Jup Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Začínající 307kař má problém. Poradil by mi nějaký zkušenější kolega s výměnou vzduchového filtru na 1,6HDi? Předem dík... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Podívej se třeba tady. Jinak si klikni na Hledání a určitě najdeš další příspěvky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinsk Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Ak ti môžem poradiť, nechaj si ten filter vymeniť v servise, kde to už robili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarich Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Mno, vymena vzduchoveho filtru je v zasade jednoduchy ukon vyzadujici 1 nastroj a novy filtr .... Muzes byt konkretnejsi v cem je zakopany pes? btw: jinak z vlastni zkusenosti tady v CR, do servisu jak k doktoru ... jen s nejnutnejsi zalezitosti, jinak pomoz si sam nebo zrucne okoli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jup Posted May 10, 2007 Author Share Posted May 10, 2007 Tak nový filtr mám. Jaký nástroj je nutný? Vlastně ani nevím, kde je filtr umístěný. Nikde jej nevidím. Prý někde za motorem pod čelním sklem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 pod celnim sklem je spise pylovy filtr,tudy jde vzduch do kabiny a pak je v motoru nekde cerny kastlik,vetsinou za maskou,ptz tady nasava vzduch.zatim u vsech aut co jsem mel to tak bylo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jup Posted May 10, 2007 Author Share Posted May 10, 2007 Tady to ale tak není Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.mycTD Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 u HDi snad byval airbox kousek za levym svetlem, ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jup Posted May 10, 2007 Author Share Posted May 10, 2007 Tady je za levým světlem takový trojúhelníkový kaslík, do kterého se filtr ani omylem nevejde. Filtr koupený v Peugeotu podle VINu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 stejne jako u meho benzina,taky blize levemu svetlu!jen me zarazi proc by cpali vzduchac nekam na nedostupne misto?vzdyt to je vec,kdy pri vymene potrebujes jen ten novy filtr a sroubovak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinsk Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Ten filter je za motorom. Najprv treba dať dolu kryt motora a potom treba rozmýšľať ako na to. Filter je úzky, len je k nemu zlý prístup. pozrite foto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 jak koukam,tak to musi byt super pristup!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOHii Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Já předpokládám, že na mém 2.0Hdi je vzduchový filtr umístěn zde: Neřekl bych, že výměna by měla být nějak složitá... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinsk Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Ja som si nechal pre istotu vymeniť filter v P. servise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOHii Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Původně zaslal: Martinsk Ja som si nechal pre istotu vymeniť filter v P. servise. Myslíš, že bys to sám nezvládl...nebo je tam nějaká záludnost? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinsk Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 zvládol, ale nechce sa mi pchať ruky za motor a špekulovať, ako to vymeniť. Na Partnerovi takéto úkony robím sám. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Původně zaslal: GOHii Já předpokládám, že na mém 2.0Hdi je vzduchový filtr umístěn zde: Neřekl bych, že výměna by měla být nějak složitá... Vlevo u vzpěry ten kastl s pojistkama a svorkovnicema máš bez horního deklu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOHii Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Původně zaslal: Bohumil Původně zaslal: GOHii Já předpokládám, že na mém 2.0Hdi je vzduchový filtr umístěn zde: Neřekl bych, že výměna by měla být nějak složitá... Vlevo u vzpěry ten kastl s pojistkama a svorkovnicema máš bez horního deklu ? Né, fotil jsem to bez krytů... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOHii Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Fotografie nového filtru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts