Netopýrka Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 trubci, hlavní je mít podvozek v teploučku ledvinky, vaječníčky, všechno hezky jako v bavlnce.... svetr s jelenem nemám, asi se nad sebou zamyslím :-D Citovat
OK406 Odesláno 12. červen 2007 Autor Odesláno 12. červen 2007 Naše modní policie v P-C vynesla hodnocení. Tak kolik bude hvězdiček? Je to třeba prověřit v praxi:myslim;) Citovat
oddie Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 No, v praxi. Myslíš, že se to až tak rozšíří? Já myslím, že ani ne, na rozdíl od třeba děsně módních bokovek schopných zkazit skoro každou postavu Citovat
Netopýrka Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 jj, souhlasím.... někdo to nosit bude, někdo ne (já např.) .... každý ať si nosí co chce a v čem se cítí dobře .... osobně nemusím unifikované věci typu TOHLE SE NOSÍ, TAK TO NOSME VŠICHNI .... občas omdlívám z těch zjevů po ulici, ale pak si říkám, jestli nejsou víc v pohodě nositelky/lé těhle úletů než zamindrákované uzlíky nervů, co řeší každé ráno hodinu co na sebe .... však já svoje kejtičky taky občas vystavuju a neřeším, je to i celkem zábava sledovat ty zděšené výrazy (povětšinou slečen) - že, Vendi? Citovat
OK406 Odesláno 12. červen 2007 Autor Odesláno 12. červen 2007 Tak to máš pravdu. Dneska vezmou na sebe holky všechno možné ale po stránce estetické či jestli se to k nim hodí, tak to je nezajímá. Myslísi o sobě že jsou in:D:D Citovat
Netopýrka Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 .... no, ale já taky kašlu na stránku estetickou :D ....natož jestli se to ke mně hodí :D Citovat
aka Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 tak tak, neresim, jestli se to nekomu libi, je to pohodlny? pak to v mem satniku je.... Leni, ty vydesene vyrazy nooooooooo...no byly no :D:D:Dasi zavistivy Citovat
Netopýrka Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 :cool::cool: 100%ně :D :D málokdy se vidí apokalyptické monstrum se stehny jako americkej sprinter, jak si to šupinká po megamarketu s hranolkama v puse a krátké sukýnce :D můj bože, dnes jsem úplný básník... [upravil dne 12/6/07 Netopýrka] Citovat
aka Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 moooc pekne popsano a ja si jen myslela, ze jsme sly na nakupy Citovat
Netopýrka Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 heled, vobludo, pokud vim, tak monstrum neslo samo, bylo tam ještě jedno, ale v delší sukni :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
aka Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 dlouha sukne jo? tak to nebude kurt, ten nosi kratkou......:myslimnedas napovedu ty imeprium?:D ps: a ja se pak divim, ze slysim na vobludo..teda nejen JA!!! [upravil dne 12.6.07 aka] Citovat
OK406 Odesláno 12. červen 2007 Autor Odesláno 12. červen 2007 Tak to máš pravdu. Někdy ty špeky z těch holek lezou ven, že by se za ně ani žádný čuník v jateční hmotnosti stydět nemusel!! Citovat
Kurt Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 Původně zaslal: aka dlouha sukne jo? tak to nebude kurt, ten nosi kratkou......:myslimnedas napovedu ty imeprium?:D A je to venku! Nic o tom nevím, všechno zapřu!!! A navíc - byla naopak dlouhá. Citovat
aka Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 vzdyt ja rikala, zes to nemoh byt ty jedina jistota tady Citovat
OK406 Odesláno 12. červen 2007 Autor Odesláno 12. červen 2007 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: aka dlouha sukne jo? tak to nebude kurt, ten nosi kratkou......:myslimnedas napovedu ty imeprium?:D A je to venku! Nic o tom nevím, všechno zapřu!!! A navíc - byla naopak dlouhá. Krátké sukně? To je neekonomické!! Z jedné dlouhé sukně se udělá 3-4 sukně krátké (mini) !! A to se vyplatí!! Co vy na to aka, netopýrko a další? Je to zdravé, nožky Vám to opálí a i na oči je to dobré!!!!! ;):mrk:mrk Citovat
Netopýrka Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 A co když mám nožky jako čuník jateční hmotnosti? Citovat
OK406 Odesláno 12. červen 2007 Autor Odesláno 12. červen 2007 Původně zaslal: Netopýrka A co když mám nožky jako čuník jateční hmotnosti? Ještě jsem neviděl netopejra, aby měl takové nožky!! A že jich tu máme! Takže máš nožky jako stolek růže:D:D:D Citovat
Pata Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 Původně zaslal: Netopýrka A co když mám nožky jako čuník jateční hmotnosti? Podle avataru to tak vubec nevypada :mrk:mrk:D:D:D:D:D Citovat
aka Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Netopýrka A co když mám nožky jako čuník jateční hmotnosti? Podle avataru to tak vubec nevypada :mrk:mrk:D:D:D:D:D livě také ne...... víš ty vochechule, že jatční hmotnost čuníka je ti vzdálená? a porovnávat vaše nožičky je ehm nečestné!!! Citovat
oddie Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 Původně zaslal: Netopýrka .... no, ale já taky kašlu na stránku estetickou :D ....natož jestli se to ke mně hodí :D Ale ty jsi kecka, viď? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.