Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Už se narodil!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEW INFO

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

2 Dundee : hlavně nejeď přes kostelec, ted na cestě mezi kostelcem a Brandlem vy frezovali místy cestu a je to vo hubu. jed zadem na starou Bolku.

Dík za upozornění, dneska tu byl spolužák a říkal mi to taky:super Nebo to vezmu přes Kostelec a Polerady;) Tuhle cestu prubnu hned zítra odpoledne, až pojedeme na kontrolu (jestli vydržíme do kontroly:D);)

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Ještě jednou připomenu stanovené trmíny: 1. termín od doktorky je 18.6. a 2. termín podle pohybů byl 30.5. Já sám si netipnu, nechám to na mimču, ať se samo rozhodne, kdy jukne poprvé na svět ;)

Hele Dundee, já do toho nechcu rejpat, ale nemáš tam ten druhý termín ňák blbě? Nemělo by tam být 30.6.? :mrk:mrk:mrk

Že by to jako logicky následovalo za sebou. Mě to při tipování trošku zmátlo.:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Mila_S

Původně zaslal: Dundee

Ještě jednou připomenu stanovené trmíny: 1. termín od doktorky je 18.6. a 2. termín podle pohybů byl 30.5. Já sám si netipnu, nechám to na mimču, ať se samo rozhodne, kdy jukne poprvé na svět ;)

Hele Dundee, já do toho nechcu rejpat, ale nemáš tam ten druhý termín ňák blbě? Nemělo by tam být 30.6.? :mrk:mrk:mrk

Že by to jako logicky následovalo za sebou. Mě to při tipování trošku zmátlo.:myslim:myslim

Ne ne, je to tak správně. První termín stanoví lékařka a druhý se vypočítává z prvních pohybů. No a ten vyšel na 30.5. ;)

P.S.: Jinak to nevyšlo ani Kurtovi a pokud nenastane odjezd do porodnice kolem půlnoci, bude platit to druhé tipovací kolo;)

Odesláno
Původně zaslal: buml

Preji at je to jiz co nejriv to cekani musi bejt hrozny:D

To si piš, že je;) Bojim se i jezdit do práce, páč je to cesta na půl hodiny. Nejvíc mi ale na mozek lezou poslíčči, protože to vypadá že už už pojedeme a za chvilku je zase klid...:roll

Odesláno

to my rodíme v mém volnu:super,joooo , kdo umí umí.:)

Jinak můj tip č. 2 je 23.6. v 7:30

a ty Polerady je fakt good cesta, jen nesmí jet vlak jinak rodíš pod návěstím,ale to sem raději asi neměl psat co?

Odesláno
Původně zaslal: John

Jestli bude druhé kolo tak zkusím typ znova... ale třeba už dneska se koukne na svět.. a bude po tipování.... :super :super

Mímo na svět nejuklo, tak si můžeš tipnout znova ;):D

Oficiálně začalo druhé kolo tipování, tipy jsou v prvním příspěvku tohoto vlákna

Odesláno

Já nevím, mně se znova moc tipovat nechce, protože vím jak jsem vždycky naštvanej, když mi nevýjde třeba tiket v Chanci :-)) Ale když to musí být tak třeba 24.6. 10,15

Odesláno
Původně zaslal: secouver

Já nevím, mně se znova moc tipovat nechce, protože vím jak jsem vždycky naštvanej, když mi nevýjde třeba tiket v Chanci :-)) Ale když to musí být tak třeba 24.6. 10,15

Být to nemusí "sudičko" :D Tady jde spíš o zdravý soutěžení, do kterýho nenastrkáš majant pro výhru někoika stovek ;):D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...