Hrac.Dr.m Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Ahoj,chystám se pořídit dfalší 205ku akorát místo 5ti dveř budu mít 3 dveř.Ale místo toho nic moc střešního okna má tohle to velký...Chtěl jsem se jen zeptat jaký jsou výhody a nevýhody tohohle okna a jak se to stahuje???Elektro-manuál??? předem moc děkuju za odpovědi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Měl by to bejt manuál. Mám ho s takovým kšiltem - snad deflektorem a docela bombička Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.mycTD Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 hlavne zkontroluj, jestli se nafukuje tesneni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Výhody - jde celé odšoupnout. Nevýhody - když se to po*ere, špatně se to řeší. Nicméně s tím moc problémy nebývají. Šoupe se s tím ručně, žádná elektrika tam není, ale je tam zaveden podtlak z brzdové vývěvy, přes takový zásobník pod čelním sklem vpravo, a při otevírání - odjištění páky - se gumové těsnění toho okna "odcucne", aby se s tím oknem dalo pohnout. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rodov Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Mám ho na autě,hlavně si udělej kontrolu těsnění okna.Pokud ho otevřeš,musíš slyšet unikat vzduch a naopak.Když máš otevřený okno a zajistíš západku,musíš vidět jak se těsnící guma nafoukne,pokud odjistíš,musí splasknout.Pokud tohle nefunguje je buď někde prošoupaná ta těsnící guma a nebo špatná vývěva.Pak Ti bude do auta téct.Taky tam teče přes dva šrouby,které mají gumičky pod hlavou,pokud jsou vymačkaný,stejný problém.Tohle se,ale dá bezproblémů opravit.Ta první závada je horší.V zimě okno neochlazuje interiéra nesráží se na něm voda,protože se dá přes něj zašoupnout kryt.Čus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts