Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Oddie kolik by ten motor koštoval? Teda jen mě to zajímá má podobnej problém s olejem akorát že mě to bere tak 1 litr na 3 - 4tis asi nejdřív vyměním ty gufera na ventilech jedno stojí 92 kč to není tak zlý. Jo prosímtě myslíš že by to mohlo bejt i těsněním pod hlavou? teda okolo nic nesákne a ve vodě se mi taky nezdá že by byl olej. Díky za názor.:)

Odesláno

Motor, až bude, tak bude za 10tis. Je to typ DJZ - sací kanály hranaté.

Z litru oleje na 4tis km bych si ale extra těžkou hlavu nedělal, maximálně bych kouknul na ty gufera. Taková nepsaná hranice, kdy už je třeba trochu popřemýšlet, je podle mě až od litru oleje na 1000km výš. S tím těsněním nevím.

Odesláno

to oddie: budeš o tomto veekendu doma? Stavil bych se. Udělám ti nějakej kšeft. Vzal bych si tu palubku, potom plovák, jestli máš ventilátor a možná i zadní nápravu. Dej vědět třeba sem, do tý doby se podívám, nebo na vaclav.ruzicka@impgroup.cz. Už jsem u Tebe v garáži jednou byl, tak to v pohodě najdu. Mám problémy i s přední nápravou , ale uvidíme. Napiš, jestli máš věci uvedené výše a k tomu ceny, abych věděl, kolik si mám sebou vzít. Jestli máš tu nápravu, tak asi budu muset vzít i vozejk. Stavil bych se asi v sobotu, jestli budeš doma. Díky za odpověď Vašek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...