Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Tomi

kupvat nove auto se mi opravdu nechce a prodaat to moje... to by byla pomatenost... aute jsem za tokove penize a je to takova citovka že to proste nejde... proste bych ptřeboval nejakeho typa který dokáže s toho autikanejakou tu KW vykouzli.....

Pěkný autí, ale jak jsem si nedávno všimnul na webu tak ho chceš asi prodat. :myslim

Nebo někdo používá Tvoje fotky? :myslim:myslim:myslim

http://autobazar.hyperinzerce.cz/osobni-auta-prodej/inzerat/649599-peugeot-406-coupe-nabidka/

[upravil dne 25/3/07 Dave_k]

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Akorát že je to rok výroby 1998 a né 1988. To bylo je chvilkové, že by to prodával svého červeného miláčka. :D:D:myslim

No odkaz je každopádně na peugeot-club. :myslim:myslim

Inzerát na prodej tohoto kupátka jsem našel i jinde, ale prodávala to nějaká ženská. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Akorát že je to rok výroby 1998 a né 1988. To bylo je chvilkové, že by to prodával svého červeného miláčka. :D:D:myslim

No odkaz je každopádně na peugeot-club. :myslim:myslim

Inzerát na prodej tohoto kupátka jsem našel i jinde, ale prodávala to nějaká ženská. :myslim

Ženská ??????????:o:o:o

Odesláno

Ahoj... to auto prodávala má přítelkyně namůj popud... a nakonec jsem si prodej rozmyslel. Prostě na to nemam žaludek... auto je super a necham si ho. Hlavně jsem nenašel žadné,... které by mě auto nahradilo. Jinak vykon už jsem vyřešil.... zítra pápá 97KW a ahoooj 121KW :-)))

Odesláno

Ahoj... to auto prodávala má přítelkyně namůj popud... a nakonec jsem si prodej rozmyslel. Prostě na to nemam žaludek... auto je super a necham si ho. Hlavně jsem nenašel žadné,... které by mě auto nahradilo. Jinak vykon už jsem vyřešil.... zítra pápá 97KW a ahoooj 121KW :-)))

Odesláno

Takže jsi dostal rozum a necháš si ho!! Akorát vyndej to LPG a bude to opět letadlo! Na zabití ti to stačí až až. Jinak už nám palubní počítač ve své 406. A tobě by šel taky a alespoň by si viděl, kolik si to vezme :D:D

Odesláno

Takže jsi dostal rozum a necháš si ho!! Akorát vyndej to LPG a bude to opět letadlo! Na zabití ti to stačí až až. Jinak už nám palubní počítač ve své 406. A tobě by šel taky a alespoň by si viděl, kolik si to vezme :D:D

Možná kolikrát raději nevědět. :D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

A co treba nechat pridat turbo na motor co uz tam mas????

Urcite je spousta firem, ktere by to zvladly, napada me treba tahle.

Teda aspon doufam, ze by to umeli...

[upravil dne 27/3/07 f3Rd@]

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

A co treba nechat pridat turbo na motor co uz tam mas????

Urcite je spousta firem, ktere by to zvladly, napada me treba tahle.

Teda aspon doufam, ze by to umeli...

je nesmysl vyrabet na koleni neco, co se da sehnat hotove.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...