Jump to content
  • Current Donation Goals

rychlost

GUT

Recommended Posts

Tak ja jsem jednoznacne proti takovym pubertackym experimentum na ceskych dalnicich. Prijde mi to jako naprosta nevyzralost :grr Chces si dokazat ze mas rychli auto, tak jed do Nemecka a tam si to beztrestne vyzkousej na dalnicich ktere jsou na to stavene a kde ridici jsou na takouve rychlosti zvykli.

Původně zaslal: matony

JA VERÍM, ŽE MOJA 406 BREAK IDE AJ 300 .....

ALE JAZDÍM MAX. DO 150....:P:P

to Matony.

:D:D:D:D:D

dobrý vtip, celkom dobre som sa pobavil.

Ináč, koľko dá 2,0hdi 66kw maximálne ??:myslim

Původně zaslal: f3Rd@

2.0 HDI bez uprav jede 215km/h, co teda ja vim. Po upravach jseste nevyzkouseno... Mozna az v nemecku, ty body mi za to nestoji.:papa

No z vlastnej skúsenosti takúto rýchlosť som nedostal ani v čechách ani v nemecku na služobnej ceste. To sme mali auto octávku 1,9tdi a ta mala obmedzovač do cca 200km. Po nemecku sme si to vyskúšali a v čechách sme sa trochu ponáhaňali s fiatom brava. z prahy do brna celkom príjemná cesta.:D

inak schvaľujem úsilie slovenských poslancov na diaľnici 160km/h ale keď ľudia budú vedieť už používať ich autá. Tam kde sa dá od trnavy po púchov sa dá ísť v pohode 160km/h. ;)

[upravil dne 1.5.07 ajven]

2 Yantschi:

Jde hlavne o body, pripadne rovnou o ridicak. Bezpecnost je docela dobra, 406 nema s takovou rychlosti zadny prbolem, dobre se ovlada. Akorat muze nastat problem, kdyz si jedes tak dve klia na dalnici v ukrutnem desti, voda nestiha odtykat, je tam cca 1cm vody a najednou zacne nejaka felicie predjizdet kamion. Kamion jede 80, felicie ze sebe vymackne tech 90 a soupne se asi tak 100m pred tebe -ubrzdi to na te vode... ale to uz je taky vina ostatnich ridicu, ze i kdyz vidi ze nekdo jede jako prase, tak se mu tam nacpou...to je ovsem na dlouhou debatu.

2 urdemala:

Tak sex pri takovy rychlosti bych asi nezvladl, dost spadne se nekdy zvlada i pri maly rychlosti. Nejlepsi si zastavit na nejakym opustenym parkovisti - pro narocne klidne i na preplnenem parkovisti :super

Berkoff: no tak zrovna tebe bych chtel v tech 190 potkat :bojim:bojim:bojim

Chci videt, jak rychle bys to zaslapl na 60-80...

omg lidi ... zajedte si do Nemecka, tam se da takova rychlost jet, na tech nasich tankodromech...

Původně zaslal: f3Rd@

2.0 HDI bez uprav jede 215km/h, co teda ja vim. Po upravach jseste nevyzkouseno... Mozna az v nemecku, ty body mi za to nestoji.:papa

Kdyby jen body, za takovou rychlost by to byl rovnou na miste ridicak. A to nemluvim o te bezpecnosti.