Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Taky jse přikláním k tomu že bylo super,všem díky.....příště jedu zase:super:papa

Odesláno

Bylo to výborný, díky organizátorům, moc moc moc. Cesta zpátky byla peklo, šílený horko, navíc jsme si s Bohoušem mírně zajeli, ale už jsem doma a příjemně unaven z výbornýho víkendu.

Odesláno

Já se přidávám, srazík se mi moc líbil, počasí bylo až moc dobrý, na tom letišti sem myslel že umřu :)

sraz_Peugeot_ebetov_13.-15.7-sz41.jpg

Rád sem Vás poznal a na další srazík dorazim ;)

Jo a ještě speciální fotka pro Vertexe, snad se bude líbit :D :D :D

sraz_Peugeot_ebetov_13.-15.7-s461.jpg

Odesláno

Taky chci poděkovat za supr víkend a supr pokec a prostě jako vždy bezvadný víkend jen jako pokaždé to uteklo mooooooooc rychle.... :( Jinak pár fotek co jsem stačil dneska ráno udělat hodím ještě dneska a nebo zítra ráno na clubové FTP.

Odesláno

nádhera, nádhera a ještě jednou nádhera. opravdu jsem si to užil (až na chlupatý čáry:)). velké díky všem co se na tomto sraze nějak realizovali a díky všem zučastněným a zuppa víkend.

Odesláno
Původně zaslal: janča205

No když to říkáš!Tak to musela být normální celá hospoda včetně kuchaře,i když už se v takové putice ničemu nedivím!

Jj, byla taková moravsky normální :aut

Odesláno

Super srazek, byl muj prvni velikej a udelali jste na me opravdu dojem. Mooooooc se tesim na dalsi, hlavne na super lidicky. Hlavni dik ale patri organizatorum ze to vse takle zvladli. Nadherne vse na sebe navazovalo, klidek pohodicka proste :super:super:super

Odesláno

Taky se připojuju s pochvalou organizátorům - vše bylo O.K., jen by mě zajímalo jakým zaříkáváním jste docílili tak prudké změny počasí

Odesláno
Původně zaslal: janča205

Tak doufám,že nejsu taky moravsky normální.To by se mě vůbec nelíbilo!

Nene Jani, ty v zaaaadnem pripade nejses moravsky normalni, na zastavce se hraje vyssi soutez :P ... evidentne

Jinak vsem s kteryma jsem mluvil, blekotal a nebo jen mrcel (stejne tak i mlcel), tak velice dekuji za vytvoreni super atmosfery.

Special thanx 2:

Vertex a Bohous - za poskytnuti pristresi

Vvitty - za pujceni deky

Neons crews - za vsecko :)

Tomyka - za to ze nechal žabikuch v poklidu odpocivat :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...