Pepito Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Včera mi zůstal viset otáčkoměr na 4.tisících otáčkách a při přidání vyletěl skoro na doraz a pak sletěl pod nulu a od té doby nefunguje.Můžete mi prosím poradit co s tím?Děkuji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Escaper Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Ja bych zkusil klasickou opravu, rozebrat a slozit. Napred bych jenom zkusil odpjit konektory od palubky a znovu zapojit, pokud by to nepomohlo tak rozebrat a vycistit nic jineho se stat nemuze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted April 11, 2007 Author Share Posted April 11, 2007 Původně zaslal: Escaper Ja bych zkusil klasickou opravu, rozebrat a slozit. Napred bych jenom zkusil odpjit konektory od palubky a znovu zapojit, pokud by to nepomohlo tak rozebrat a vycistit nic jineho se stat nemuze To už jsem taky zkusil,dokonce jsem měl rozdělanou kapličku s přístroji a nic.Nemůže to být někde u snímače?Jen nevím kde je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts