Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Strešní nosič P306

xKocour

Recommended Posts

Nemáte někdo zkušenosti / nápad, jaký jiný (než originální) střešní nosič dát na 306, nový model? Něco obyč, třeba i na jiný auto, jen to lehce poupravit... Fakt se mi nechce kupovat origoš...

Díky za nápady

Zdravím Jaricha a mám na něj dotaz za kolik by nosič/příčníky prodal (jestli sem dobře pochopil, má doma originál příčníky na 306 kombi). Nechci zakládat nové fórum, snad mě moderátor nevymaže :mad:. Nabídku mi případně může "jarich" odeslat na e-mail: percival32@seznam.cz . Díky :D

Původně zaslal: pavel.happy

Zdravím Jaricha a mám na něj dotaz za kolik by nosič/příčníky prodal (jestli sem dobře pochopil, má doma originál příčníky na 306 kombi). Nechci zakládat nové fórum, snad mě moderátor nevymaže :mad:. Nabídku mi případně může "jarich" odeslat na e-mail: percival32@seznam.cz . Díky :D

Já mám na kombiku nosič z Felicie,který jsem našel u tchýně v garáži a bez problémů.:super jinak na hagusy jsem viděl někde v tescu za 600.

Původně zaslal: jarich

Na 306 hb mam originalni nosic. Vzhledem k tomu, ze jiz zadnou nemam a asi uz mit nebudu je mi na nic...

Hej, toto se upevnuje pod horni tesnici gumou u dveri

Byl by ještě ten nosič? Mám sice sedan, ale tuším, že by na to měl jít i z hatchbacku.. Za kolik bys ho nechal?

• 3 months later...
Guest klm306

ja som mal teraz na 306 uni nosic.

tento pasoval na fabiu,206 corolu a nevem co vsetko este spravil som stim 2500km a ziadny naznam ze to nebolo pevne cize aj univerzalne nosice sa daju pouzit