Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No, v praxi. Myslíš, že se to až tak rozšíří? Já myslím, že ani ne, na rozdíl od třeba děsně módních bokovek schopných zkazit skoro každou postavu :)

Odesláno
:D jj, souhlasím.... někdo to nosit bude, někdo ne (já např.) .... každý ať si nosí co chce a v čem se cítí dobře .... osobně nemusím unifikované věci typu TOHLE SE NOSÍ, TAK TO NOSME VŠICHNI .... občas omdlívám z těch zjevů po ulici, ale pak si říkám, jestli nejsou víc v pohodě nositelky/lé těhle úletů než zamindrákované uzlíky nervů, co řeší každé ráno hodinu co na sebe .... však já svoje kejtičky taky občas vystavuju a neřeším, je to i celkem zábava sledovat ty zděšené výrazy (povětšinou slečen) - že, Vendi? :D
Odesláno

Tak to máš pravdu. Dneska vezmou na sebe holky všechno možné ale po stránce estetické či jestli se to k nim hodí, tak to je nezajímá. Myslísi o sobě že jsou in:D:D:D

Odesláno

tak tak, neresim, jestli se to nekomu libi, je to pohodlny? pak to v mem satniku je....

Leni, ty vydesene vyrazy nooooooooo...no byly no :D:D:D:Dasi zavistivy :)

Odesláno

:cool::cool::cool::cool::cool: 100%ně :D :D :D :D :D

málokdy se vidí apokalyptické monstrum se stehny jako americkej sprinter, jak si to šupinká po megamarketu s hranolkama v puse a krátké sukýnce :D :D :D

můj bože, dnes jsem úplný básník...

[upravil dne 12/6/07 Netopýrka]

Odesláno

dlouha sukne jo? tak to nebude kurt, ten nosi kratkou......:myslimnedas napovedu ty imeprium?:D:D

ps: a ja se pak divim, ze slysim na vobludo..teda nejen JA!!!

[upravil dne 12.6.07 aka]

Odesláno
Původně zaslal: aka

dlouha sukne jo? tak to nebude kurt, ten nosi kratkou......:myslimnedas napovedu ty imeprium?:D:D

A je to venku! :mad:

Nic o tom nevím, všechno zapřu!!!

A navíc - byla naopak dlouhá. :aut

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: aka

A je to venku! :mad:

Nic o tom nevím, všechno zapřu!!!

A navíc - byla naopak dlouhá. :aut

Krátké sukně? To je neekonomické!! Z jedné dlouhé sukně se udělá 3-4 sukně krátké (mini) !! A to se vyplatí!! Co vy na to aka, netopýrko a další? Je to zdravé, nožky Vám to opálí a i na oči je to dobré!!!!! ;);):mrk:mrk:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

A co když mám nožky jako čuník jateční hmotnosti? :myslim

Ještě jsem neviděl netopejra, aby měl takové nožky!! A že jich tu máme! Takže máš nožky jako stolek růže:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Původně zaslal: Netopýrka

A co když mám nožky jako čuník jateční hmotnosti? :myslim

Podle avataru to tak vubec nevypada :mrk:mrk:mrk:D:D:D:D:D

livě také ne......

víš ty vochechule, že jatční hmotnost čuníka je ti vzdálená? a porovnávat vaše nožičky je ehm nečestné!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...