MotoMoto Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Tak navážu na tvoji poslední větu, chladí i když topím? V Renaultu to když se topilo tak to ohřejvalo. Citovat
Shemik Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Nene, lednicka chladi vzdy kdyz je zapla klima, bez ohledu na to zda do vozu topis, nebo chladis Ale to uz je na jine tema, tak at tu nedelame gulasek Citovat
MotoMoto Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 JJ Díky. Tak zdar všem co jim nevadí víčko na klíček.:super Citovat
Shemik Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 JJ, i vsem, co jim vadi :aut:aut:super Citovat
Jirka 807 Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 čoveče mě ani nevadí víčko na klíček jako že tu naftu po natankování musim zaplatit:myslim Citovat
Wensdy Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 A když narvu plnou nádrž .. 80L nafty ..... úúúúúííííí vzdychá platební karta Citovat
MotoMoto Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Nemusíš, pokud máš rychlej start a dobře zablácenou značku. Citovat
Wensdy Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 MotoMoto: To bych musel ze včech stran auta ještě sloupat polepy a na hlavu si při tankování musel nasadit trenky Citovat
MotoMoto Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 No s těma trenkama bys nemusel ani rychle odjíždět, to by ti to dali zadara sami pumpaři, protože by byli porhaný smíchy. A fuj lepit na tohle auto nějaký nápisy, že se nestydíš. hihihi Citovat
Luke 1 Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Přáteléů kamarádi. Souhlasím, víčko na klíček mně nechává ledově klidným, to jsou malé věci. Ale to placení po tankování-to už je horší Citovat
MotoMoto Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Tak ještě doplním. Vrátil jsem se z cesty v Itálii a dalších zemích po cestě, třikrát jsem čerpal a z toho dvakrát jsem musel díky této osobité vlastnosti zamykání nádrže zbytečně vylézat ven z auta na místo toho abych jako jiní seděl v autě a nechal se obsloužit. Prkotina????? Citovat
Shemik Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Cece ja jsem v Italii jako doma, leta tam bydlela cast moji rodiny a i tak jsem s vickem problem nikdy nemel Skoro vzdy si tedy tankuji sam, pac se mi za takovouhle kravinu nechce platit, ale vyjimecne jsem se kdysi parkrat nechal obslouzit, tak jsem dal klicek obsluze, ona mi natankovala, pak prisla, vymenili jsme si klicky za platbu paliva a ja frcel, aniz by moje p.... ztratila kontakt se sedackou :D:D Samo uznavam, ze kdyz jsem mel Sharana, tak jsem obsluze klicky davat nemusel, ale to vytazeni klicku ze zapalovani uz me nezabije Nicmene, jak rikam, v drtive vetsine si tankuji sam Citovat
MotoMoto Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Tak to já také si dělám všechno sám :super ale teď jsem si na naši diskuzi vzpoměl. Citovat
Shemik Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 JJ, ja se nechal obslouzit fakt jen vyjimecne, kdyz jsem tankoval par litru, protoze pak ta cena obsluhy neni prakticky znat, ale vetsinou jsem tankoval plnou a tam uz se to projevi, nehlede k tomu, ze to vetsinou byva v prubehu dlouhe cesty, takze se mi i hodi vylezt z auta, abych se drobet protahl Citovat
plaz Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 tak si nech udelat klic jen na nadrz bez cipu a vystarano Citovat
MotoMoto Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Hele víte že mi příjde, že když někdo zkusí něco říct ne úplně kladného proti P807 tak je pomalu kacíř a zasloužil by upálit. Tady předci nejde o to že je potřeba to vyřešit třeba dalším klíčem, jen že prostě to neníá ideální řešení a že by mi vyhovovalo více to jiné. A otázka je zda měl výrobce nějaký důvod to takto řešit. Citovat
plaz Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 tak pridej moterek na nadrz k centralu a mas vyreseno Citovat
Shemik Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Moto, dyt nikdo nerika, ze je to reseni, ktere je v 807 lepsi, nebo nejlepsi Dyt jsem rikal, ze i ja povazuji nadrz na central za pohodlnejsi reseni, jen to zaroven a asi nejen ja, povazuji za takovou nedulezitost, ze bych to proste neresil, nebo bych se v tom aspon tak nepitval Takze nekdo netvrdi, ze 807 je bez much, nebo je nejlepsi, jen takovahle blbustka, tedy aspon podle me, nestoji za takove usili, se kterym tady uz tolik dni pitvas pitomy vicko na klicek No co aspon se tu neco deje, ze Citovat
plaz Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 ja jen delam navrhy aby se tu neco delo jinak jeto docela mrtva zona Citovat
Shemik Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 JJ, Plaziku, taky si rakm, aspon se tu neco deje (-: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.