@re Odesláno 4. květen 2007 Odesláno 4. květen 2007 jak to tady čtu, tak raději fotky svého tacho při maximálce tady dávat nebudu :D:D:D Citovat
OK406 Odesláno 4. květen 2007 Odesláno 4. květen 2007 Tobě nejde tachometr a nebo foťák???:myslim:myslim Citovat
@re Odesláno 4. květen 2007 Odesláno 4. květen 2007 Původně zaslal: OK406 Tobě nejde tachometr a nebo foťák???:myslim:myslim pokud myslíš mně, tak mi funguje oboje, ale nechci zvedat žluč některým zdejším členům Citovat
OK406 Odesláno 4. květen 2007 Odesláno 4. květen 2007 Pokud máš nějaké foto, tak ho sem dej jako ostatní. Citovat
mirec.dk.406 Odesláno 4. květen 2007 Odesláno 4. květen 2007 hoď foto nech závidíme, ale ja chodím radšej pomenšie asi ako bude na fotke:roker Citovat
Berkoff Odesláno 4. květen 2007 Odesláno 4. květen 2007 resite to tady pekne, jen bych dodal, jak se tam nekdo ptal: Zastavam nazor, ze zakladem rychly jizdy sou brzdy - mam novy, desticky menim kazdych 10 000/km kotouce mam nove, prasatka mam nove popravde - brzdi to jak svine, dyz to porovnam s kamosovou oplem... mlada na 406 ma nove kotouce, nove oblozeni, brzdi to s ABS jak prase ... tak asi tak ... Citovat
Berkoff Odesláno 4. květen 2007 Odesláno 4. květen 2007 jeste bych dodal k sviceni, rozhodne budu sviti dycky, dyz vyjedu z polnacky, protoze za A jsem vice videt, a za B mam vetsi jistotu, ze kdyz vyjizdi traktorista z pole, ze se snad mozna i rozhledne ... bydlim dost na vesnici. Jinak myslim ze puberta nejsem je me 32, a jezdil sem par let i s tahacem kazdopadne ta rychlost co jste videli na fotkach, ano je to na dalnici, ani prekrocil sem asi zakon, a ano, ted prijde ALE, ale bylo to v cca 6 rano v nedeli .... a vic se do tyhle politcky debaty zapojovat nebudu Citovat
Quiddo1 Odesláno 4. květen 2007 Odesláno 4. květen 2007 Jste normální blázni ..... jsem zvědav co budete dělat až vám tam vjede nějakej dědek fábista ,mně se to povedlo ale naštěstí jsem to ustál po trávě jsem kolem něj proletěl ani jsem nevěděl jak, ono v této zemi se moc zpětná zrcátky nepoužívají a nepomužou ani dálková světla natož zapnuté blinky.Stalo se mi to s BMW5 u 406 bych to neryskoval ta má dost mizerný brzdy a to je mám v supr stavu,takže všem bláznům přeji hodně štěstí a ať se nerozplácnete zezadu o kamion a tak. Citovat
Tommy306 Odesláno 5. květen 2007 Odesláno 5. květen 2007 Původně zaslal: Berkoff ...desticky menim kazdych 10 000/km... nejak casto:o to musis stat permanentne na brzde,ne:myslim ja jsem se svym autem od koupe najel neco pres 40 tis a potreboval jsem zatim menit akorat desticky vzadu (resp. myslel jsem, ze jsou uz sjety, ale kdyz jsem koupil novy a videl jejich tloustku, zjistil jsem, ze by jeste par tisic vydrzely) a jestli nebudu auto do podzimu prodavat a necham si ho, tak udelam komplet novy predni brzdy, ale ne ze by bylo potreba, jen chci jeste ostrejsi a nevadnouci..v tomhle souhlasim s tebou, ze kdyz chce clovek jezdit rychle, tak jsou brzdy zaklad.. ale 10tis mi pripada fakt nejak brzo na novy desticky, ja brzdim vecne motorem a po brzde hrabnu minimalne, jen kdyz je krizovka nebo po meste:myslim Citovat
vinco321bi Odesláno 5. květen 2007 Odesláno 5. květen 2007 to vazne vam ide auto cez 200km/hod.mne to na rovine da papierovych 190km/hod pri 4000otackach. Citovat
Petr X Odesláno 5. květen 2007 Odesláno 5. květen 2007 Původně zaslal: @re Původně zaslal: OK406 Tobě nejde tachometr a nebo foťák???:myslim:myslim pokud myslíš mně, tak mi funguje oboje, ale nechci zvedat žluč některým zdejším členům Tak se ukaz. Nebo ti to neda ani pres 200? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.