Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Začínající 307kař má problém. Poradil by mi nějaký zkušenější kolega s výměnou vzduchového filtru na 1,6HDi? Předem dík...

Odesláno

Mno, vymena vzduchoveho filtru je v zasade jednoduchy ukon vyzadujici 1 nastroj a novy filtr .... Muzes byt konkretnejsi v cem je zakopany pes?

btw: jinak z vlastni zkusenosti tady v CR, do servisu jak k doktoru ... jen s nejnutnejsi zalezitosti, jinak pomoz si sam nebo zrucne okoli...

Odesláno

Tak nový filtr mám. Jaký nástroj je nutný? Vlastně ani nevím, kde je filtr umístěný. Nikde jej nevidím. Prý někde za motorem pod čelním sklem.

Odesláno

pod celnim sklem je spise pylovy filtr,tudy jde vzduch do kabiny a pak je v motoru nekde cerny kastlik,vetsinou za maskou,ptz tady nasava vzduch.zatim u vsech aut co jsem mel to tak bylo!

Odesláno

Tady je za levým světlem takový trojúhelníkový kaslík, do kterého se filtr ani omylem nevejde. Filtr koupený v Peugeotu podle VINu.

Odesláno

stejne jako u meho benzina,taky blize levemu svetlu!jen me zarazi proc by cpali vzduchac nekam na nedostupne misto?vzdyt to je vec,kdy pri vymene potrebujes jen ten novy filtr a sroubovak

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: Martinsk

Ja som si nechal pre istotu vymeniť filter v P. servise. :mrk

Myslíš, že bys to sám nezvládl...nebo je tam nějaká záludnost?

Odesláno
Původně zaslal: GOHii

Já předpokládám, že na mém 2.0Hdi je vzduchový filtr umístěn zde:

Neřekl bych, že výměna by měla být nějak složitá...

Vlevo u vzpěry ten kastl s pojistkama a svorkovnicema máš bez horního deklu ? :o

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

Původně zaslal: GOHii

Já předpokládám, že na mém 2.0Hdi je vzduchový filtr umístěn zde:

Neřekl bych, že výměna by měla být nějak složitá...

Vlevo u vzpěry ten kastl s pojistkama a svorkovnicema máš bez horního deklu ? :o

Né, fotil jsem to bez krytů...

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...