Mila_S Odesláno 20. červen 2007 Odesláno 20. červen 2007 Původně zaslal: aka Milo: v tvem skandovani? Aj tak, aj tak. Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. červen 2007 Odesláno 20. červen 2007 2 Dundee : hlavně nejeď přes kostelec, ted na cestě mezi kostelcem a Brandlem vy frezovali místy cestu a je to vo hubu. jed zadem na starou Bolku. Citovat
Dundee Odesláno 20. červen 2007 Autor Odesláno 20. červen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr 2 Dundee : hlavně nejeď přes kostelec, ted na cestě mezi kostelcem a Brandlem vy frezovali místy cestu a je to vo hubu. jed zadem na starou Bolku. Dík za upozornění, dneska tu byl spolužák a říkal mi to taky:super Nebo to vezmu přes Kostelec a Polerady;) Tuhle cestu prubnu hned zítra odpoledne, až pojedeme na kontrolu (jestli vydržíme do kontroly:D) Citovat
Mila_S Odesláno 21. červen 2007 Odesláno 21. červen 2007 Původně zaslal: Dundee Ještě jednou připomenu stanovené trmíny: 1. termín od doktorky je 18.6. a 2. termín podle pohybů byl 30.5. Já sám si netipnu, nechám to na mimču, ať se samo rozhodne, kdy jukne poprvé na svět Hele Dundee, já do toho nechcu rejpat, ale nemáš tam ten druhý termín ňák blbě? Nemělo by tam být 30.6.? :mrk:mrk Že by to jako logicky následovalo za sebou. Mě to při tipování trošku zmátlo.:myslim Citovat
Dundee Odesláno 21. červen 2007 Autor Odesláno 21. červen 2007 Původně zaslal: Mila_S Původně zaslal: Dundee Ještě jednou připomenu stanovené trmíny: 1. termín od doktorky je 18.6. a 2. termín podle pohybů byl 30.5. Já sám si netipnu, nechám to na mimču, ať se samo rozhodne, kdy jukne poprvé na svět Hele Dundee, já do toho nechcu rejpat, ale nemáš tam ten druhý termín ňák blbě? Nemělo by tam být 30.6.? :mrk:mrk Že by to jako logicky následovalo za sebou. Mě to při tipování trošku zmátlo.:myslim Ne ne, je to tak správně. První termín stanoví lékařka a druhý se vypočítává z prvních pohybů. No a ten vyšel na 30.5. P.S.: Jinak to nevyšlo ani Kurtovi a pokud nenastane odjezd do porodnice kolem půlnoci, bude platit to druhé tipovací kolo;) Citovat
buml Odesláno 21. červen 2007 Odesláno 21. červen 2007 Muj tip pro druhe kole je 23.6 / 3.15 Preji at je to jiz co nejriv to cekani musi bejt hrozny:D Citovat
Dundee Odesláno 21. červen 2007 Autor Odesláno 21. červen 2007 Původně zaslal: buml Preji at je to jiz co nejriv to cekani musi bejt hrozny:D To si piš, že je;) Bojim se i jezdit do práce, páč je to cesta na půl hodiny. Nejvíc mi ale na mozek lezou poslíčči, protože to vypadá že už už pojedeme a za chvilku je zase klid... Citovat
Mila_S Odesláno 21. červen 2007 Odesláno 21. červen 2007 Njn, když jsme čekali kluka, taky jsme jeli do porodnice třikrát.:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. červen 2007 Odesláno 21. červen 2007 to my rodíme v mém volnu:super,joooo , kdo umí umí. Jinak můj tip č. 2 je 23.6. v 7:30 a ty Polerady je fakt good cesta, jen nesmí jet vlak jinak rodíš pod návěstím,ale to sem raději asi neměl psat co? Citovat
John Odesláno 21. červen 2007 Odesláno 21. červen 2007 Jestli bude druhé kolo tak zkusím typ znova... ale třeba už dneska se koukne na svět.. a bude po tipování.... :super Citovat
Dundee Odesláno 22. červen 2007 Autor Odesláno 22. červen 2007 Původně zaslal: John Jestli bude druhé kolo tak zkusím typ znova... ale třeba už dneska se koukne na svět.. a bude po tipování.... :super Mímo na svět nejuklo, tak si můžeš tipnout znova Oficiálně začalo druhé kolo tipování, tipy jsou v prvním příspěvku tohoto vlákna Citovat
secouver Odesláno 22. červen 2007 Odesláno 22. červen 2007 Já nevím, mně se znova moc tipovat nechce, protože vím jak jsem vždycky naštvanej, když mi nevýjde třeba tiket v Chanci :-)) Ale když to musí být tak třeba 24.6. 10,15 Citovat
Dundee Odesláno 22. červen 2007 Autor Odesláno 22. červen 2007 Původně zaslal: secouver Já nevím, mně se znova moc tipovat nechce, protože vím jak jsem vždycky naštvanej, když mi nevýjde třeba tiket v Chanci :-)) Ale když to musí být tak třeba 24.6. 10,15 Být to nemusí "sudičko" Tady jde spíš o zdravý soutěžení, do kterýho nenastrkáš majant pro výhru někoika stovek :D:D Citovat
Dundee Odesláno 22. červen 2007 Autor Odesláno 22. červen 2007 Původně zaslal: aka co takhle v pravy cas? Proto sám netipuju, Vendulko;) Citovat
John Odesláno 22. červen 2007 Odesláno 22. červen 2007 Tak já si zkusím tipnout 25.6 v 18h ;) stejně to asi neklapne... hold se miminku líbí v bříšku... Citovat
Aluška Odesláno 22. červen 2007 Odesláno 22. červen 2007 Já to vidím na 24.6. kolem 7hodiny ráno , tak se snažte :D . A flašku nechci, to raději nějakou čokoládu . Citovat
Escaper Odesláno 22. červen 2007 Odesláno 22. červen 2007 27.6. ve 2:27 rano (v noci) ale doufam ze se netrefim a uz bude davno na svete, nemuzeme maminku tak dlouho trapit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.