xKocour Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Nemáte někdo zkušenosti / nápad, jaký jiný (než originální) střešní nosič dát na 306, nový model? Něco obyč, třeba i na jiný auto, jen to lehce poupravit... Fakt se mi nechce kupovat origoš... Díky za nápady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orgacek Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 soused má na favoritu takový ten nosič,který se upevňuje na střeše pod těsněním dveří, to by nešlo u 306-ky? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xKocour Posted May 8, 2007 Author Share Posted May 8, 2007 no, to právě nevim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarich Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Na 306 hb mam originalni nosic. Vzhledem k tomu, ze jiz zadnou nemam a asi uz mit nebudu je mi na nic... Hej, toto se upevnuje pod horni tesnici gumou u dveri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel.happy Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 Zdravím Jaricha a mám na něj dotaz za kolik by nosič/příčníky prodal (jestli sem dobře pochopil, má doma originál příčníky na 306 kombi). Nechci zakládat nové fórum, snad mě moderátor nevymaže . Nabídku mi případně může "jarich" odeslat na e-mail: percival32@seznam.cz . Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarich Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 Cus, mam na 306 hatchback, bohuzel kombi nikoliv kamarade.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel.happy Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 V pohodě. Budu shánět dál. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olda Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 Původně zaslal: pavel.happy Zdravím Jaricha a mám na něj dotaz za kolik by nosič/příčníky prodal (jestli sem dobře pochopil, má doma originál příčníky na 306 kombi). Nechci zakládat nové fórum, snad mě moderátor nevymaže . Nabídku mi případně může "jarich" odeslat na e-mail: percival32@seznam.cz . Díky Já mám na kombiku nosič z Felicie,který jsem našel u tchýně v garáži a bez problémů. jinak na hagusy jsem viděl někde v tescu za 600. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xKocour Posted May 13, 2007 Author Share Posted May 13, 2007 Původně zaslal: jarich Na 306 hb mam originalni nosic. Vzhledem k tomu, ze jiz zadnou nemam a asi uz mit nebudu je mi na nic... Hej, toto se upevnuje pod horni tesnici gumou u dveri Byl by ještě ten nosič? Mám sice sedan, ale tuším, že by na to měl jít i z hatchbacku.. Za kolik bys ho nechal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarich Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 Myslim, ze tam pasuje. Kazdopadne pokud by byl nejaky problem, vezmu ho zpet. Rekneme 600,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xKocour Posted May 14, 2007 Author Share Posted May 14, 2007 Původně zaslal: jarich Myslim, ze tam pasuje. Kazdopadne pokud by byl nejaky problem, vezmu ho zpet. Rekneme 600,- Beru ho. Posilam email.. Díky! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarich Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Bohuzel bud nebyl poslan, nebo nedorazil ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest klm306 Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 ja som mal teraz na 306 uni nosic. tento pasoval na fabiu,206 corolu a nevem co vsetko este spravil som stim 2500km a ziadny naznam ze to nebolo pevne cize aj univerzalne nosice sa daju pouzit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piloun Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 ... jinak na hagusy jsem viděl někde v tescu za 600. To jde nééé!? Lepší než-li schánět někde starší. Za podobnou cenu je měli i v Lidlu, ale to byla kdysi akce to už je tabu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts