Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já bych se jel podívat, to je vždy dobrá akce, ale nevím jak s časem, jestli v sobotu nebo v neděli. A taky jestli vyjde počasí, protože pokud naprší, tak to nebude Truck-trial, ale " U nás na prasečí farmě ". A Matador už to nepořádá bo to jsou jiné závody?

Odesláno

Sakryš, veliká špatenka ... jedu na Sosnovou na Driftovací závody do Sosnové. To je blbý, do Mohelnice jsem se chtěl stavit. Zrovna se to kryje. Holt příště.

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Hadra - Mohelnice se jede mimo truck trialový kalendář ČR, ale jelikož je to tam prostě nejlepší, tak je tam pokaždé mega účast. :roker

tak proto jsem to nenašel na trucktrial.cz

Odesláno

Tak jsem tam byl v sobotu a Bohouse jsem nenasel ani jeho 405 ale nedivim se bylo tam hodne lidi , jen to parkovani na suche trave me pripadlo trochu nebespecne .

Jinak super akce , ale kdyz jsem se zacal bavit s ridici tech tater krome Librosackyh tak si kazdy stezoval ne organizaci a na Ostravaky :) (Libros)

Jinak super akce sidlo take dobre a pocasi super .

Odesláno

Jj lidí tam bylo jako much. Počasí skoro až moc teplo a úplně největší mínus bylo jediné pivo a to LITOVEL - to nebylo pivo, ale smradlavý bahno :nevim:nevim

Jinak akce parádní. Až mě brácha pošle fotky, tak sem něco málo fouknu.......:roll

barenst - my jsme parkovali a měli stan v depu závodníků - quatro bylo hezky schované :roker:mrk

Odesláno

to nejlepší nakonec - já u kamarádova auta :D

Kurtovi se tímto omlouvám, ale ještě to zmenšování nemám v malíku a navíc se ty obrázky po zmenšení rozmažou a kdesi cosi....navíc je to foceno mobilem :roll

post-0-14109595646804_thumb.jpg

Odesláno

nebude to karkulka ? je a košik zabudla u vyčapu:D:D:D:potlesk:potlesk

[upravil dne 21/5/07 ZILA]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...