lastivkaa Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 V sobotu idem na chalupu a rozoberam tam jednu 605 ak ma niekto zaujem o veci tak piste ceny symbolicke pre vsetkych majitelov 605:papa je to P 605 , 3.0 V6 [upravil dne 18/4/07 lastivkaa] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Spíš V6, ne?? 6 ventilů by byla celkem slabota ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastivkaa Posted April 18, 2007 Author Share Posted April 18, 2007 tak prepacte opravene:super [upravil dne 18/4/07 lastivkaa] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Původně zaslal: lastivkaa tak prepacte opravene:super [upravil dne 18/4/07 lastivkaa] motorek ovladaní klapky přívodu vzduchu do vozu,řekněme 300,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastivkaa Posted April 18, 2007 Author Share Posted April 18, 2007 ak mi popises kde sa nachadza alebo das foto tak ti vymontujem nemam tusenie ako to vyzera alebo je to motorcek cirkulacie vnutorneho a vonkajsieho obehu:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastivkaa Posted April 18, 2007 Author Share Posted April 18, 2007 http://www.peugeot605.info/old_web/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Původně zaslal: lastivkaa ak mi popises kde sa nachadza alebo das foto tak ti vymontujem nemam tusenie ako to vyzera alebo je to motorcek cirkulacie vnutorneho a vonkajsieho obehu:myslim přesně toto jsem myslel! Mam foto ale je to ze 406 ale je to podobne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 jen aby to bylo uvnitř ok,myslím tím aby tam nebyly vylamané zuby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastivkaa Posted April 18, 2007 Author Share Posted April 18, 2007 samozrejme najprv ti to skontolujem ci je to ok a v nedelu dam foto alebo posli email na lastivkaa@post.sk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Původně zaslal: lastivkaa samozrejme najprv ti to skontolujem ci je to ok a v nedelu dam foto alebo posli email na lastivkaa@post.sk ok poslal jsem ti mejla at viš kam to poslat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KUBBACHER Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Já bych chtěl a snad to napíšu dobře senzor zatížení pro zadní brzdy, je to krabička někde u zadní nápravy, která volí brzdnou sílu v závislosti na zatížení. Na te své mám uhnitou packu jinak je dobrá, ale bral bych to celé pokud to máš v dobrém stavu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedy Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Ahoj neměl bys tam regulátor tlaku servo řízení? je to schovaný v levym předním podběhu jakoby pod světlem, před jednotkou abs a jdou do toho tři trubky od serva a jeden konektor kabelů. Je to dobře vidět zespoda po sundání krytu jako bys měnil mlhovku. Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Prosil bych kliku řidičových dveří! Na vrakálu za ní chtěl 350, ale byl línej ji vyndat Pak takovou tu plastovou záklopku zadních světel zevnitř v kufru. Pak taková blbost - žebrovanej kryt výš. repráku v černé, u řidiče. A specialitka - kdybys náhodou měl spodní lištu co je pod světlama, ale nechci ji celou, stačilo by jestli máš taky rozbitou tak stranu splujezdce po celé šíři světla, na barvě nezáleží. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastivkaa Posted April 19, 2007 Author Share Posted April 19, 2007 fusion tak ze zaklopky su v ciernej farbe , klucku mam v modrej farbe, krytku reprakov pozrem ale z tej strany je presne havarovane, no a lista bohuzial nie je z predu dostalo poriadnu pecku No a aby ste mali predstavu sice byvaly majitel nedal este prec inzerat z webu ale jedna sa o toto auto http://peugeot-605.autobazar.eu/card.php?id=208125 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Tam lišta asi nepřežila Ještě kdybys nechal levně tu mlhovku co přežila tak ji beru, já ji mám prasklou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastivkaa Posted April 19, 2007 Author Share Posted April 19, 2007 Hmlovku nie uz je na mojom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Hoj, ja bych poprosil o cidlo venkovni teploty. Tusim ze u 605ky je ve zpetnym zrcatku u ridice. Mame? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Původně zaslal: lastivkaa Hmlovku nie uz je na mojom Oukej. Ještě mě napadlo, že pokud nebudeš prodávat swedačky a šlo by nějak vypreparovat to opěrku mezi předníma sedadlama tak by se mě taky šikla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastivkaa Posted April 20, 2007 Author Share Posted April 20, 2007 Kompet interier som uz dal do svojej P 605 ale o jednej opierke viem blizko pri Kosiciach pozriem v akom je stave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastivkaa Posted April 20, 2007 Author Share Posted April 20, 2007 Vostik Cidlo je v spetaku a je funkcne takze ho pribalim h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts