ondrej09 Odesláno 20. květen 2007 Odesláno 20. květen 2007 Ahojte, potrebujem zapojit do 406 vyhybky pre predne repro, a problem je ze z radia mi idu na predne repro fialovy a sedy, ta ista farba je pri repro v dverach ale k vyskacom idu uz ine kabliky, ktore sa niekde musia na fialovy a sedy napajat a to ja neviem kde je. DAKUJEM Citovat
lumpma Odesláno 20. květen 2007 Odesláno 20. květen 2007 Tak to buse muset jit po tom fialovem az to najdes je to nejrychlejsi a nejspolehlivejsi Citovat
Alek Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 Trochu zneužiju tohle vlákno, dá se zapojit zesilovač s boofrem na origo rádio na CD? Citovat
Yeti Odesláno 22. květen 2007 Odesláno 22. květen 2007 Kable sa spajaju v strede pred rychlostnov pakov. pod krytmi. Citovat
VIP3R Odesláno 22. květen 2007 Odesláno 22. květen 2007 Já jsem zapojoval taky výhybky pro přední repro - no a nakonec jsem radši natahal nové kabely. Je to docela lehké, výhybky jsem nacpal pod ty boční dekly, akorát se to tam vešlo a kabely do dveří jsem protáhl skrz tu gumovou přechodku pomocí očka ze svářecího drátu... Práce tak na hodinku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.