Radek Hurvajz Odesláno 2. duben 2007 Odesláno 2. duben 2007 Původně zaslal: Marlin nemam auto Mysliš že 106tka na to bude velká:D:D:D Nebo už ji nemáš? Citovat
Marlin Odesláno 2. duben 2007 Odesláno 2. duben 2007 106ku jeste poradmam, kupodivu I kdyz, mozna by se tam vesla Citovat
orgacek Odesláno 2. duben 2007 Odesláno 2. duben 2007 Já taky neovládám elektriku,teda pokud není někde zásuvka:-) Citovat
Escaper Odesláno 3. duben 2007 Odesláno 3. duben 2007 napad je to dobrej, jsem pro a s tim vanocnim uklidem je to jeste lepsi Ja elektriku ovladam, mam na to dokonce papir tak se mi nemuze nic stat . Akorat je pro me praha dal nez bych sam chtel Citovat
John Odesláno 3. duben 2007 Odesláno 3. duben 2007 Nápad je to dobrej... a jsem určitě pro... jsem pro každou špatnost... a tohle mi příjde dost vpohodě. Citovat
Oliver Riedel Odesláno 3. duben 2007 Odesláno 3. duben 2007 Jinak co se týče dílů-něco taky doma mám a stejně to tam jen leží,takžepokud by to Medvěd chtěl vzít s sebou ne Berounku,tak nebude problém. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.