Minooo Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 myslím že to robí okno nemáte niekto s tým skúsenosti aj ked s ním trochu zatrepem nejak hrkoce, nechce sa mi s tým do pežotu bo je to tam samý ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeník Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Nedavno jsem měl pocit, že u mého vozidla něco klepe.Po zacloumání s autem byla příčina odhalena.Klepal spodní plastový kryt motoru. Pořád se něco děje.:roll:roll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinsk Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Filter v klimatizácii máš dobre vložený? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mares Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Už jsem tady někde četl přirovnání klepání k bramborám. Pokud vypnu rádio a jedu po silnici III.tř. tak se tento jev dá u P 307 vypozorovat, ale spíše to bude konstrukční záležitost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamancha Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Původně zaslal: mares Už jsem tady někde četl přirovnání klepání k bramborám. Pokud vypnu rádio a jedu po silnici III.tř. tak se tento jev dá u P 307 vypozorovat, ale spíše to bude konstrukční záležitost. nemůžou tohle dělat ty uvolněné plastové kryty tlumičů vzadu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mares Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 2lamancha, krytkama to nebude ty už drží, ale může to být podobná maličkost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec.cb Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Mě klepal klíč na kola,je docela volně loženej.Stačilo obložit molitanem a je klid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mares Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Klíč je jako ve vatě. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOHii Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Tak jak jste uspěli s odstraňováním tohoto problému? Řeším nyní stejné zvuky... Jinde se psalo o výměně pogumovaných držáků příčných stabilizátorů... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts