Bloodeye Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Takze som supol podnaraznik na 206cc,co poviete? [upravil dne 12.4.2007 Bloodeye] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuck11 Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 nevypadá to špatně:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 jo vypadá to pěkně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloodeye Posted April 12, 2007 Author Share Posted April 12, 2007 Este tam dam dozadu kridlo a budem moct spokojne jazdit:aut Inak je to spoiler na klasicku 206,od firmy RGM-GR FS138-kto by ste chceli tunovat:potlesk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lavak_Bob Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Spoiler je krasny ale uznavam iba celu sadu predny spoiler+prahy+zadny poiler lebo teraz to zboku vyzera hrozne.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 pekne, doufam ze to kridlo bude pekne decent a ne zadny japan style nebo sekac hlav... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netopýrka Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 e e e, teď je to takové .....jak osamocené mikrohrablo na sníh, promiň.....když už, tak i prahy a na zadek ...... prostě rozbij prasátko, dodělat celé autí, větší alu koleska, lišty hodit do barvy, pěknou kočku na sedačku a bude ňam ňam ňam.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Původně zaslal: Netopýrka ... pěknou kočku na sedačku a bude ňam ňam ňam.... my vime ze se chces projet, ale zas tak okate to davat najevo... :D:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Scratch Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Původně zaslal: Lavak_Bob Spoiler je krasny ale uznavam iba celu sadu predny spoiler+prahy+zadny poiler lebo teraz to zboku vyzera hrozne.... kritizovat umi kazdej, tunning neni o tom, namlatit to tam vsechno v jeden den, je o postupnem zvelebovani auta a pri predstave, ze jsem dal ted 20 tisic za kola, ceka me kridlo a cira optika, za dalsich 12 tisic, tak ver, ze to levna zalezitost neni, pokud si nechavas delat opravdu vymazleny veci. Jak tak koukam, tak ty nemas na aute nic zajimavyho :-). Jinak ten predni difuzor neni spatnej, ale pokud se casem pustis do celyho tunningu, tak mam obavy, ze budes menit cely predek, protoze ten podspoiler ti nebude ladit k celkovemu vzhledu auta :-) Ale jinak fajn :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netopýrka Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Ferdo, tohle mi nepodsouvej, tak jsem to fakt nemyslela, já vím, že všichni chcete nejlíp nějakou prsatou Pamelu a tyhle parametry já fakt nesplňuju...autí je to pěkný, ale když už ho takhle pěkně nakous, chce to dotáhnout, ať je z něj fakt bonbonek :-) Scratch: Lavak jen napsal svůj názor, nepsal tam, ať se jde Bloodeye rovnou zakopat nebo tak něco, já si třeba myslím to samé, jasně, že tunit může většina lidí jen postupně, ne jednorázově vrazit do auta dalších 200k, ale je rozdíl ladit světla, a další drobnosti, nebo výrazně změnit tvar kastle a udělat to jen částečně.... to samé jsem řekla Neonovi, když jezdil bez prahů a auto vypadalo jak částečně rozebraný angličák s megaspoilery vpředu, vzadu ... není to urážka, jen názor. Bloodeye: doufám, že jsem se tě neurazila, autí máš hezký.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloodeye Posted April 13, 2007 Author Share Posted April 13, 2007 Presne ako napisal Scratch-pisem,ze to je panicky tuning,nemam financie na to vsetko nadrbat tam za 30000. Mne sa to velmi paci,aj zboku aj spredu:P Netopyrko,ked budes zla,tak ta nepovozim:D:D:D A inak ja si tam 17ky kola nemozem dat kvoli technicaku a slovenskym fizlom ( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@re Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 souhlasím s netopýrkou... vůbec se mi to nelíbí... ale jinač auto krásný Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 prijde mi to zepredu takovy strasne vysoky.... jakoby tam byla udelana takova mensi zed... nevim, no, neni to nejhorsi, ale nejak mi to prijde ze je proste vpredu uz moc materialu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lavak_Bob Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: Lavak_Bob Spoiler je krasny ale uznavam iba celu sadu predny spoiler+prahy+zadny poiler lebo teraz to zboku vyzera hrozne.... kritizovat umi kazdej, tunning neni o tom, namlatit to tam vsechno v jeden den, je o postupnem zvelebovani auta a pri predstave, ze jsem dal ted 20 tisic za kola, ceka me kridlo a cira optika, za dalsich 12 tisic, tak ver, ze to levna zalezitost neni, pokud si nechavas delat opravdu vymazleny veci. Jak tak koukam, tak ty nemas na aute nic zajimavyho :-). Jinak ten predni difuzor neni spatnej, ale pokud se casem pustis do celyho tunningu, tak mam obavy, ze budes menit cely predek, protoze ten podspoiler ti nebude ladit k celkovemu vzhledu auta :-) Ale jinak fajn :-) No ja rozhodne nekritizujem...napisal som ze ten spojler sa mi paci ale chce to aj zvysok...je i jasne ze to vietnamci na trhu nedavaju zadarmo....to som pisal skor ako radu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Původně zaslal: Bloodeye Mne sa to velmi paci,aj zboku aj spredu:P A to je dulezity!!! A pak jsou jeste jiny veci, ktery jsou dulezity. - A o tom to je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meldik Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Me se to libit........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netopýrka Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Bloodeye: oki, oki, už jsem zas hodná holka,.....tak kdy bude projížďka??? :.....:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloodeye Posted April 16, 2007 Author Share Posted April 16, 2007 Původně zaslal: Netopýrka Bloodeye: oki, oki, už jsem zas hodná holka,.....tak kdy bude projížďka??? :.....:D:D Az ked dam dolu ten moj zhrnac snehu :aut:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netopýrka Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 :D:D = takže nikdy.....oukiiiiiii, si budu pamatovat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloodeye Posted April 17, 2007 Author Share Posted April 17, 2007 Původně zaslal: Netopýrka :D:D = takže nikdy.....oukiiiiiii, si budu pamatovat Ale neee,sak ked buem niekedy v Prahe a zbadas pekny Peugeotik s pripevnenym hrabadlom na sneh,tak si ta odchytim a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts