GUT Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Nazdárek.kolik vam jede 2.0 HDI 80kw?bez uprav.já to skoušel na dálnici Brno-Mikulov a byl jsem příjemně překvapen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUT Posted April 28, 2007 Author Share Posted April 28, 2007 . [upravil dne 28/4/07 GUT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubakkaja Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 a Hdi ma tachometr do 250:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orgacek Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 rychlost pekne, podivej se na prispevek od Pechy kolik ho takové projetí stálo:mrk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buml Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Tak ja jsem jednoznacne proti takovym pubertackym experimentum na ceskych dalnicich. Prijde mi to jako naprosta nevyzralost Chces si dokazat ze mas rychli auto, tak jed do Nemecka a tam si to beztrestne vyzkousej na dalnicich ktere jsou na to stavene a kde ridici jsou na takouve rychlosti zvykli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukáš.t Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 nejsem sebevrah,z takových klukovin jsem vyrostl:grr:grr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 2.0 HDI bez uprav jede 215km/h, co teda ja vim. Po upravach jseste nevyzkouseno... Mozna az v nemecku, ty body mi za to nestoji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barenst Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 jednou tachometrovych 235 z kopecka , ale 110 ps 2,0 . ale jepsi nez nejrychleji je nejlevneji , jizda spotrebu je dneska in a ne na max rychlost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotrek Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 To je nějaký divný tachometr. Od kdy má HDi tachometr do 250? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matony Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 JA VERÍM, ŽE MOJA 406 BREAK IDE AJ 300 ..... ALE JAZDÍM MAX. DO 150....:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajven Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Původně zaslal: matony JA VERÍM, ŽE MOJA 406 BREAK IDE AJ 300 ..... ALE JAZDÍM MAX. DO 150....:P to Matony. :D:D:D:D dobrý vtip, celkom dobre som sa pobavil. Ináč, koľko dá 2,0hdi 66kw maximálne ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajven Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Původně zaslal: f3Rd@ 2.0 HDI bez uprav jede 215km/h, co teda ja vim. Po upravach jseste nevyzkouseno... Mozna az v nemecku, ty body mi za to nestoji. No z vlastnej skúsenosti takúto rýchlosť som nedostal ani v čechách ani v nemecku na služobnej ceste. To sme mali auto octávku 1,9tdi a ta mala obmedzovač do cca 200km. Po nemecku sme si to vyskúšali a v čechách sme sa trochu ponáhaňali s fiatom brava. z prahy do brna celkom príjemná cesta. inak schvaľujem úsilie slovenských poslancov na diaľnici 160km/h ale keď ľudia budú vedieť už používať ich autá. Tam kde sa dá od trnavy po púchov sa dá ísť v pohode 160km/h. [upravil dne 1.5.07 ajven] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yantschi Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 , ty body mi za to nestoji. ... vobec nejde o body, ale predovsetkym o BEZPECNOST a to tak Tvoju, ako aj ostatnych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr307 Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 jeste pri tom fotit? to je mazec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urdemala Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 přesně tak, rychlost, bezpečnej sex a ještě se při tom fotit, to je mazec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 2 Yantschi: Jde hlavne o body, pripadne rovnou o ridicak. Bezpecnost je docela dobra, 406 nema s takovou rychlosti zadny prbolem, dobre se ovlada. Akorat muze nastat problem, kdyz si jedes tak dve klia na dalnici v ukrutnem desti, voda nestiha odtykat, je tam cca 1cm vody a najednou zacne nejaka felicie predjizdet kamion. Kamion jede 80, felicie ze sebe vymackne tech 90 a soupne se asi tak 100m pred tebe -ubrzdi to na te vode... ale to uz je taky vina ostatnich ridicu, ze i kdyz vidi ze nekdo jede jako prase, tak se mu tam nacpou...to je ovsem na dlouhou debatu. 2 urdemala: Tak sex pri takovy rychlosti bych asi nezvladl, dost spadne se nekdy zvlada i pri maly rychlosti. Nejlepsi si zastavit na nejakym opustenym parkovisti - pro narocne klidne i na preplnenem parkovisti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berkoff Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 405 1,9 GRi nebyl tam plnej plyn, uz sem tam mel i 200 neco [upravil dne 4/5/07 Berkoff] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berkoff Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 406 2.0 16V tady taky nebyl plnej, mlada se vic bala pac ridila [upravil dne 4/5/07 Berkoff] [upravil dne 4/5/07 Berkoff] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Berkoff: no tak zrovna tebe bych chtel v tech 190 potkat :bojim:bojim Chci videt, jak rychle bys to zaslapl na 60-80... omg lidi ... zajedte si do Nemecka, tam se da takova rychlost jet, na tech nasich tankodromech... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr X Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Původně zaslal: f3Rd@ 2.0 HDI bez uprav jede 215km/h, co teda ja vim. Po upravach jseste nevyzkouseno... Mozna az v nemecku, ty body mi za to nestoji. Kdyby jen body, za takovou rychlost by to byl rovnou na miste ridicak. A to nemluvim o te bezpecnosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts