Pe.Tr Odesláno 6. červen 2007 Odesláno 6. červen 2007 no mě teď čeká opravit todle , jen podotykam že to sem přivezli až z francie na odtahu a až to dáme do kupy tak to pojede posvych zpatky, asi jsme o doooost levnějši (nebo lepší) jak ve Francii [upravil dne 6/6/07 Pe.Tr] Citovat
AKCZ Odesláno 6. červen 2007 Odesláno 6. červen 2007 No to je kruty .. jak se to stalo? Nejak jsem to tady nenasel napsany.. a to tam tudy jezdim docela rad ten usek od ZBK po Hejnice Citovat
f3Rd@ Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 Co jsi tam mel zamotor, jestlise muzu zeptat? Citovat
Neon Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 Původně zaslal: buml dneska muzes vramci EU dovest cokoliv, takze bych se poohledl a prihlaseni u nas me vyslo snad na 6t Ale to se bohužel netýká Švajcu, protože nejsou v EU. Quido: jinak to auto bude totálka tutově ... a pakliže nejsi klempíř, nebo nemáš nějakéo šikovného známého, vykašlal bych se na to a udělal bych buďto přestavbu, nebo to prodal na díly a každopádně koupil nové ... Citovat
buml Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 Původně zaslal: Neon Ale to se bohužel netýká Švajcu, protože nejsou v EU. No ti bohuzel ne, ale i u Nemcu ci Holandanu by se zajiste neco naslo;) Citovat
p406b Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 jj: myslel jsem na prestavbu,auta ze CH byvaj zachovaly Citovat
Quiddo1 Odesláno 7. červen 2007 Autor Odesláno 7. červen 2007 Havárka se stala hned za Dlouhoňovicema ve směru na Hejnice, je tam zemedělec a za ním je hned esíčko v lese a tam to auto vylítlo proti nám od hejnic a v té zatáčce dostalo smyk. Motor mám 1,8,16v, nové rozvody atd. a 113tis. km Auto bylo s klimou:) Citovat
Quiddo1 Odesláno 14. červen 2007 Autor Odesláno 14. červen 2007 Tak mi zpracovaly v peugeotu předběžný rozpočet na klempířské a lakýrnické práce 182 187kč Samozrejmě že v tom nejsou další mechanické opravy zadní nápravy to bude asi tak za 50tis Citovat
Syro Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 Ja by som ho asi predal na súčiastky a pokusil sa zohnať nejaký zvonku bez papierov. Je mi to úprimne ľúto, čo sa Ti stalo!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.