Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ma nekdo zkusenosti s LPG v peugeotu 306, motor 1.6 a je to tridvirko, popripade jde nadrz na LPG misto rezerv pod auto?? diky za rady :papa a zkusenosti vitam i nazory pro a proti :papa

[upravil dne 18.5.2007 martinz]

Odesláno

Mam 306 1.6 na LPG od AG je to sice break ale nadrž mam pod autem misto rezervy danou origo a bylo mi řečeno že se tam takto dávají normálně ale asi to bude o něco drašší.Ja to už takto předělané koupil.

Odesláno
Původně zaslal: noradek

Mam 306 1.6 na LPG od AG je to sice break ale nadrž mam pod autem misto rezervy danou origo a bylo mi řečeno že se tam takto dávají normálně ale asi to bude o něco drašší.Ja to už takto předělané koupil.

to mas ale dlouhyho ne ??ja mam jen 306 roland garos ale je to tridvirko , a nevis jak velkou nadrz tam mas,jinak kdys posles foto budu moc rad , nekdo mi rikal ze pokud tam neni rezerva v podlaze kufru tak se to pod auto nedava proto ten dotaz zatim moc diky :D

Odesláno

Jo mam sice dlouhyho,ale ten prostar na rezervu je přeci stejný jak u 3dv tak i u breaku.nadrž mam cca na 38litru.A jde to dát vpohodě i pod auto ptal jsem se na to u firmy co předělávají auta na LPG

Odesláno
Původně zaslal: noradek

Jo mam sice dlouhyho,ale ten prostar na rezervu je přeci stejný jak u 3dv tak i u breaku.nadrž mam cca na 38litru.A jde to dát vpohodě i pod auto ptal jsem se na to u firmy co předělávají auta na LPG

uz jsem taky neco malo nasel na netu tady je fotogalerie http://www.autoplyncentrum.cz/peugeot_306.htm

a cenove to vychyzi tak asi 30tis:bojim

a jak ti to jezdi spokojenost??a spotreba cca?? diky

Odesláno

ono chce propočítat kolik člověk najede a jak dlouho si auto nechá, ne vždy je taková investice do plynu výhodná, taky jsem o tom kdysi uvažoval, ale negativa převážila i roční nájezd cca 40 tis. km

Odesláno
Původně zaslal: gas

ono chce propočítat kolik člověk najede a jak dlouho si auto nechá, ne vždy je taková investice do plynu výhodná, taky jsem o tom kdysi uvažoval, ale negativa převážila i roční nájezd cca 40 tis. km

prave ze najezdim taky dost cca25tis rocne a auto si hodlam nechat , vedel jsem ze to nebude zadarmo ale chtel bych slyset zkusenosti a jaka byla u tebe negativa?? diky za odpovedi :mrk

Odesláno

auto pouzivam jen jako civilni kazdodeni vozidlo tudis chci jezdit za min ale ne za kazdou cenu , kdyz se chci povozit mam jine auto, pripadne zleniveni mi tolik vadit nebude

Odesláno
Původně zaslal: zaxon

V březnu jsem do 406 montoval lpg Tomasetto s toroidní nádrží za 19000.

co máš za ročník 406 a jaký motor a kde ti to dělali,tuto značku lpg neznám,jak ti to jezdí,máš plastové sání?je to sekvenční vstřikovámí a co spotřeba

Odesláno

406 1.8/16v 1996.Měl jsem tam AG,jenže už byla prošlá nádrž tak jsem to nechal celé předělat.Je to italský system něco jako BRC do sáni,to mám plastové.Dívám se že jsi z Jablunkova Takže je to firma v Havířově.Kdybys měl zájem dám ti na něho kontakt.Spotřeba do 10l.

Odesláno

martinz: parkuju často v podzemkách, takže problém, kufr potřebuju dost často a rezerva zabere hodně místa, nehodlám mít auto déle než 3 roky, pokud chci toroid, tak z důvodu malého objemu časté tankování a vzhledem k tomu, že bych tam nedal nic jiného než sekvenci ( která vyjde kolem 30 tis ) jsem to raději odpískal ...

Odesláno

mám 306, 1,6 sekvenční vstřikování od Lovtec, spotřeba tak 8,5 plynu, ale je to třeba docela často seřizovat, čistit plynové vstřikovače a za studena se tomu moc nechce. Problém je v tom, že plynový počítač se s benzinovým navzájem ovlivňují a pak to za studena jede špatně i na benzín. Jaké máte skušenosti s jinými výrobci?

Odesláno

Já jezdím se systémem polské firmy Autogaz STAG 300 od 14. března letošního roku. Zatím jsem velmi spokojen. Provoz absolutně bezproblémový (ťuky,ťuk;) Nebýt kontrolky ani nepoznám na co jedu :super Spotřeba je u mé 406 Break 1,8l 85kW kolem 10l, což podle mých zkušeností odpovídá autu i převážně městskému provozu (do práce 5km atd.) Přestavbu prováděl p. Bartůšek z ČB. Sekvenční vstřikování+toroidní nádrž místo rezervy 60l. Cena 31tKč. :roker

Odesláno

Já mám na 307 motor 2.0l 100kW od únoru plyn značky Elpigaz. Chvíli to blblo, ale pak vyměnili směšovač a teď si to jen šveholí. Spotřeba 10.2l (do práce to mám 4,5km :nevim) ) Přestavba 32 000,- s toroidem pod autem. Jinak Ostrava cena plynu 12,5kč/l. Jak jste natom jinde?

Odesláno
Původně zaslal: jaudax

Já mám na 307 motor 2.0l 100kW od únoru plyn značky Elpigaz. Chvíli to blblo, ale pak vyměnili směšovač a teď si to jen šveholí. Spotřeba 10.2l (do práce to mám 4,5km :nevim) ) Přestavba 32 000,- s toroidem pod autem. Jinak Ostrava cena plynu 12,5kč/l. Jak jste natom jinde?

Praha cca 14,-

Odesláno

Jak jsem jel na šebetov, tak jsem bral na výjezdu z Prahy-Zličína tuším u benziny 12,90,-. Jinak Opava 13,90. Ale v Ostravě je větší konkurence a je to dost zapadlé tak proto 12,50 - ale plyn mají dobrý :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...