Béďa Odesláno 3. červen 2007 Odesláno 3. červen 2007 Tak kdopak se jede nebo jde z Vas podivat na autosalon??.. http://www.bvv.cz/autosalon Citovat
Trundik Odesláno 3. červen 2007 Odesláno 3. červen 2007 Já tam jdu v sobotu. mimochodem v sobotu ve 14.00 hodin bude naživo předvedena havárie, kdy tuším ford narazí do P 205. Bude to pak v Autosalonu na Primě. Citovat
Dave_k Odesláno 3. červen 2007 Odesláno 3. červen 2007 Taky se tam v sobotu dopoledne s Aluškou chystáme podívat. Světovou premiéru 207SW si přeci nenecháme ujít. :roker:roker Citovat
vlastik.ruzicka Odesláno 3. červen 2007 Odesláno 3. červen 2007 já tam mám v plánu vyrazit v sobotu,beru sebou svojí přítelkyni a sestru, když tam má být něco pro ně- myslím ŽENA a AUTO:potlesk . Jinak já omrknu nový auta a nějaké tuning doplňky:super Citovat
janča205 Odesláno 4. červen 2007 Odesláno 4. červen 2007 Tak já ještě nevím.Jestli se nějak s někým dohodnu tak dorazím,ale sama tam nepojedu. Citovat
KIRRA Odesláno 6. červen 2007 Odesláno 6. červen 2007 Budu tam...to si nenecham ujít... :super:super Citovat
Fusion Odesláno 6. červen 2007 Odesláno 6. červen 2007 V sobotu tam bude asi celý Brno a okolí s celou rodinku co? Pudu radši v pondělí. Citovat
Béďa Odesláno 6. červen 2007 Autor Odesláno 6. červen 2007 ja osobne tam jedu v sobotu.. takze se tam s nekym treba i potkam..:D:D Citovat
Aluška Odesláno 6. červen 2007 Odesláno 6. červen 2007 Původně zaslal: Fusion V sobotu tam bude asi celý Brno a okolí s celou rodinku co? Pudu radši v pondělí. Ne každý si může dovolit tam jít ve všední den, když chodí do práce . Citovat
Fusion Odesláno 6. červen 2007 Odesláno 6. červen 2007 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Fusion V sobotu tam bude asi celý Brno a okolí s celou rodinku co? Pudu radši v pondělí. Ne každý si může dovolit tam jít ve všední den, když chodí do práce . To je pravda a taky bych kvůli tomu musel trochu přehodit plány ale když si představím ty kvanta lidí v sobotu tak to radši podstoupím. Jeden rok sem tam byl právě v tomdle frmolu a bylo to o ničem Citovat
Aluška Odesláno 6. červen 2007 Odesláno 6. červen 2007 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Fusion V sobotu tam bude asi celý Brno a okolí s celou rodinku co? Pudu radši v pondělí. Ne každý si může dovolit tam jít ve všední den, když chodí do práce . To je pravda a taky bych kvůli tomu musel trochu přehodit plány ale když si představím ty kvanta lidí v sobotu tak to radši podstoupím. Jeden rok sem tam byl právě v tomdle frmolu a bylo to o ničem Lidí tam asi bude hodně, ale co se dá dělat, jindy než o víkendu se tam nedostanu. Tak se budeme muset nějak proboxovat . Když jsem tam byla naposledy asi před 3 rokama, tak to nebylo tak hrozné, tak uvidíme letos....Navíc ženy mají vstup nejspíše zdarma, po vyplnění formuláře a pak odevzdání u pokladny, tak snad to vyjde . Citovat
Fusion Odesláno 6. červen 2007 Odesláno 6. červen 2007 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Fusion V sobotu tam bude asi celý Brno a okolí s celou rodinku co? Pudu radši v pondělí. Ne každý si může dovolit tam jít ve všední den, když chodí do práce . To je pravda a taky bych kvůli tomu musel trochu přehodit plány ale když si představím ty kvanta lidí v sobotu tak to radši podstoupím. Jeden rok sem tam byl právě v tomdle frmolu a bylo to o ničem Lidí tam asi bude hodně, ale co se dá dělat, jindy než o víkendu se tam nedostanu. Tak se budeme muset nějak proboxovat . Když jsem tam byla naposledy asi před 3 rokama, tak to nebylo tak hrozné, tak uvidíme letos....Navíc ženy mají vstup nejspíše zdarma, po vyplnění formuláře a pak odevzdání u pokladny, tak snad to vyjde . Lepší účast s plno lidma než žádná Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.