Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak navážu na tvoji poslední větu, chladí i když topím? V Renaultu to když se topilo tak to ohřejvalo.

Odesláno

Nene, lednicka chladi vzdy kdyz je zapla klima, bez ohledu na to zda do vozu topis, nebo chladis :super

Ale to uz je na jine tema, tak at tu nedelame gulasek :)

Odesláno

No s těma trenkama bys nemusel ani rychle odjíždět, to by ti to dali zadara sami pumpaři, protože by byli porhaný smíchy. A fuj lepit na tohle auto nějaký nápisy, že se nestydíš. hihihi

• O 2 týdny později...
Odesláno

Přáteléů kamarádi. Souhlasím, víčko na klíček mně nechává ledově klidným, to jsou malé věci. Ale to placení po tankování-to už je horší:mrk

Odesláno

Tak ještě doplním. Vrátil jsem se z cesty v Itálii a dalších zemích po cestě, třikrát jsem čerpal a z toho dvakrát jsem musel díky této osobité vlastnosti zamykání nádrže zbytečně vylézat ven z auta na místo toho abych jako jiní seděl v autě a nechal se obsloužit. Prkotina?????

Odesláno

Cece ja jsem v Italii jako doma, leta tam bydlela cast moji rodiny a i tak jsem s vickem problem nikdy nemel :D

Skoro vzdy si tedy tankuji sam, pac se mi za takovouhle kravinu nechce platit, ale vyjimecne jsem se kdysi parkrat nechal obslouzit, tak jsem dal klicek obsluze,

ona mi natankovala, pak prisla, vymenili jsme si klicky za platbu paliva a ja frcel, aniz by moje p.... ztratila kontakt se sedackou :D:D:D

Samo uznavam, ze kdyz jsem mel Sharana, tak jsem obsluze klicky davat nemusel, ale to vytazeni klicku ze zapalovani uz me nezabije :) Nicmene, jak rikam, v drtive vetsine si tankuji sam :)

Odesláno

Tak to já také si dělám všechno sám :aut:super ale teď jsem si na naši diskuzi vzpoměl.

Odesláno

JJ, ja se nechal obslouzit fakt jen vyjimecne, kdyz jsem tankoval par litru, protoze pak ta cena obsluhy neni prakticky znat, ale vetsinou jsem tankoval plnou a tam uz se to projevi, nehlede k tomu, ze to vetsinou byva v prubehu dlouhe cesty, takze se mi i hodi vylezt z auta, abych se drobet protahl ;)

Odesláno

Hele víte že mi příjde, že když někdo zkusí něco říct ne úplně kladného proti P807 tak je pomalu kacíř a zasloužil by upálit. Tady předci nejde o to že je potřeba to vyřešit třeba dalším klíčem, jen že prostě to neníá ideální řešení a že by mi vyhovovalo více to jiné. A otázka je zda měl výrobce nějaký důvod to takto řešit.

Odesláno

Moto, dyt nikdo nerika, ze je to reseni, ktere je v 807 lepsi, nebo nejlepsi :) Dyt jsem rikal, ze i ja povazuji nadrz na central za pohodlnejsi reseni, jen to zaroven a asi nejen ja, povazuji za takovou nedulezitost, ze bych to proste neresil, nebo bych se v tom aspon tak nepitval :mrk Takze nekdo netvrdi, ze 807 je bez much, nebo je nejlepsi, jen takovahle blbustka, tedy aspon podle me, nestoji za takove usili, se kterym tady uz tolik dni pitvas pitomy vicko na klicek :D No co aspon se tu neco deje, ze :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...