Přejít na obsah

cvernicka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

cvernicka's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. cvernicka

    nefunkcny imobilizer

    no mam to tak ze po odomknuti dvery mam cas jednu minutu na nastartovanie motora, po tej minute musim tukat kod. No mozem robit co len chcem neviem ho nastartovat. odpojilo mi to zapalovanie, benzinove cerpadlo a ktovie co este.
  2. cvernicka

    nefunkcny imobilizer

    podarilo sa mi nastartovat motor a podla rady znameho som odpojil z klavesnice konektor s kablami motor sa dal nastartovat bol som uz spokojny zamkol som auto a asi po dvoch hodinach som isiel nastartovat ale zase to nechce startovat pritom klavesnica je odpojena.
  3. cvernicka

    MOTOR 2.0i TURBO

    Mam ten motor v svojom aute. Taha to celkom dobre ale aj nieco spapa, da sa nacipovat na 180 koni a 295Nm a to je uz poriadna raketa.
  4. Panove prosim o radu mam 406 2.0turbo a na klavesnici imobilizeru sa mi rozsvietili obidve diody aj zelena aj cervena motor sa neda nastartovat inac vsetko funguje. Co sa tomu stalo a ako to opravit? Pomozte ak viete Dakujem
  5. cvernicka

    maximalna rychlost

    Je pravda ze tych 8 ventilov naviac by neuskodilo ale ten krutiaci moment je dostatocny na toto auto a tiez si myslim ze 1.8 alebo 2.0 sa nechytaju
  6. cvernicka

    2.0 turbo

    pred dvoma dnami som vymenil vzduchovy filter ten novy ma na spodnej strane prilepenu molitanovu vrstvu asi 1.5 cm hrubu. Co ma prekvapilo vzrastla mi spotreba, ma aj tento motor Vahu vzduchu?
  7. cvernicka

    2.0 turbo

    Tak najviac ma zaujima spotreba mne to vychadza mesto 10l, dialnica 7l, nemam palubny pocitac tak som to pocital podla prejdenych km. Auto som kupil pred mesiacom jazdim s nim v Anglicku a som s nim zatial spokojny, ma to paradny tah.
  8. najde sa niekto s rovnakou masinkou na pokec?
  9. dobre rano vsetkym. som majitelom p406 2.0 executive turbo model 97 a chcem sa spitat ci nahodou niekto nevie poradit aka je jeho maximalna rychlost tento udaj nie je ani v knizke od vyrobcu dakujem.
×
×
  • Vytvořit...