červenec 2007 Původně zaslal: Rebik Ahoj všem, vzhledem k pokračující neuctivosti obsluhy na Džbáně jsme s Oddiem navrhli na zkoušku přesun v září do nového útočiště v Praze 8 u Bulovky. Měl jsem tam asi šest akcí a vždy to bylo super, navíc tam mají venkovní terasu s grilem, zaparkujeme v pohodě, akorád slalomy nepůjdou, ale stejně se skoro nejezdí. Proč taky, při čtyřech srazech ročně -)) http://www.nakorabe.cz/cz_main.php?view=3 Njn, jenže jaxem pochopil, tak je to jenom na léto - viz otevírací doba "Říjen až Duben: Po-Pá 11:00 - 15:00":myslim:myslim:myslim Citovat
Rebik Odesláno 13. červenec 2007 Odesláno 13. červenec 2007 To není problém, když ohlásíš akci, rádi přidou.... Odzkoušeno. Ten areál funguje celoročně, jenom chtějí objednat předem jídlo - krůtu. kýtu, prase a to umíme ne? -)) Citovat
Bohouš Odesláno 13. červenec 2007 Odesláno 13. červenec 2007 Rebik + Oddie - no pánové lépe jste to vybrat nemohli - mám to pár minut pěšky od baráku :D:D Takže v září tam :roker Citovat
Rebik Odesláno 13. červenec 2007 Odesláno 13. červenec 2007 Aha, ty jsi včera něco proved, že už nebydlíš na Vinohradech? Citovat
Bohouš Odesláno 13. červenec 2007 Odesláno 13. červenec 2007 Původně zaslal: Rebik Aha, ty jsi včera něco proved, že už nebydlíš na Vinohradech? Ale nééé. Ofiko bydliště mám kousek nad Bulovkou - nad Veronikou Mazáčkovou Citovat
oddie Odesláno 13. červenec 2007 Odesláno 13. červenec 2007 Původně zaslal: Mila_S Původně zaslal: Rebik Ahoj všem, vzhledem k pokračující neuctivosti obsluhy na Džbáně jsme s Oddiem navrhli na zkoušku přesun v září do nového útočiště v Praze 8 u Bulovky. Měl jsem tam asi šest akcí a vždy to bylo super, navíc tam mají venkovní terasu s grilem, zaparkujeme v pohodě, akorád slalomy nepůjdou, ale stejně se skoro nejezdí. Proč taky, při čtyřech srazech ročně -)) http://www.nakorabe.cz/cz_main.php?view=3 Njn, jenže jaxem pochopil, tak je to jenom na léto - viz otevírací doba "Říjen až Duben: Po-Pá 11:00 - 15:00":myslim:myslim:myslim Jak už bylo řečeno - není problém to objednat jako akci, a budem tam pak jenom my... Citovat
Maverick Odesláno 13. červenec 2007 Odesláno 13. červenec 2007 Takže problém pomalé obsluhy by měl teoreticky odpodnout:myslim Citovat
wena99 Odesláno 17. červenec 2007 Odesláno 17. červenec 2007 aco se na takovim minisrazu vlastně dělá??:myslimnikdy jsem na žádnym srazu nebyl:( Citovat
John Odesláno 18. červenec 2007 Autor Odesláno 18. červenec 2007 Původně zaslal: wena99 aco se na takovim minisrazu vlastně dělá??:myslimnikdy jsem na žádnym srazu nebyl:( Ahoj co se na takovém srazu dělá.. no většinou se dorazí autama..ale to není podmínka.. a člověk si může pokecat o čemkoliv s kýmkoliv.. a třeba na Džbáně se občas když někdo má zájem postaví slalom a jezdí se jen tak pro zabavu.. a parkrát jsme tam měli předváděčky od Peugeotu. :aut A samozřejmě se pak všichni přesunou do restaurace kde si dáme něco k jídlu a pití a pak večer se rozejdeme a každý jede domů..... :aut To je asi vše v rychlosti co se na minisrazu dělá..... Citovat
aka Odesláno 18. červenec 2007 Odesláno 18. červenec 2007 a nekteri tam delaji ostudu :)treba Citovat
Netopýrka Odesláno 18. červenec 2007 Odesláno 18. červenec 2007 Jééé, wena99 je z Mělníka, to budeme brzo sousedi! Citovat
Dundee Odesláno 18. červenec 2007 Odesláno 18. červenec 2007 Původně zaslal: Netopýrka Jééé, wena99 je z Mělníka, to budeme brzo sousedi! A neni sám. Z Mělníka nebo Mělnicka je tu dost členů, třeba bysme se pak mohli od Pražáků trhnout a uspořádat něco vlastního:mrk:D Třeba Čečesrazy:D:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. červenec 2007 Odesláno 18. červenec 2007 Nerasraz zní líp , a mame super velké parkoviště hned u jedničky vraátnice do Spolany:D:aut Citovat
aka Odesláno 18. červenec 2007 Odesláno 18. červenec 2007 no, ze ve vasem vidlakove se sejdete neni sraz!!! :D:Da vubec, prazaci jsou prima! Citovat
Dundee Odesláno 18. červenec 2007 Odesláno 18. červenec 2007 Pe.Tr: To by se ti líbilo, co?:D:D Mít to pár kroků pěšky, šetřit benzín.... aka: Ne všichni, Vendulko, ne všichni (ale Ty samozřejmě prima jsi:super) :D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. červenec 2007 Odesláno 18. červenec 2007 Původně zaslal: Dundee Pe.Tr: To by se ti líbilo, co?:D:D Mít to pár kroků pěšky, šetřit benzín.... aka: Ne všichni, Vendulko, ne všichni (ale Ty samozřejmě prima jsi:super) :D:D mě ani tak nejde o ten benzín jak o ty peníze:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.