Jfa Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Přestalo mi fungovat přepínání na dálková světla, mám 205 1.8 D ('94), je v páčce mechanická aretace, nebo je to řešeno jinak? Světelná houkačka i ostatní funguje normálně, díky. Rozebíral jste je někdo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladis Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Rozebrat to jde, ale složit už ne. Teda já to ani neskoušel, mi bylo jasný že je to tak pro nějakýho kouzelníka. Sehnad druhý a je vystaráno. Prevence tomudle jevu je přepojit světla přes relé, jak psal Oddie, aby proud světel nešel přes spínač, ale přes relé. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emiš Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Ja to taky jen rozebral A pak koupil novou... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vix Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 je tam takovej mechanickej bazmek, co se otáčí. Většinou odejde. A když neodejde ten, tak se vypálí kontakty. Dvě časté závady, dvě jistoty koupě nové páčky. (origo 1400,- , bazar 700,- s vyhlídkou a jistotou, že asi moc nevydrží) Také jsem rozebíral... a nesložil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts