Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

... aby na něm udělali prohlídku po 60tkm, přezuli jej na letní gumy a při té příležitosti konečně něco udělali s jeho tř. již notně ošoupanou traverzou pod žebrováním jeho "žraločího" čumáku.

Jsem tedy zvědavý, co s tím vším udělají, než si jej ve středu či čtvrtek vyzvednu.

Zatím jen volali, že prý by to již chtělo vyměnit přední brzdové destičky, tak jsem jim řekl, že to je zajímavé, ale že mi u Domanskéjho při "mezikontrole" po 50tkm (kterou jsem si tam nechal udělat poté, co nás tam odvezla odtahovka kvůli nenadálému totálnímu "zmrtvění" auta v důsledku zanedbané "svolávačky") tvrdili, že předních brzdových destiček ještě stále zbývá tak 30 %.

Odpověděli mi, že ale podle nich už je to fakt na výměnu a že abych jim věřil, vrátí mi ty sjeté, abych sám viděl. I tak ale asi příliš věřit nebudu, neboť jednak používám brzdy co nejméně to jde a jednak přece není problém mi "vrátit" destičky z jiného auta, jehož majitel (na rozdíl ode mně:-) zase až tak striktně nevyžaduje vrácení všeho, co prý bylo měněno (byť by to poté měl - jako to dělám já - hodit u nejbližší pumpy do příslušného odpadkovéhho koše).

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Takže soudruzi z Francúzska konečne vymysleli normálne riešenie na odlupujúcu sa farbu na nosníku pod nárazníkom. Namiesto nalakovania sa na nosník bude dávať ochranný plastový kryt čiže kto má s týmto problém a odlupuje sa mu farba nech si zájde do servisu, v rámci garancie by ho mali domontovať. Ak je auto už po záruke objednávacie číslo dielu je 7106.F5 a cena cca 700,- SKK + treba trošku šikovnosti aby sa dal dole predný nárazník :papa :papa :papa

Odesláno

To koukám,ale před týdnem mi ho v rámci záruky natřeli..:D:D:DHned to auto vypadá jinak:super:superTak snad příště si tam nechám dát ten plastový kryt..Díky za radu...:super:super:super

Odesláno

To koukám,ale před týdnem mi ho v rámci záruky natřeli..:D:D:DHned to auto vypadá jinak:super:superTak snad příště si tam nechám dát ten plastový kryt..Díky za radu...:super:super:super

Odesláno

Také jsem se byl podívat a nic se mi neloupe.Zřejmě slušnej oddíl.14 dní vlastním 307 r.v.06 80kw,tak tu študuji jaké má kdo starosti.Zatím z jízdy nadšen.

• O 2 roky později...
Odesláno

Ahoj lidičky tak já mám stejný problém ,nevíte mi poradit kde bych sehnal na to ten plastový kryt.Nevím jestli to spadá pod záruční opravu( r.v. 2006).

Foto

[upravil dne 31/10/09 Gabriel 307]

Odesláno
Původně zaslal: mirec307break

pravdepodobne záruku si už prešvihol. Ja som si robil sám, jeden sprej a dve hodinky roboty s demontaž, nastriekať, montaž,

Celý náraznik drží asi na 6 skrutkach.

Ahoj,nevztahuje se na to záruka proti korozi pro osobní vozidla - 12let?:o

Odesláno
Původně zaslal: mirec307break

pravdepodobne záruku si už prešvihol. Ja som si robil sám, jeden sprej a dve hodinky roboty s demontaž, nastriekať, montaž,

Celý náraznik drží asi na 6 skrutkach.

Jak jsi to dělal a jaký to byl spray?Nějak si to ještě odmastil ?Zdrsnil?Nebo jsi odstranil starou barvu a nastříkal jsi to,nechám si poradit.

Odesláno
Původně zaslal: Gabriel 307

Tak jsem volal do Peugeotu v MB,lepí se na to nějaká černá fólie.Zítra tam jedu tak uvidíme za kolik to bude.:o

Tak dnes jsem byl v Peugeotu v MB,trvalo to 1 hodinu-nakonec to je plastový kryt jak tady psal hnusoba-taky v tom Peugeotu nevědí co tam budou montovat,jeden včera tvrdí po telefonu,že to je fólie a dnes druhej že to je plastový kryt.Cena krytu 545,60 Kč cena za montáž 448,-Kč.Vypadá to super:potlesk:super

Když se k tomu dostanu tak to nafotím.

Dal jsem taky vyměnit chladící kapalinu ale to už sem nepatří.

Guest servisman
Odesláno

je to plastový kryt něco podobné mám taky ale plní jiný účel

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...