MUF Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Ahoj, vlastním peugeot 406, 2.1 td, a při nízkých otáčkách je v autě velké hučení a chvění. Ve vyšších otáčkách to zmizí.Nevěděl by někdo čím to může být?Děkuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajven Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 to bude divné, mne to robilo opačne.:myslim:bojim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagr Posted April 8, 2007 Share Posted April 8, 2007 Moc možností tu není. Zkontroluj si silentbloky uchycení motoru - jejich stav, případně uchycení /dotahnout/.Druhá možnost je ruplej tlumič kmitú řemene alternátoru.Jeden by nevěřil jakej hluk to dokáže nadělat hlavně okolo volnoběžnejch otáček.Při ustálených vyšších točkách je potom ticho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiZiPoK Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Mel jsem podobny problem po oprave predni casyi vyfuku. Menili mi "vlnovec". Dali tam jiny typ, tuhsi ... delalo to neuveritelny ramus na volnobehu, pak pri 1500 ot .... normalni to bylo az nad 2000 .... po vyriznuti a vymene za mekky vlnovec je nyni vse OK ... takze muze za to i vyfuk .... Zdravi WiZi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts