Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Šopování = pokovování, jestli se nepletu specielně tohle je nanášení hliníkových částeček , ale možná taky kecám :D:D:D

Odesláno

Tak to bych se asi měl stydět jelikož mám za sebou strojírenskou průmyslovku tak bych o tom měl něco vědět ale žádný s profesoru se nám o tom to zpusobu nezmínil ani slůvkem.:P:P:P

Odesláno

To Tuner: Tak to sme na tom stejně. Učili mě rozličný povrchový úpravy kovů, ale tohlencto šopování ani zmínkou. Jestli to nějni nějakej volnej závoz vejfuků do obchodů. Pak by se to psalo \"shopovování\" :D

Odesláno

To Hics:Jo jo tomu už by se dalo porozumět,ale ja bych to spš typoval že je to nějaky zdomácnělý nazev teto operace zušlech?ování kovů:P

• O 2 týdny později...
Odesláno

Šopování - žárové nanášení hliníku (nástřikem), to vás fakt na strojárně neučili? A nebo jste nedávali pozor, holomci? :D

Díval jsem se po tom, kdo to v Praze dělá, ale nenašel jsem to. Ale, on ten vejfuk, i když je našopovanej, stejně nakonec zrezne zevnitř, takže bych po tom ani zas tolik nepídil...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...