toomi82 Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Nevíte někdo kde se nachází řídící jednotka centrálního zamykání u 406 sedan rv. 1996 ? Nějak mi přestal fungovat centrál a já netušim, kde začít hledat. Někde budepřerušenej kabel, ale když nevim odkud vede...... Tak kde je? Diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 za kastlikem u spolujezdce, vedle vetraku, sundat tapecirunk co je nad nohama spolujezdce a tam ji najdes a co presne ti to dela a nedela ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toomi82 Posted March 28, 2007 Author Share Posted March 28, 2007 jaký šedý obdélník? kterej přesně to je? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mišak Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 Původně zaslal: toomi82 jaký šedý obdélník? kterej přesně to je? :D:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 Pokud by někdo tu jednotku potřeboval, mám jich několik, je stejná s 306, 405 atd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts